Alicja Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='rwpb']A ja mam urlopik :multi:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] musiałeś ...musiałeś :cool3:...............zazdraszczam:oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zazdraszczam:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Trza się było uczyć :lol: Quote
Alicja Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='rwpb']Trza się było uczyć :lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:moja edukacja zakończyła się na ....przedszkolu :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Martens Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Przyszłam i ja do Was Ozzulca obejrzeć :) Jaki on potężny :-o Quote
zuzolandia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='rwpb']Też fajny, witamy w rodzinie nikoniarzy. Jak będziesz chciała dokupić do niego tanio obiektyw 70-300 Tamrona, to zrobimy bazarek[/QUOTE] [B][I]aa miło mi :loveu: mam 2 obiektywy ten 70-300 tyz byl w zestawie :multi: ale dziekujeeee :lol: [/I][/B] [quote name='rwpb']Chyba mam deżawi, bo już to czytałem na poprzedniej stronie :diabloti:[/QUOTE] [B][I]jesoooooooo ja tego nie pisalam 2 razy [/I][/B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]Ina tak z radości ;)[/B][/COLOR] .........[B][I]ta z radosci to sie poplakałam :evil_lol: .... i wypilam wino ...ale bylam jesio na tyle przytomna ze wiem iz 2 razy nie pisalam ...no chyba ze to wina pijackiej czkawki :diabloti: [/I][/B] [COLOR=Red][B] A u nas dziś sypie śnieg .....[/B][/COLOR][IMG]http://yelims.free.fr/Noel05.gif[/IMG][/QUOTE] [B][I]u mnie tyzzzzzzzzzzzzzz i to mnie bardzo cieszy :multi:[/I][/B] [B][I]Alusia tyz mosz w swoim d60 taki mały wyswietlacz? ..[/I][/B] [B][I]witanko i buziowankooo :loveu:[/I][/B] Quote
Tengusia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 u nas tez sypie i sypie i jest tak slicznie bialo [IMG]http://yelims.free.fr/Noel03.gif[/IMG] Quote
rwpb Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='zuzolandia'][B][I]jesoooooooo ja tego nie pisalam 2 razy [/I][/B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Ja tyż nie. Mam alibi :diabloti: Quote
Alicja Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Beruś Aluś :D[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Beruś Izuś :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Martens']Przyszłam i ja do Was Ozzulca obejrzeć :) Jaki on potężny :-o[/QUOTE] [FONT=Arial][B] [COLOR=Red]witaj i u nas ;) Ozzulek to maciupci Niuniuś :lol:[/COLOR][/B][/FONT] [quote name='zuzolandia'][B][I]aa miło mi :loveu: mam 2 obiektywy ten 70-300 tyz byl w zestawie :multi: ale dziekujeeee :lol: [/I][/B] [B][I]jesoooooooo ja tego nie pisalam 2 razy [/I][/B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pisałaś :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][I]u mnie tyzzzzzzzzzzzzzz i to mnie bardzo cieszy :multi:[/I][/B] [B][I]Alusia tyz mosz w swoim d60 taki mały wyswietlacz? ..[/I][/B] [B][I]witanko i buziowankooo :loveu:[/I][/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]normalny mam :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] :loveu: [quote name='Tengusia']u nas tez sypie i sypie i jest tak slicznie bialo [IMG]http://yelims.free.fr/Noel03.gif[/IMG][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jutro będzie ślicznie szaro :grins::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']Ja tyż nie. Mam alibi :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no proszę to się nazywa zapobiegliwy facet :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [B][I]normalny czyli jaki? 2.5 ? 3 ? czy mniejszy?[/I][/B] Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='zuzolandia'][B][I]normalny czyli jaki? 2.5 ? 3 ? czy mniejszy?[/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Red][B]to okienko z tyłu aparatu tak :hmmmm: 5,5cm / 4 cm [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jutro będzie ślicznie szaro :grins::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] dalej jest slicznie i bialo [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-544.gif[/IMG] Quote
rwpb Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]5,5cm / 4 cm [/B][/COLOR][/QUOTE] U mnie to okienko ma przekątną 3 cale, czyli 7,5cm, a boki 6,5x5cm. Quote
Martens Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ha, jak ja wstałam rano to oczom nie wierzyłam, też myślałam, że stopi się wszystko, a tu dowaliło dwa razy tyle. Ciekawe czy wytrzyma do świąt :roll: Quote
Asiaczek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Nie, w Święta będzie chlapa... Pzdr. Quote
ice_t Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 witam wieczorowo i bardzo biało [IMG]http://yelims.free.fr/Noel03.gif[/IMG] Quote
teqquila Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Siemanko Alu tom ja sie witam bialo :) Quote
Izabela124. Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000052.JPG[/url] powaliła mnie ta fotka :diabloti::evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Nie, w Święta będzie chlapa... Pzdr.[/QUOTE] Asiaczek, Ty nie siej propagandy :evil_lol: święta muszą być w zimowej szacie :cool3: Quote
Iv_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Cześć Ala :loveu: z maleńkim Ozulkiem, czytaj pakero :evil_lol: :cool3: Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Witamy :p czy u was też jest biało i -13 ?? [quote name='Asiaczek']Nie, w Święta będzie chlapa...[/QUOTE] nawet tak nie mów :mad: będzie sypało śniegiem i będzie biało :razz: Quote
Vectra Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Cola']Witamy :p czy u was też jest biało i -13 ?? nawet tak nie mów :mad: będzie sypało śniegiem i będzie biało :razz:[/QUOTE] jak sobie sztuczny śnieg zafundujesz i włączysz klimatyzacje :evil_lol: Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Vectra']jak sobie sztuczny śnieg zafundujesz i włączysz klimatyzacje :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jednak żyję nadzieją, że święta będą białe jak rok temu i dwa lata temu :p Quote
Vectra Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Cola']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jednak żyję nadzieją, że święta będą białe jak rok temu i dwa lata temu :p[/QUOTE] wg pogodynek , ma być PLUS 6 stopni .. więc zapomnij o śniegu Quote
Recommended Posts