Cola Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no , końska maść tak zwana :p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] NIE....takie końskie smarowidła kupowane w aptekach bądź sklepach, drogeriach itp. są do niczego :shake: Najlepsza jest Eclipse Blue (kupuję się ją w sklepie jeździeckim, u weta, bądź w necie) - jest rewelacyjna :p Jokerowi kilka razy pomogła, mi również, nawet moja mama się przekonała jak stłukła sobie kolanko :p Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Cola']NIE....takie końskie smarowidła kupowane w aptekach bądź sklepach, drogeriach itp. są do niczego :shake: Najlepsza jest Eclipse Blue (kupuję się ją w sklepie jeździeckim, u weta, bądź w necie) - jest rewelacyjna :p Jokerowi kilka razy pomogła, mi również, nawet moja mama się przekonała jak stłukła sobie kolanko :p[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no właśnie jest kolosalna różnica pomiędzy tą którą dostałam ze stadniny w Ochabach a tą którą potem kupiłam w aptece :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Cola']NIE....takie końskie smarowidła kupowane w aptekach bądź sklepach, drogeriach itp. są do niczego :shake: Najlepsza jest Eclipse Blue (kupuję się ją w sklepie jeździeckim, u weta, bądź w necie) - jest rewelacyjna :p Jokerowi kilka razy pomogła, mi również, nawet moja mama się przekonała jak stłukła sobie kolanko :p[/QUOTE] [I][B]dokładnie ///miałam ową maśc cała rodzina sie smarowąła łacznie ze szwagrem który jest pilkarzem :evil_lol::evil_lol:....[/B][/I] [I][B]musze ja znowu sobie sprawić :cool3:[/B][/I] [I][B]witankoo..pisalas ze u ciebie wczoraj bylo ciemnoo..u nas dzisiaj jakies egipskie ciemnosci od rana...nie wiedzialam czy to juz dzien czy jesio noc ...masakraa :shake::shake:[/B][/I] [I][B]buziowankoo :loveu:[/B][/I] Quote
dbsst Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]Póki nie mam fot ...moja najulubieńsza [/B][/FONT][/COLOR][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/116/b357b91ae9b2cf2e.jpg[/IMG][/URL] [CENTER][IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/2150854/289/other/std/c4602e4b5d.jpeg[/IMG] [/CENTER] [/QUOTE] cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :cool1: [quote name='Maga100'][B]śliczne, śliczne, śliczne :loveu:[/B][/QUOTE] :lying::stupid: Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B] tym bardziej że na każdej prawie focie był łokieć bądź kawalek TZta:diabloti: , to tak jest jak razem jesteśmy na psacerku :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B]on strasznie ci się narzuca, ten TZ :cool1:[/B] [quote name='dbsst'] :lying::stupid:[/QUOTE] [B]spadówa :diabloti:[/B] Quote
agbar Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a tutaj fajny bazarek znalazłam [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/mnostwo-superowych-ksiazek-nie-tylko-na-bb-do-22-11-09-a-173124/#post13458965[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Fajny,fajny,przefajny....szkoda,ze wiekszosc z tych ksiazek mam a reszta nie moj typ:placz:a tu kurde czytadel coraz mniej w domu:placz: Dobry dzien:grins: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]dokładnie ///miałam ową maśc cała rodzina sie smarowąła łacznie ze szwagrem który jest pilkarzem :evil_lol::evil_lol:....[/B][/I] [I][B]musze ja znowu sobie sprawić :cool3:[/B][/I] [I][B]witankoo..pisalas ze u ciebie wczoraj bylo ciemnoo..u nas dzisiaj jakies egipskie ciemnosci od rana...nie wiedzialam czy to juz dzien czy jesio noc ...masakraa :shake::shake:[/B][/I] [I][B]buziowankoo :loveu:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i znów ciemno :mad: Posyłam buziole po omacku :calus:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :cool1: :lying::stupid:[/QUOTE] [quote name='Maga100'][B]on strasznie ci się narzuca, ten TZ :cool1:[/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no ja nie wiem ...uczepił sie jak rzep psiego ogona :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B]spadówa :diabloti:[/B][/QUOTE] :evil_lol: [quote name='agbar']Fajny,fajny,przefajny....szkoda,ze wiekszosc z tych ksiazek mam a reszta nie moj typ:placz:a tu kurde czytadel coraz mniej w domu:placz: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] było nie kupować a poczekać na bazarek :p[/B][/COLOR][/FONT] Dobry dzien:grins:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dober :p choć nie wiem czy taki dobry :roll: jeszcze tylko dziś i jutro i powrót do pracy ...a tak miło było na L4 ale sie skończyło ...za oknem znowu mgła i raczej bez perspektyw na rozjaśnienie :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'] :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=red][B]dober :p choć nie wiem czy taki dobry :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]jeszcze tylko dziś i jutro i powrót do pracy ...a tak miło było na L4 ale sie skończyło ...za oknem znowu mgła i raczej bez perspektyw na rozjaśnienie :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] A nie mozna mnie bylo uprzedzic ze sie takie bazarki bedzie robilo??:evil_lol: U nas tez szaro-buro,rano padalo i pan pies odstawil show pt.jak sikac w biegu gdy pada deszcz.....:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='agbar']A nie mozna mnie bylo uprzedzic ze sie takie bazarki bedzie robilo??:evil_lol: U nas tez szaro-buro,rano padalo i pan pies odstawil show pt.jak sikac w biegu gdy pada deszcz.....:evil_lol:[/QUOTE] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]:cool1:a ja to niby skąd miałam wiedzieć , że Ania z Agatą zaszaleją , obrabują księgarnię :diabloti::evil_lol: Ozzy takie show robi o 5 rano jak ja chodzę na 6 do pracy :diabloti: :placz:Ja nie chcę , nie życzę sobie takiej pogody ...ja chcę do lasu jechać , mieliśmy pojechać w góry i co i doopa :diabloti: A ja se miałam iść na badania krwi i moczu i oczywiście zapomniałam że sie leje do pudełka a nie w muszelke :diabloti:i nie poszłam :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też se TU wstawie a co :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/373778/00000040.JPG[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/373778/00000041.JPG[/IMG] [/CENTER] Quote
agbar Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jakis mis obgryza nogi Demonice..:diabloti: Quote
Cola Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 doberek znowu mleczna i mokra pogoda...nie jesteś sama Alu...ja też miałam wywieźć psa w jakąś górkę do lasu wybiegać, bo energia mu zaczyna pączkować w zadku :diabloti: mam nadzieję, że chociaż jutro będzie lepsza pogoda albo w weekend, bo człowiekowi się wszystkiego odechciewa :placz: i chyba pójdę znowu spać :cool1: Dominisia szybko rośnie i pięknieje :loveu: :loveu: p.s. :placz: właśnie sprawdziłam prognozę pogody :placz: ma codziennie padać :placz: Quote
ice_t Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 doberek, u mnie też biało jak by kto mleko rozlał Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]melduje że zmokłam :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='sota36']Ja tez kcem takie kapcioszki!!!![/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ciocia Ala Ci kupi :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=Red] A ja se miałam iść na badania krwi i moczu i oczywiście zapomniałam że sie leje do pudełka a nie w muszelke :diabloti:i nie poszłam :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu a powiedz mi o co chodzi z pętelką na brodawczaku? i on z tym chodzi? taka niteczka i że to samo odpadnie? Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu a powiedz mi o co chodzi z pętelką na brodawczaku? i on z tym chodzi? taka niteczka i że to samo odpadnie?[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no chodzi , ma to w ryjoczku ; generalnie idzie o to by nie dochodziła tam krew i wyschło ...jak znajde pomocnika to fote cykne jak sie zmniejszyło :multi:...no i do udowodnienia że cóś tam Ozzy miał :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no chodzi , ma to w ryjoczku ; generalnie idzie o to by nie dochodziła tam krew i wyschło ...jak znajde pomocnika to fote cykne jak sie zmniejszyło :multi:...no i do udowodnienia że cóś tam Ozzy miał :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ja potwierdzam;)Na wlasne oki widzialam,ze mial biedny w pyszczydle obcego calkiem sporego.... Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='agbar']Ja potwierdzam;)Na wlasne oki widzialam,ze mial biedny w pyszczydle obcego calkiem sporego....[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i obcy jest już maluśki tyci tyci tyci ....i mam focio ino dam potem ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]też se TU wstawie a co :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/373778/00000040.JPG[/IMG] [/CENTER] [/QUOTE] śmiechowe te małe stopy misie :evil_lol: heloł Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='dbsst']śmiechowe te małe stopy misie :evil_lol: heloł[/QUOTE] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]heloł :p Misiowe stopki są zaje2biste :loveu:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Ciocia Ala Ci kupi :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]a mi a mi??? jo tyz kca jo je zachciywno :diabloti:[/B][/I] [I][B]bydom do kompletu z majtasami puszap :diabloti:[/B][/I] [I][B]witanko i buziowanko...sie mosz fajnie Tobie przy tej pogodzie to pies nie splesnieje :shake:.....u mnie juz czuc grzibem :cool3:[/B][/I] Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]a mi a mi??? jo tyz kca jo je zachciywno :diabloti:[/B][/I] [I][B]bydom do kompletu z majtasami puszap :diabloti:[/B][/I] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]dobra kupia Ci ..niech straca ...bydzie do tych puszapów :diabloti:[/FONT][/B][/COLOR] [I][B]witanko i buziowanko...sie mosz fajnie Tobie przy tej pogodzie to pies nie splesnieje :shake:.....u mnie juz czuc grzibem :cool3:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]grziby to jo lubia ale w pierogach ....a miołach na łobiod ...jedno szwarno dziołszka prziwiozła :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A pies ...pies wylotoł dzisio na kupa żużla ...i sie zmarasił jak jasny gwint [/B][/COLOR][/FONT] Quote
WeronikaM Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 hej wam :kiss_2: kiedy będą jakieś focisze Ozzika ??? :roll: Quote
Recommended Posts