Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']A u nas drugi i ostatni dzien slonca :D[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
szczęściara [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dbsst']u mnie była sikupa na raz :cool3: czy Wasze psy znaja takie sztuczki :cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy raz taki majsterszczyk zaprezentował [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Dzień dobry Alusiu :) Przyszłam się przywitać i zapytać, skąd się ten śnieg wziął za oknem, nie wiesz?

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]z gór przyszedł :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Poza tym życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dziękulce :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='lolka75']Alutka wszystkiego najlepsiejszego!!!!!:multi::loveu:
:popcorn::drinking::BIG:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziękulki :Rose:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dbsst']na forum tej wiadomosci nie było więc to jest tylko moje doświadczenie :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no proszę ...bo to moja sis i jest doświadczona :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś']Mój poprzedni pies umiał ,ale Brutek nie kapuje ocb :P może też dlatego, że on lubi jak piździ :)[/quote]
Ozzy o 5 rano nie lubi a o 10 tak :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Dzień dobry Alusiu :) Przyszłam się przywitać i zapytać, skąd się ten śnieg wziął za oknem, nie wiesz?

Poza tym życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta :)[/QUOTE]

jbk jak ja cie dawno nie widzialam :diabloti::loveu::multi:

ze ja tak zapytam glupio Alu masz dzis urodzinki a ja nic o tym nie wiem :oops:

wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego kobietko :Rose::BIG::drink1::drinking::cunao:

Posted

alicja! ode mnie urodzinowa piosenka z okazji ........18 urodzin :razz::loveu::loveu::loveu:

(dozwolone od lat 18 ale nie bać się i włączać:diabloti::evil_lol:)

[url=http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0]YouTube - sto lat[/url]

Posted

[quote name='WeronikaM']:BIG:
100lat :multi:[/quote]

[quote name='Tengusia']jbk jak ja cie dawno nie widzialam :diabloti::loveu::multi:

ze ja tak zapytam glupio Alu masz dzis urodzinki a ja nic o tym nie wiem :oops:

wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego kobietko :Rose::BIG::drink1::drinking::cunao:[/quote]

[quote name='agaga21']alicja! ode mnie urodzinowa piosenka z okazji ........18 urodzin :razz::loveu::loveu::loveu:

(dozwolone od lat 18 ale nie bać się i włączać:diabloti::evil_lol:)

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0"]YouTube - sto lat[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeee no laski ...ja mam urodziny w GRUDNIU :diabloti:
dziś[SIZE=4] Dzień Nauczyciela :diabloti::evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']przyjdz do nas na foty slonka na plazy :D[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz podlecę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeee no laski ...ja mam urodziny w GRUDNIU :diabloti:
[/quote]
100 lat bycia nauczycielem? :hmmmm: :evil_lol:
Tylko przy niezniszczalnej psychice :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeee no laski ...ja mam urodziny w GRUDNIU :diabloti:
[FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][/quote]hahaha!
mimo wszystko 100 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz podlecę ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

buhahahaha :roflt: ze tez nie pomyslalam o tym waznym dniu :diabloti:

Posted

Alu jak to możliwe-------------masz dwa razy w roku urodziny :crazyeye:
kto Ci to zafundował :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']na forum tej wiadomosci nie było więc to jest tylko moje doświadczenie :diabloti:[/quote]

[B]ale ja go ZAWSZE będę miała wiecej. ZAWSZE, ZAWSZE, ZAWSZE. O jakieś pół roku większe :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ale ja go ZAWSZE będę miała wiecej. ZAWSZE, ZAWSZE, ZAWSZE. O jakieś pół roku większe :diabloti:[/B][/quote]
starsze :evil_lol: Jan po tacie będzie jak hulk :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']starsze :evil_lol: Jan po tacie będzie jak hulk :loveu:[/quote]

[B]WIĘKSZE.[/B]
[B]Bo ja się ustosunkowywałam do doświadczenia :cool1:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]WIĘKSZE.[/B]
[B]Bo ja się ustosunkowywałam do doświadczenia :cool1:[/B][/quote]
aaaa bosh Ty taka mądra nawet do pięt ci nie dorastam :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='an1a']100 lat bycia nauczycielem? :hmmmm: :evil_lol:
Tylko przy niezniszczalnej psychice :diabloti:[/quote]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]może 100 lat pracy to nie ...ale pewnie do 100 bede pracować jak tak reforma emerytalna w Polsce ma wyglądać :diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='agaga21']hahaha!
mimo wszystko 100 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: mimo wszystko podziękuje :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']buhahahaha :roflt: ze tez nie pomyslalam o tym waznym dniu :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]do ukarania :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dbsst']Alu jak to możliwe-------------masz dwa razy w roku urodziny :crazyeye:
kto Ci to zafundował :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]minister oświaty i ciemnoty :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maga100'][B]ale ja go ZAWSZE będę miała wiecej. ZAWSZE, ZAWSZE, ZAWSZE. O jakieś pół roku większe :diabloti:[/B][/quote]

[B]Bo ja się ustosunkowywałam do doświadczenia :cool1:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooo nooooo noooo ....i jeszcze sie ustosunkowała :roll::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']aaaa bosh Ty taka mądra nawet do pięt ci nie dorastam :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
zmalałaś :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]minister oświaty i ciemnoty :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

hahahahahahaha

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
zmalałaś :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nie to ona urosła :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hahahahahahaha

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no przecie tam taki burdel , że ciemnogród ma na noc :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

nie to ona urosła :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa to takie rzeczy :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']ja nie chce do kata ani do oslej lawki :scared:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bedziesz na grochu klęczeć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bedziesz na grochu klęczeć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ja sobie wlasnie przypomnialam ze musze juz isc :scared::diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Tengusia']ja sobie wlasnie przypomnialam ze musze juz isc :scared::diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie miałaś czasem zostać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Buahahah, ALu, to Ci widzę nieźle tu życzą, sto lat zachrzaniania z dzieciaczkami... :loveu::lol:

[quote name='dbsst'][quote name='Maga100'][B]Boszsz, czemu ja znowu tylko z tobą gadam? :roll: I to w dodatku WSZĘDZIE :angryy:[/B][/quote]no cóz jak to nazwać może z angielska LOVE :diabloti:[/quote]
Albo wąską specjalizacją :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]nie wiem skąd, skoro ja go wymysliłam właśnie :crazyeye::diabloti::diabloti:[/B][/quote]Jesteś wtórna :shake:

[B]Bo ja się ustosunkowywałam do doświadczenia :cool1:[/B][/quote]Życiowe też masz większe? :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Buahahah, ALu, to Ci widzę nieźle tu życzą, sto lat zachrzaniania z dzieciaczkami... :loveu::lol:

Albo wąską specjalizacją :evil_lol:

Jesteś wtórna :shake:

Życiowe też masz większe? :diabloti:[/quote]

hahahahhahha chciałam coś napisać ale się powstrzymam hahahaha
Asherko :loveu:

Posted

Dobranoc Upadła Królowo :loveu:

I zasypiając pamiętaj, [FONT=Verdana]że otaczają cię miriady alergenów, które ulegają aerolizacji i łatwo przenikają do dróg oddechowych. I tam .... lepiej odwróć wzrok od dokonywanych przez nie spustoszeń :-(

Dobrej, spokojnej nocy :loveu:
I żebyś się obudziła nie całkiem pusta w środku ... :shake:

[/FONT][CENTER][FONT=Verdana]:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT][/CENTER]