Alicja Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='deer_1987']A u nas drugi i ostatni dzien slonca :D[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] szczęściara [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']u mnie była sikupa na raz :cool3: czy Wasze psy znaja takie sztuczki :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy raz taki majsterszczyk zaprezentował [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Dzień dobry Alusiu :) Przyszłam się przywitać i zapytać, skąd się ten śnieg wziął za oknem, nie wiesz? [FONT=Arial][COLOR=Red][B]z gór przyszedł :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Poza tym życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dziękulce :calus:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75']Alutka wszystkiego najlepsiejszego!!!!!:multi::loveu: :popcorn::drinking::BIG:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziękulki :Rose:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']na forum tej wiadomosci nie było więc to jest tylko moje doświadczenie :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no proszę ...bo to moja sis i jest doświadczona :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś']Mój poprzedni pies umiał ,ale Brutek nie kapuje ocb :P może też dlatego, że on lubi jak piździ :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ozzy o 5 rano nie lubi a o 10 tak :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
WeronikaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/35.gif[/IMG] 100lat :multi: Quote
Tengusia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='jbk']Dzień dobry Alusiu :) Przyszłam się przywitać i zapytać, skąd się ten śnieg wziął za oknem, nie wiesz? Poza tym życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta :)[/QUOTE] jbk jak ja cie dawno nie widzialam :diabloti::loveu::multi: ze ja tak zapytam glupio Alu masz dzis urodzinki a ja nic o tym nie wiem :oops: wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego kobietko :Rose::BIG::drink1::drinking::cunao: Quote
agaga21 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 alicja! ode mnie urodzinowa piosenka z okazji ........18 urodzin :razz::loveu::loveu::loveu: (dozwolone od lat 18 ale nie bać się i włączać:diabloti::evil_lol:) [url=http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0]YouTube - sto lat[/url] Quote
taxelina Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 przyjdz do nas na foty slonka na plazy :D Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='WeronikaM']:BIG: 100lat :multi:[/quote] [quote name='Tengusia']jbk jak ja cie dawno nie widzialam :diabloti::loveu::multi: ze ja tak zapytam glupio Alu masz dzis urodzinki a ja nic o tym nie wiem :oops: wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego kobietko :Rose::BIG::drink1::drinking::cunao:[/quote] [quote name='agaga21']alicja! ode mnie urodzinowa piosenka z okazji ........18 urodzin :razz::loveu::loveu::loveu: (dozwolone od lat 18 ale nie bać się i włączać:diabloti::evil_lol:) [URL="http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0"]YouTube - sto lat[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeee no laski ...ja mam urodziny w GRUDNIU :diabloti: dziś[SIZE=4] Dzień Nauczyciela :diabloti::evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']przyjdz do nas na foty slonka na plazy :D[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz podlecę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
an1a Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeee no laski ...ja mam urodziny w GRUDNIU :diabloti: dziś[SIZE=4] Dzień Nauczyciela :diabloti::evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [/quote] 100 lat bycia nauczycielem? :hmmmm: :evil_lol: Tylko przy niezniszczalnej psychice :diabloti: Quote
agaga21 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeee no laski ...ja mam urodziny w GRUDNIU :diabloti: dziś[SIZE=4] Dzień Nauczyciela :diabloti::evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][/quote]hahaha! mimo wszystko 100 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeee no laski ...ja mam urodziny w GRUDNIU :diabloti: dziś[SIZE=4] Dzień Nauczyciela :diabloti::evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz podlecę ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] buhahahaha :roflt: ze tez nie pomyslalam o tym waznym dniu :diabloti: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Alu jak to możliwe-------------masz dwa razy w roku urodziny :crazyeye: kto Ci to zafundował :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']na forum tej wiadomosci nie było więc to jest tylko moje doświadczenie :diabloti:[/quote] [B]ale ja go ZAWSZE będę miała wiecej. ZAWSZE, ZAWSZE, ZAWSZE. O jakieś pół roku większe :diabloti:[/B] Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100'][B]ale ja go ZAWSZE będę miała wiecej. ZAWSZE, ZAWSZE, ZAWSZE. O jakieś pół roku większe :diabloti:[/B][/quote] starsze :evil_lol: Jan po tacie będzie jak hulk :loveu: Quote
Maga100 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']starsze :evil_lol: Jan po tacie będzie jak hulk :loveu:[/quote] [B]WIĘKSZE.[/B] [B]Bo ja się ustosunkowywałam do doświadczenia :cool1:[/B] Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Maga100'][B]WIĘKSZE.[/B] [B]Bo ja się ustosunkowywałam do doświadczenia :cool1:[/B][/quote] aaaa bosh Ty taka mądra nawet do pięt ci nie dorastam :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='an1a']100 lat bycia nauczycielem? :hmmmm: :evil_lol: Tylko przy niezniszczalnej psychice :diabloti:[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]może 100 lat pracy to nie ...ale pewnie do 100 bede pracować jak tak reforma emerytalna w Polsce ma wyglądać :diabloti:[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='agaga21']hahaha! mimo wszystko 100 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: mimo wszystko podziękuje :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']buhahahaha :roflt: ze tez nie pomyslalam o tym waznym dniu :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]do ukarania :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']Alu jak to możliwe-------------masz dwa razy w roku urodziny :crazyeye: kto Ci to zafundował :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]minister oświaty i ciemnoty :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maga100'][B]ale ja go ZAWSZE będę miała wiecej. ZAWSZE, ZAWSZE, ZAWSZE. O jakieś pół roku większe :diabloti:[/B][/quote] [quote name='Maga100'][B]WIĘKSZE.[/B] [B]Bo ja się ustosunkowywałam do doświadczenia :cool1:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooo nooooo noooo ....i jeszcze sie ustosunkowała :roll::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']aaaa bosh Ty taka mądra nawet do pięt ci nie dorastam :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] zmalałaś :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]minister oświaty i ciemnoty :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] hahahahahahaha [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] zmalałaś :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie to ona urosła :evil_lol: Quote
Tengusia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]do ukarania :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] ja nie chce do kata ani do oslej lawki :scared: Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='dbsst']hahahahahahaha [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no przecie tam taki burdel , że ciemnogród ma na noc :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] nie to ona urosła :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa to takie rzeczy :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']ja nie chce do kata ani do oslej lawki :scared:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bedziesz na grochu klęczeć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bedziesz na grochu klęczeć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ja sobie wlasnie przypomnialam ze musze juz isc :scared::diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Tengusia']ja sobie wlasnie przypomnialam ze musze juz isc :scared::diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie miałaś czasem zostać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
asher Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Buahahah, ALu, to Ci widzę nieźle tu życzą, sto lat zachrzaniania z dzieciaczkami... :loveu::lol: [quote name='dbsst'][quote name='Maga100'][B]Boszsz, czemu ja znowu tylko z tobą gadam? :roll: I to w dodatku WSZĘDZIE :angryy:[/B][/quote]no cóz jak to nazwać może z angielska LOVE :diabloti:[/quote] Albo wąską specjalizacją :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]nie wiem skąd, skoro ja go wymysliłam właśnie :crazyeye::diabloti::diabloti:[/B][/quote]Jesteś wtórna :shake: [quote name='Maga100'][B]WIĘKSZE.[/B] [B]Bo ja się ustosunkowywałam do doświadczenia :cool1:[/B][/quote]Życiowe też masz większe? :diabloti: Quote
dbsst Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='asher']Buahahah, ALu, to Ci widzę nieźle tu życzą, sto lat zachrzaniania z dzieciaczkami... :loveu::lol: Albo wąską specjalizacją :evil_lol: Jesteś wtórna :shake: Życiowe też masz większe? :diabloti:[/quote] hahahahhahha chciałam coś napisać ale się powstrzymam hahahaha Asherko :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dobranoc Upadła Królowo :loveu: I zasypiając pamiętaj, [FONT=Verdana]że otaczają cię miriady alergenów, które ulegają aerolizacji i łatwo przenikają do dróg oddechowych. I tam .... lepiej odwróć wzrok od dokonywanych przez nie spustoszeń :-( Dobrej, spokojnej nocy :loveu: I żebyś się obudziła nie całkiem pusta w środku ... :shake: [/FONT][CENTER][FONT=Verdana]:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT][/CENTER] Quote
Tengusia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Alu udanej wycieczki :multi::loveu::diabloti: Hanna R. zajeb*sty masz banner :-o:loveu: Quote
Recommended Posts