Rinuś Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/357604/00000011.JPG[/url] [I][B]jak ja kocham tę rasę :loveu::loveu::loveu::loveu: super zdjęcia!! mają posmak jesieni...[/B][/I] Quote
asher Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Coś mało nadrabiania tu miałam :crazyeye: Opindalasz się, Alicja! :mad: ;) Quote
e.v.a Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 przyszłam pooglądac foty z walk psów ale cos malo krwi :roll::roll::roll::diabloti: cześć Alcia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: po dlugiej nieobecnosci powracam :multi: chyba :evil_lol: strasznie leniwa jestem :roll: znaczy ten no zapracowana :evil_lol: buziakiiiiiii Quote
Medorowa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ile psiurów:loveu: Doberek przy porannej kawusi:hand: Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 sześć :p poczytałam o paranojach z dzieciami związanych, poogladałam fotki, i chyba pójdę spać bo masakra jaki dzień obrzydliwy dziś :shake: Quote
Iza i Avanti Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Widziałam psiurty! Fajowe! Tylko fafli im brak ;-) Quote
apple Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć etatowa cioteczko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] dwa psy z jedną głową?:-o [url]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/357604/00000013.JPG[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='deer_1987']Nie takie znow nieudane! cos sie nie udalo ze sloncem burno i ponuro tu..[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] u nas i dziś leje :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Ale ładne piesia :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] piesiowe ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/357604/00000011.JPG[/URL] [I][B]jak ja kocham tę rasę :loveu: super zdjęcia!! mają posmak jesieni...[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i mamy jesień pełną gębą i z wodą w butach :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='asher']Coś mało nadrabiania tu miałam :crazyeye: Opindalasz się, Alicja! :mad: ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]staram się Ciebie nie zamęczyć :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='e.v.a']przyszłam pooglądac foty z walk psów ale cos malo krwi :roll::diabloti: cześć Alcia:loveu: po dlugiej nieobecnosci powracam :multi: chyba :evil_lol: strasznie leniwa jestem :roll: znaczy ten no zapracowana :evil_lol: buziakiiiiiii[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj Ewcia :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Medorowa']Ile psiurów:loveu: Doberek przy porannej kawusi:hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] doberek przy wieczornej herbatce :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']sześć :p poczytałam o paranojach z dzieciami związanych, poogladałam fotki, i chyba pójdę spać bo masakra jaki dzień obrzydliwy dziś :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poszłaś spać :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Widziałam psiurty! Fajowe! Tylko fafli im brak ;-)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nawet nie byłam przy ringu boxiów :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć etatowa cioteczko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] dwa psy z jedną głową?:-o [URL]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/357604/00000013.JPG[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] :hand: [quote name='Tengusia']hellllo :hand:[/quote] :hand: Quote
ice_t Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jaka tu cisza :crazyeye: az nie możliwe, zawsze tak nagadane że az strach czytać a ostatnio to cos się rozleniwiło towarzystwo :evil_lol: Quote
Tengusia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='ice_t']Jaka tu cisza :crazyeye: az nie możliwe, zawsze tak nagadane że az strach czytać a ostatnio to cos się rozleniwiło towarzystwo :evil_lol:[/QUOTE] wszyscy siedza u mnie i paplaja paplaja paplaja hihihi :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='ice_t']Jaka tu cisza :crazyeye: az nie możliwe, zawsze tak nagadane że az strach czytać a ostatnio to cos się rozleniwiło towarzystwo :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] fot brak :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']wszyscy siedza u mnie i paplaja paplaja paplaja hihihi :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooo i mają podróż bez paszportu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] BEREK ZIMOWO !!!!! Zimno jak jasny pieron ... na psacerze w polarowych rękawicach pomykałam ...pies jak zwykle o tej porze zastrajkował .... zarzadził odwrót do domu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]fot brak :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]nooo i mają podróż bez paszportu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]BEREK ZIMOWO !!!!![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Zimno jak jasny pieron ... na psacerze w polarowych rękawicach pomykałam ...pies jak zwykle o tej porze zastrajkował .... zarzadził odwrót do domu :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dzien dobry..jesiennie:diabloti: Nawet cieplo,slonko wylazi niesmialo...Pewnie bedzie cieplusio:loveu: Ale na wiesc o Twoich wiesciach B. mi zimowki przywiozl do Hondzi:roll:I kazal prognoze pogody ogladac zeby jak cos Glutowi tez tez zmienic.... Quote
Tengusia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] fot brak :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooo i mają podróż bez paszportu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] BEREK ZIMOWO !!!!! Zimno jak jasny pieron ... na psacerze w polarowych rękawicach pomykałam ...pies jak zwykle o tej porze zastrajkował .... zarzadził odwrót do domu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] pociesze was ze u nas moze nie zimno ale chlodno, nie ma szans na siedzenie na plazy bo wtedy robi sie zimno :placz: ale od czwartku ma sie ocieplic :modla: Quote
Maga100 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='dbsst']Alu czy ty spać nie możesz :crazyeye:[/quote] [B]ona przed pracą, po pracy, cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, przed północą ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz :diabloti:[/B] Quote
dbsst Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Maga100'][B]ona przed pracą, po pracy, cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, przed północą ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz :diabloti:[/B][/quote] tylko ja nie do końca wiem o czym ty teraz do mnie piszesz :diabloti: to nie wygląda mi na spanie - a raczej na................:diabloti: Quote
Maga100 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='dbsst']to nie wygląda mi na spanie - a raczej na................:diabloti:[/quote] [B].... siedzenie przed kompem, wolnokapująca ty :diabloti:[/B] Quote
dbsst Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Maga100'][B].... siedzenie przed kompem, wolnokapująca ty :diabloti:[/B][/quote] aaaaaaaaaaaaaaaa mi zupełnie wiosna w głowie :loveu::diabloti: Quote
Maga100 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='dbsst']aaaaaaaaaaaaaaaa mi zupełnie wiosna w głowie :loveu::diabloti:[/quote] [B]już dalej chcesz się rozmnażać? :crazyeye:[/B] [B]poczekaj, niech chociaż ten jeden się wykluje :diabloti:[/B] [B]Boszsz, czemu ja znowu tylko z tobą gadam? :roll: I to w dodatku WSZĘDZIE :angryy:[/B] Quote
dbsst Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Maga100'] [B]Boszsz, czemu ja znowu tylko z tobą gadam? :roll: I to w dodatku WSZĘDZIE :angryy:[/B][/quote] no cóz jak to nazwać może z angielska LOVE :diabloti: Quote
WeronikaM Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [SIZE="4"]foty[/SIZE] [SIZE="4"]!!!!!!!!!!!!![/SIZE] Quote
sylwiaskalska Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dzień Doberek wszystkim szczególnie mizianko dla Ozziego :) Quote
e.v.a Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj Ewcia :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] oj.... oj dobrze czy oj źle???:diabloti: Quote
Recommended Posts