lolka75 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Alutka zdrowka zycze:loveu: bo kapanie Grosinki Ci czeka:p:loveu: a siostrzenica pieknie spiewala.... i jeszcze piosenke moje ukochanej (od lat) wokalistki:loveu: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Maga100'][B]akurat u ciebie TERAZ to żaden wskaźnik :evil_lol::evil_lol:[/B][/quote] ha ha ha very fany :cool1: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='lolka75']Alutka zdrowka zycze:loveu: bo kapanie Grosinki Ci czeka:p:loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Grosinkę tatuś będzie kąpał :multi::multi::multi:, a w kolejce czeka jeszcze Ciocia Aga [ o ile Pawcio da dotknąć Grosie ;)] , a mi sie z biedą udało wyprosić u Pawcia specer z Grosinką :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] a siostrzenica pieknie spiewala.... i jeszcze piosenke moje ukochanej (od lat) wokalistki:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciesze sie że sie podobało i Kaśce i Asi przekażę [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maga100'][B]akurat u ciebie TERAZ to żaden wskaźnik :evil_lol::evil_lol:[/B][/quote] [quote name='dbsst']ha ha ha very fany :cool1:[/quote] :roflt: Quote
halgre Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="DarkRed"]Witam ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i34.tinypic.com/116rsyo.jpg[/IMG] [url]http://images43.fotosik.pl/202/10927439b494b03fmed.jpg[/url] [B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"]Oooo ... widzę słynną Grosię :multi::multi::multi:[/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Tengusia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 cze ciotka pewnie sie wyspalas cio :cool3: bo ja ani ani troszke ale co zrobic trza isc pracowac :mdleje: ... jeszcze tylko jutro i czwarteczek mam wolny :multi: Quote
Alicja Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='halgre58'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed]Witam ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i34.tinypic.com/116rsyo.jpg[/IMG] [URL]http://images43.fotosik.pl/202/10927439b494b03fmed.jpg[/URL] [B][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Oooo ... widzę słynną Grosię :multi::multi::multi:[/SIZE][/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Witam :multi: ja sie nie umie już doczekać fotasków jak Grosinka w domku bedzie i będą fotaski domowe :multi: a potem se sama pocyka[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]m :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']cze ciotka pewnie sie wyspalas cio :cool3: bo ja ani ani troszke ale co zrobic trza isc pracowac :mdleje: ... jeszcze tylko jutro i czwarteczek mam wolny :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie wyspałam się :roll:....Ozzy zajmuje za dużo miejsca :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']A ja czekam na zdjecia :D[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś już cos wrzucę jak TZ pojedzie do pracy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dzien dobry:loveu: [quote name='Maga100'][B]akurat u ciebie TERAZ to żaden wskaźnik :evil_lol::evil_lol:[/B][/quote] :hmmmm:...dlaczego pomyslalam,ze u mnie tez?:evil_lol: Quote
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]berek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Witam :multi: ja sie nie umie już doczekać fotasków jak Grosinka w domku bedzie i będą fotaski domowe :multi: a potem se sama pocyka[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]m :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR="DarkRed"]Nooo ... to tu będzie zatrzęsienie Grosinek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie wyspałam się :roll:....Ozzy zajmuje za dużo miejsca :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR="DarkRed"]hahaha ...[/COLOR][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś już cos wrzucę jak TZ pojedzie do pracy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]No to wdepnę tu potem ... :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przed chwila widziałam Kasie i Asie w necie z Dzień Dobry TVN :cool3: fajnie sobie poczynają dziewczynki :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu: Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]berek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]:loveu:bereczek [/COLOR][/FONT][/B] [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]No to wdepnę tu potem ... :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj wdeptaj , byle nie ślizgiem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']witaj ciociu Alu :cool1:[/quote] doberek :loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a co ty taka kąśliwa :cool1:... toż ty też Ciotka na dodatek imionko Grosia ma jak TY Bo wszystkie Grosie to fajne dziewczyny :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Dzien dobry bardzo:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bardzo bardzo dzień dobry :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przed chwila widziałam Kasie i Asie w necie z Dzień Dobry TVN :cool3: fajnie sobie poczynają dziewczynki :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:cieszkam , ze ci się podobało i przekażę dziewczynom [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przed chwila widziałam Kasie i Asie w necie z Dzień Dobry TVN :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]fajnie sobie poczynają dziewczynki :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]:loveu:[/quote] Co ? Kto ? O czym ? Chyba coś przoczylam. :cool1: W każdym razie Dzień Dobry Wam ! :multi: Quote
agaga21 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przed chwila widziałam Kasie i Asie w necie z Dzień Dobry TVN :cool3: fajnie sobie poczynają dziewczynki :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu:[/quote] też mi się bardzo podobały! są świetne! Quote
jonQuilla Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przekaż Mamcia :) i powiedz że jakby szukały kolejnej ŚKI to w gdańsku czeka na nie :evil_lol: mogę robić za hmm... statyw do mikrofonu :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przepraszam o jakiej Kasi i Asi tu mowa?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przepraszam o jakiej Kasi i Asi tu mowa?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziewczyny z mam talenta :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 tz ciagle nie w pracy ze zdjec nie ma? Quote
dbsst Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Alicja'] doberek :loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a co ty taka kąśliwa :cool1:... toż ty też Ciotka na dodatek imionko Grosia ma jak TY Bo wszystkie Grosie to fajne dziewczyny :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] jaka kąśliwa ja :diabloti: never:p hahahha :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ja jestem malo blyskotliwa i nadal nie wiem o co z tą Kasią i Asią chodzi.:shake::diabloti: Z dogomanii to dziewczyny ? I w ogole too co one w mam talent pokazywaly ? :eviltong: Quote
Recommended Posts