Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']Alutka zdrowka zycze:loveu: bo kapanie Grosinki Ci czeka:p:loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Grosinkę tatuś będzie kąpał :multi::multi::multi:, a w kolejce czeka jeszcze Ciocia Aga [ o ile Pawcio da dotknąć Grosie ;)] , a mi sie z biedą udało wyprosić u Pawcia specer z Grosinką :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

a siostrzenica pieknie spiewala.... i jeszcze piosenke moje ukochanej (od lat) wokalistki:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciesze sie że sie podobało i Kaśce i Asi przekażę [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maga100'][B]akurat u ciebie TERAZ to żaden wskaźnik :evil_lol::evil_lol:[/B][/quote]

[quote name='dbsst']ha ha ha very fany :cool1:[/quote]

:roflt:

Posted

[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="DarkRed"]Witam ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i34.tinypic.com/116rsyo.jpg[/IMG]

[url]http://images43.fotosik.pl/202/10927439b494b03fmed.jpg[/url]
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"]Oooo ... widzę słynną Grosię :multi::multi::multi:[/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='halgre58'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed]Witam ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i34.tinypic.com/116rsyo.jpg[/IMG]

[URL]http://images43.fotosik.pl/202/10927439b494b03fmed.jpg[/URL]
[B][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Oooo ... widzę słynną Grosię :multi::multi::multi:[/SIZE][/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Witam :multi:
ja sie nie umie już doczekać fotasków jak Grosinka w domku bedzie i będą fotaski domowe :multi:
a potem se sama pocyka[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]m :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']cze ciotka pewnie sie wyspalas cio :cool3: bo ja ani ani troszke ale co zrobic trza isc pracowac :mdleje: ... jeszcze tylko jutro i czwarteczek mam wolny :multi:[/quote]
nie wyspałam się :roll:....Ozzy zajmuje za dużo miejsca :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']A ja czekam na zdjecia :D[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś już cos wrzucę jak TZ pojedzie do pracy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dzien dobry:loveu:

[quote name='Maga100'][B]akurat u ciebie TERAZ to żaden wskaźnik :evil_lol::evil_lol:[/B][/quote]

:hmmmm:...dlaczego pomyslalam,ze u mnie tez?:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Witam :multi:
ja sie nie umie już doczekać fotasków jak Grosinka w domku bedzie i będą fotaski domowe :multi:
a potem se sama pocyka[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]m :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR="DarkRed"]Nooo ... to tu będzie zatrzęsienie Grosinek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B]

nie wyspałam się :roll:....Ozzy zajmuje za dużo miejsca :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR="DarkRed"]hahaha ...[/COLOR][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś już cos wrzucę jak TZ pojedzie do pracy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]No to wdepnę tu potem ... :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]berek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=Red]:loveu:bereczek [/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]No to wdepnę tu potem ... :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj wdeptaj , byle nie ślizgiem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dbsst']witaj ciociu Alu :cool1:[/quote]
doberek :loveu:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a co ty taka kąśliwa :cool1:... toż ty też Ciotka na dodatek imionko Grosia ma jak TY

Bo wszystkie Grosie to fajne dziewczyny :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Dzien dobry bardzo:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bardzo bardzo dzień dobry :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przed chwila widziałam Kasie i Asie w necie z Dzień Dobry TVN :cool3:
fajnie sobie poczynają dziewczynki :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:cieszkam , ze ci się podobało i przekażę dziewczynom [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przed chwila widziałam Kasie i Asie w necie z Dzień Dobry TVN :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]fajnie sobie poczynają dziewczynki :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]:loveu:[/quote]

Co ? Kto ? O czym ?

Chyba coś przoczylam. :cool1:

W każdym razie Dzień Dobry Wam ! :multi:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przed chwila widziałam Kasie i Asie w necie z Dzień Dobry TVN :cool3:
fajnie sobie poczynają dziewczynki :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu:[/quote]
też mi się bardzo podobały! są świetne!

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przekaż Mamcia :)
i powiedz że jakby szukały kolejnej ŚKI to w gdańsku czeka na nie :evil_lol:
mogę robić za hmm... statyw do mikrofonu :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przepraszam o jakiej Kasi i Asi tu mowa?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziewczyny z mam talenta :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
doberek :loveu:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a co ty taka kąśliwa :cool1:... toż ty też Ciotka na dodatek imionko Grosia ma jak TY

Bo wszystkie Grosie to fajne dziewczyny :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

jaka kąśliwa ja :diabloti: never:p

hahahha :eviltong: