dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 o nie teraz to Szpilakowata czuje sie dotknieta bo ona baba a jaj niet ;) Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='dbsst']o nie teraz to Szpilakowata czuje sie dotknieta bo ona baba a jaj niet ;)[/quote]o a tu to się mylisz , bo Szpila to jak najbardziej baba z jajami ;-) / tylko jaja nienamacalne ale charakterne :sg168: / Quote
XXL Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']o a tu to się mylisz , bo Szpila to jak najbardziej baba z jajami ;-) / tylko jaja nienamacalne ale charakterne :sg168: /[/quote] ??? eee o czym mowa? Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='XXL']??? eee o czym mowa?[/quote] o JAJACH :D Quote
mmbbaj Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [B]Alu[/B], jak znalazłam wreszcie trochę czasu, po pracowitym dniu, to dogo chodzi mi tak wolno, że chyba przy nim zasnę, czy wam też?:roll: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='dbsst']o JAJACH :D[/quote]:-D dokładnie ;-) Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='mmbbaj'][B]Alu[/B], jak znalazłam wreszcie trochę czasu, po pracowitym dniu, to dogo chodzi mi tak wolno, że chyba przy nim zasnę, czy wam też?:roll:[/quote]oj bardzo , bardzo wolno:puppydog: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 A mi się wyładowały bateryjki , a drugie gdzieś mi wcięło:puppydog: Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']A mi się wyładowały bateryjki , a drugie gdzieś mi wcięło:puppydog:[/quote] nie nie nie nie opowiadaj takich horrorow Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='dbsst']nie nie nie nie opowiadaj takich horrorow[/quote]no i foty dopiero jak badziewie się załaduje :puppydog: Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Wreszcie do Was trafiliśmy nic tylko sie zakochac OZZY JESTES SUPER....... A ZDJECIA REWELACJA..... teraz bedziemy Was odwiedzać częściej....Pozdrawiamy bardzo gorąco............:):):) Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='Tusia_is']Wreszcie do Was trafiliśmy nic tylko sie zakochac OZZY JESTES SUPER....... A ZDJECIA REWELACJA..... teraz bedziemy Was odwiedzać częściej....Pozdrawiamy bardzo gorąco............:):):)[/quote]bardzo się cieszkam , że do Nas trafiliście , no i zapraszamy częściej .Dziś niestety fotkowa posucha :puppydog: , ale jutro będzie lepiej :sg168: Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Hm..........naogladalismy sie od poczatku wiec my mielismy ich sporo..........:):):):)Pozdrawiamy Quote
sota36 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 A ja myslalam, ze jak Ala bedzie miec wymarzona cyfrowke, to zdjec bedzie!!! Ze druga DG trza bedzie szykowa - a tu taka posucha Ala - :nono: Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Rany ten serwer ciagle zajety jest, strasznie zapracowany facet :vamp: Ala to mnie rozczarowałas staszliwie :( tak nie pomyslevc o naladowaniu bateryjek :nonono2: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA']Rany ten serwer ciagle zajety jest, strasznie zapracowany facet :vamp: Ala to mnie rozczarowałas staszliwie :( tak nie pomyslevc o naladowaniu bateryjek :nonono2:[/quote]:puppydog: były zapasowe ale gdzieś je wetło :puppydog: / to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168: Quote
LAZY Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:puppydog: były zapasowe ale gdzieś je wetło :puppydog: / to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168:[/quote] Mądra zapobiegawcza kobita jestes...;-) Quote
PiotrekJ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:puppydog: były zapasowe ale gdzieś je wetło :puppydog: / to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168:[/quote] Tak to jest jak kobiecie powierzy się odpowiedzialne zadanie :vamp: ;-) ... Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168: [/quote] Acha, :roll: ja schowalam prezent pod choinke dla TZ-ta i tez go nie mogę znaleźć :roll: Quote
LAZY Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA']Acha, :roll: ja schowalam prezent pod choinke dla TZ-ta i tez go nie mogę znaleźć :roll:[/quote] Buahahahahahha....powiedz mu w Wigilie ze prezent gdzies jest a zeby sie nie nudzil to go musi sam znalezc, tak dla rozrywki i kłopot z głowy, jak nie nzajdzie to bedziesz miała na następne swięta prezent gotowy;-) Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [B]Alu, ja wiem, jak znaleźć te zapasowe baterie :angel: [/B] [B]Musisz dokupić następne, to te poprzednie zaraz, natychmiast się znajdą 8-) [/B] Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 O widze , że nie tylko ja taka zdolna jestem;-) Quote
Agga Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='LAZY']Buahahahahahha....powiedz mu w Wigilie ze prezent gdzies jest a zeby sie nie nudzil to go musi sam znalezc, tak dla rozrywki i kłopot z głowy, jak nie nzajdzie to bedziesz miała na następne swięta prezent gotowy;-)[/quote] Ale będzie miał rozrywke przez świeta. Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='Maga100'][B]Alu, ja wiem, jak znaleźć te zapasowe baterie :angel: [/B] [B]Musisz dokupić następne, to te poprzednie zaraz, natychmiast się znajdą 8-) [/B][/quote]a myślisz co jutro zrobię ;-) idę po akumulatorki:-D Quote
Recommended Posts