Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']o nie teraz to Szpilakowata czuje sie dotknieta bo ona baba a jaj niet ;)[/quote]o a tu to się mylisz , bo Szpila to jak najbardziej baba z jajami ;-) / tylko jaja nienamacalne ale charakterne :sg168: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']o a tu to się mylisz , bo Szpila to jak najbardziej baba z jajami ;-) / tylko jaja nienamacalne ale charakterne :sg168: /[/quote]

??? eee o czym mowa?

Posted

[quote name='mmbbaj'][B]Alu[/B], jak znalazłam wreszcie trochę czasu, po pracowitym dniu, to dogo chodzi mi tak wolno, że chyba przy nim zasnę, czy wam też?:roll:[/quote]oj bardzo , bardzo wolno:puppydog:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A mi się wyładowały bateryjki , a drugie gdzieś mi wcięło:puppydog:[/quote]

nie nie nie nie opowiadaj takich horrorow

Posted

Wreszcie do Was trafiliśmy nic tylko sie zakochac OZZY JESTES SUPER....... A ZDJECIA REWELACJA..... teraz bedziemy Was odwiedzać częściej....Pozdrawiamy bardzo gorąco............:):):)

Posted

[quote name='Tusia_is']Wreszcie do Was trafiliśmy nic tylko sie zakochac OZZY JESTES SUPER....... A ZDJECIA REWELACJA..... teraz bedziemy Was odwiedzać częściej....Pozdrawiamy bardzo gorąco............:):):)[/quote]bardzo się cieszkam , że do Nas trafiliście , no i zapraszamy częściej .Dziś niestety fotkowa posucha :puppydog: , ale jutro będzie lepiej :sg168:

Posted

Rany ten serwer ciagle zajety jest, strasznie zapracowany facet :vamp:

Ala to mnie rozczarowałas staszliwie :( tak nie pomyslevc o naladowaniu bateryjek :nonono2:

Posted

[quote name='PIKA']Rany ten serwer ciagle zajety jest, strasznie zapracowany facet :vamp:

Ala to mnie rozczarowałas staszliwie :( tak nie pomyslevc o naladowaniu bateryjek :nonono2:[/quote]:puppydog: były zapasowe ale gdzieś je wetło :puppydog: / to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:puppydog: były zapasowe ale gdzieś je wetło :puppydog: / to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168:[/quote]

Mądra zapobiegawcza kobita jestes...;-)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:puppydog: były zapasowe ale gdzieś je wetło :puppydog: / to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168:[/quote]

Tak to jest jak kobiecie powierzy się odpowiedzialne zadanie :vamp: ;-) ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168:
[/quote]
Acha, :roll: ja schowalam prezent pod choinke dla TZ-ta i tez go nie mogę znaleźć :roll:

Posted

[quote name='PIKA']Acha, :roll: ja schowalam prezent pod choinke dla TZ-ta i tez go nie mogę znaleźć :roll:[/quote]

Buahahahahahha....powiedz mu w Wigilie ze prezent gdzies jest a zeby sie nie nudzil to go musi sam znalezc, tak dla rozrywki i kłopot z głowy, jak nie nzajdzie to bedziesz miała na następne swięta prezent gotowy;-)

Posted

[quote name='LAZY']Buahahahahahha....powiedz mu w Wigilie ze prezent gdzies jest a zeby sie nie nudzil to go musi sam znalezc, tak dla rozrywki i kłopot z głowy, jak nie nzajdzie to bedziesz miała na następne swięta prezent gotowy;-)[/quote]

Ale będzie miał rozrywke przez świeta.

Posted

[quote name='Maga100'][B]Alu, ja wiem, jak znaleźć te zapasowe baterie :angel: [/B]
[B]Musisz dokupić następne, to te poprzednie zaraz, natychmiast się znajdą 8-) [/B][/quote]a myślisz co jutro zrobię ;-) idę po akumulatorki:-D