Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Aaaa, naocznie go widziałaś, mówisz...:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

podwójnie naocznie:lol::lol: przez fotochromy:eviltong:,oburącz:evil_lol::evil_lol:go też dotykałam:lol: i obunóż za nim podążałam w dal( nie siną;) ino zieloną)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak przez fotochromy to widziałaś na ciemno, a jak na ciemno - to wyszczuplone. To jaki w rzeczywistości jest Ozzi? Musowo strrrasznie grubaśny!

Pzr.[/quote]

o.....tu mnie masz:lol:ciemno miałam przed oczmi to dlatego Ozzy jakoś mi sie szczuplejszy wydawał
ale..... rękawiczek nie miałam założonych:niewiem:

Posted

[quote name='Wyjątek'][URL]http://images6.fotosik.pl/487/ff1832ad2ef62e4c.jpg[/URL]

Dopiero teraz zauważyła, że Ozzy ma taką samą plamkę na karku jak i miał Otisiasty :loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie temu mi tak Otisek pozostał w pamięci :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia]Przyszłam na te piękniste foty ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT][/B]Ale widać się skończyły - trzeba poczekać na jakieś nowe ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote][B][FONT=Arial][COLOR=Red]

nio :p skończyły sie [/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Tengusia'][CENTER]mam dola i pyszne spagetti ktore z tej okazji sobie zrobilam ... ech :sadCyber:
[/CENTER]
[/quote]

:glaszcze:

[quote name='anastacia'][LEFT][B][COLOR=Purple]Witaj Alu, i ja przyszłam popatrzeć trochę na Twoja pulchną piękność :eviltong:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]Śliczny z niego psiak :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]
[/LEFT]
[/center][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Witaj :multi:
slusznej budowy się mówi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']Pulchny Ozzi!
Ale fakt, chyba się trochę zaokrąglił, nieprawdaż?:evil_lol:

pzdr.[/quote]

[quote name='BoJa']Po naocznych:crazyeye: oględzinach mogę wam powiedzieć,że NIEPRAWDAŻ:eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o moje drogie ...Ozzy od 2 lat nie zmienił wagi ciałka swego a wazył się ostatnio przy wizycie u pana doktora w zeszłym tygodniu :p[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]więc chłoptaś nie przytył :shake:...[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale mam ochotę zrzucić mu ze 2 kiloski :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Aga&Ganja']Witamy się. :hand:[/quote]
My też :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Justy$ka']To i ja sie przywitam...:p:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja też ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Alusia, Alusia :multi: :multi: :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Karolinka :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Bullila.nl'][URL]http://images6.fotosik.pl/487/f05110ba0acaf688.jpg[/URL]

piekny jess:loveu:tylko calowac!!:cool3:
Witaski :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops: nie wiedziałam czy o Ozzulka biega czy o Pana C. :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie temu mi tak Otisek pozostał w pamięci :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Te 'plamiaste' mają coś w sobie ;)
A Ozzy jak zwykle cudnie z piłka wygląda :loveu:

Posted

Witaj Alu :loveu:

widziałam super fotki samolotowe...no po prostu poezja!

Ozzulka tez widziałam - jak zwykle piękny :loveu: tylko jak ponarzekałaś na fotosika, to teraz Ci zabrał niektóre zdjęcia :obrazic:

Posted

czy bullciotki :evil_lol: noszą piękna biżu? :cool3:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekna-bizuteria-made-koss-na-bonusa-dwie-sunie-do-25-06-a-140186/#post12475277[/url]

:scared:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Oczywiscie ze o Ozzulka:eviltong::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]teraz już wiem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Wyjątek']Te 'plamiaste' mają coś w sobie ;)
A Ozzy jak zwykle cudnie z piłka wygląda :loveu:[/quote]
on to ma po pańci :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='an1a']Alu ile Wam/Ozzulcowi.. schodzi piłek w sezonie?:diabloti:[/quote]
:hmmmm: poproszę o inny zestaw pytań :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iv_']Alu :loveu:
Ozulec nie jest gruby :mad: tylko taki trochę z gruba ciosany :loveu: tzn, pakero :cool1::cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nio ....on chodzi na siłkę i tak se wygląda :evil_lol:jak pańcia se wygląda

ale tak serio to nie zebym sie chciała tłumaczyć , ale Ozzy był najgrubszym szczeniorem z miotu i pomimo , ze je niewielkie porcje taką już ma budowę ciałka , zresztą nie lubie patrzec na chude psy :shake: to chyba przez wizyty w schronisku , dość sie napatrzyłam na bidy którym żebra wystają i jak miło sie spoglądało jak po miesiącu psy nabierały innych kształtów :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='rufusowa']Witaj Alu :loveu:

widziałam super fotki samolotowe...no po prostu poezja!

Ozzulka tez widziałam - jak zwykle piękny :loveu: tylko jak ponarzekałaś na fotosika, to teraz Ci zabrał niektóre zdjęcia :obrazic:[/quote]
mam nadzieje ze odda bo dałam łapówke [/B][/COLOR][/FONT]:cool3:

[quote name='malawaszka']czy bullciotki :evil_lol: noszą piękna biżu?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekna-bizuteria-made-koss-na-bonusa-dwie-sunie-do-25-06-a-140186/#post12475277[/URL]

:scared:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]czego tak uciekasz :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia]Cześć ...:multi::multi::multi:

Nie ma Ozziego ?
[/FONT][/B][/quote]
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii śpi ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]czego tak uciekasz :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

bo mnie w końcu ktoś za ten spam pogoni :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ale tak serio to nie zebym sie chciała tłumaczyć , ale Ozzy był najgrubszym szczeniorem z miotu i pomimo , ze je niewielkie porcje taką już ma budowę ciałka , zresztą nie lubie patrzec na chude psy :shake: to chyba przez wizyty w schronisku , dość sie napatrzyłam na bidy którym żebra wystają i jak miło sie spoglądało jak po miesiącu psy nabierały innych kształtów :razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Ech... a ja chciałam ciebie do Gliwic zaprosić... i co teraz, skoro Birma to chodzący szkieletor owinięty watą :placz:.....

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nio ....on chodzi na siłkę i tak se wygląda :evil_lol:jak pańcia se wygląda

[/QUOTE][B]

[COLOR="Purple"]
Powiem Ci Alu,że Ozzy wygląda fajniasto, a jak komuś nie pasi tio :mad::evil_lol:

bonsai_88 nie martw się, jakoś się dogadają :eviltong::razz:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: poproszę o inny zestaw pytań :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]hahaha ... :evil_lol:[/FONT][/SIZE]

[quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii śpi ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Jak to śpi :crazyeye::crazyeye: czy wiesz która już jest[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]godzina i jaki dziś dzień[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]??[/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='malawaszka']bo mnie w końcu ktoś za ten spam pogoni :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]może nie zauważą :evil_lol: znaczy zauważą chętni na zakupy ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='bonsai_88']Ech... a ja chciałam ciebie do Gliwic zaprosić... i co teraz, skoro Birma to chodzący szkieletor owinięty watą :placz:.....[/quote]

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='anastacia'][B]

[COLOR=Purple]
Powiem Ci Alu,że Ozzy wygląda fajniasto, a jak komuś nie pasi tio :mad::evil_lol:

bonsai_88 nie martw się, jakoś się dogadają :eviltong::razz:[/COLOR][/B][/quote]
ufff ulgło bo już miałam mu żarcie do 2 razy w tygodniu ograniczyć :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]hahaha ... :evil_lol:[/FONT][/SIZE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Jak to śpi :crazyeye::crazyeye: czy wiesz która już jest[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]godzina i jaki dziś dzień[/SIZE][/FONT] ??[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

no jak to jaki :razz::razz: wakacje :p[/B][/COLOR][/FONT]