Tengusia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 no i do nas burza dotarla, popadalo, pogrzmialo i poszlo :p Quote
ATLANTYDA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Świetne zdjęcia :mdrmed::mdrmed:. I po co szukać daleko jak my takie cuda mamy blisko :loveu::loveu:. Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano właśnie .... mamy na wyciągnięcie ręki takie cuda .... wystarczy tylko poszukać ... i naprawdę nie ciągnie mnie egzotyka ...drogie luxusowe hotele z arabami machającymi ;)wachlarzami .... wolę naszą nieodkrytą do końca przyrodę i urokliwe krajobrazy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Bo nasz kraj jest piękny , tylko nie umiemy może tego docenić ;) Po co mi egzotyka ? po co mi wakacje niewiadomo gdzie ... biorę leżak , zimny napój bądź kawę , gazetę .. idę na drugi koniec działki i jestem jak na Karaibach :diabloti: Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p ja mam na balkonie Riviere :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 A ja na ogródku komary :watpliwy::lmaa: ,ale i tak lubię tam chodzić :eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale masz nasze ...śląskie a nie jakieś z Malarią :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tak nasze kochane śląskie mutanty :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 [quote name='ATLANTYDA']A ja na ogródku komary :watpliwy::lmaa: ,ale i tak lubię tam chodzić :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale masz nasze ...śląskie a nie jakieś z Malarią :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Witaj Alu pozna pora ;) ales przyfocila !!!! :multi: ja popre lv - popprostu brak mi slow co jedno to piekniejsze !!!! :mdleje: Masz kobietko wyczucie chwili i to ogromne A tak nawiasem to ja tez widze inaczej niz wszyscy ;) i tez mi focenie sprawia przyjemnosc ;) Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name='Aga K']Witaj Alu pozna pora ;) ales przyfocila !!!! :multi: ja popre lv - popprostu brak mi slow co jedno to piekniejsze !!!! :mdleje: Masz kobietko wyczucie chwili i to ogromne A tak nawiasem to ja tez widze inaczej niz wszyscy ;) i tez mi focenie sprawia przyjemnosc ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Aga ...kiedy ty śpisz :hmmmm: ;) Doberek wszystkim :hand:...jest szaro , buro i zimno ......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ice_t Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Doberek , u Mnie dzis po wczorajszej ulewie słoneczko ładnie świeci, tylko chłodno jest Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Alu poszlam spac o 4;30 a wstalam o 10 wtedy spiem :grins: witam sie :buzi: Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='ATLANTYDA']A ja na ogródku komary :watpliwy::lmaa: [/quote] :roflt: haha [url]http://images6.fotosik.pl/468/686b4114df2dad0c.jpg[/url] bajkowo :loveu: ale tam ślicznie i te zaskrońce :mdleje: :crazyeye: Quote
apple Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooo Matyldo ales piknie pofociła:crazyeye: [url]http://images8.fotosik.pl/27/207c1d1345aabe71.jpg[/url] Zazdraszczam:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 normalnie mnie zatklo jak zobaczylam te sliczne zdjecia:crazyeye::loveu::crazyeye::loveu: piekne foteczki Alu, jestes miszcz:loveu::multi::loveu: Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name='ice_t']Doberek , u Mnie dzis po wczorajszej ulewie słoneczko ładnie świeci, tylko chłodno jest[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas słonko po południu zaczęło wychodzić zza chmur , teraz w miarę słonecznie ale wietrznie :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Aga K']Alu poszlam spac o 4;30 a wstalam o 10 wtedy spiem :grins: witam sie :buzi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj nocny marku :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']:roflt: haha [URL]http://images6.fotosik.pl/468/686b4114df2dad0c.jpg[/URL] bajkowo :loveu: ale tam ślicznie i te zaskrońce :mdleje: :crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaskrońców mam więcej fot ale za ciemne :shake: jeszcze mam problema z tym :cool1:...Waszeczko , zapalaj silnik i ruszaj w trase ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooo Matyldo ales piknie pofociła:crazyeye: [URL]http://images8.fotosik.pl/27/207c1d1345aabe71.jpg[/URL] Zazdraszczam:roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja zapraszam na wycieczke :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75']normalnie mnie zatklo jak zobaczylam te sliczne zdjecia:crazyeye::loveu::crazyeye::loveu: piekne foteczki Alu, jestes miszcz:loveu::multi::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]miszczynia :p[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] A tymczasem podnieście czasem bazarek :razz::razz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-roznosci-dla-bandy-bogatynskiej-137617/#post12278858[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Tez sie nigdzie nie wybieram bo mnie jeszcze jaka swinska,pawia albo malpia grypa dopadnie...jeno na taras wychodze...Jaszczurki chyba nie przonosza grypy?:hmmmm::diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name='agbar']Tez sie nigdzie nie wybieram bo mnie jeszcze jaka swinska,pawia albo malpia grypa dopadnie...jeno na taras wychodze...Jaszczurki chyba nie przonosza grypy?:hmmmm::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jascurki , zaskrończyki i inne badziewiątka nie :p one nasze są oswojone ;) Kurde dlaczemu ja nie mam tarasu :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ciii dogo na sekunde przestalo mulic :niedowia: [B]wysciskaj Ozzulca odemnie prosze :calus:[/B] Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name='Tengusia']ciii dogo na sekunde przestalo mulic :niedowia: [B]wysciskaj Ozzulca odemnie prosze :calus:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wyściskam ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='Tengusia']ciii dogo na sekunde przestalo mulic :niedowia: [/quote] to dogo dzisiaj muli? a ja tu klnę na mój net i kombinuję z antenką :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 [quote name='malawaszka']to dogo dzisiaj muli? a ja tu klnę na mój net i kombinuję z antenką :evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
agbar Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='malawaszka']i kombinuję z antenką :evil_lol:[/quote] na berecie?:crazyeye::diabloti: Quote
Recommended Posts