Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Cos nasza kampania przeciwko zimie słabo działa[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
może za słabo się staramy :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]może trzeba przywdziać skromniejsze odzienia :roll:a nie kurtałki i butki ocieplane :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

No własnie idac tym tropem dzisiaj wziełam cienki płaszczyk na wystawe a i tak było mi na hali cholernie goraco, szkoda tylko ze jutro znowu pewnie trzeba bedzie ubrac zimowa kurtke :-/ wrrrrr

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]może za słabo się staramy :hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]może trzeba przywdziać skromniejsze odzienia :roll:a nie kurtałki i butki ocieplane :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ja próbuję przegonić zimę w podobny sposób... tylko coś mi z nosa kapać zaczyna... :p

Posted

Cześć Alu, widzę, że Ty ciągle w biegu:cool3:....a przeciwieństwie co do poniektórych co 4 litery na krześle plaszczą :siara:
Przyszłam się przywitać i zapytać czy u Was już wiosna.;)
(jeśli na trawniku jest już dużo kup, znaczy, że jesteś na dobrej drodze do powitania wiosny):diabloti:

Posted

[quote name='SZPiLKA23'][IMG]http://www.max3d.pl/tutoriale/lightwave/tut002/index/filizanka.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]miodziooooooo[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Dzien dobry:)
Papapaa:hand:
:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: bry :hand:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rybka_39']Cześć Alu, widzę, że Ty ciągle w biegu:cool3:....a przeciwieństwie co do poniektórych co 4 litery na krześle plaszczą :siara:
Przyszłam się przywitać i zapytać czy u Was już wiosna.;)
(jeśli na trawniku jest już dużo kup, znaczy, że jesteś na dobrej drodze do powitania wiosny):diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano se biegam ;) już przybiegłam z pracy :roll: za godzinę pomykam na rehabilitację , a potem liczę doopalona zasadzić w domu :evil_lol:

Co do kup na trawnikach i nie tylko :diabloti: to :hmmmm: u nas wiosna w pełni :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']A gdzie macie metę? Może podejdę i fotek zwycięzcom narobię...?:evil_lol:

Pzdr.[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:damy znać na trasie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']Zdążę dobiec?

Pzdr.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja na długie dystanse nie jestem zbyt szybka więc szansa jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']:loveu:Witamy jak tam Ozziczek?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzulek ...dziś już dobrze ... ale mieliśmy masakryczny problem z jego gruczołami okołoodbytowymi :cool1:... co jakiś czas musi mieć czyszczone ...czasem same się opróżnią , ale bywa że się zapychają i jest zabawa u weta :diabloti:. W ubiegłym tygodniu byliśmy wyczyscić ...Ozzy walczył dzielnie o dostęp do swojej doopki :diabloti:...ale się udało :roll:...teraz w sobote wieczorem doopalon spuchł ...i pieso płakało bo bolał ....no to było smarowanko maśćką i masowanko ciepłą sciereczką ..puściło ...wczoraj wieczór i dziś już oki ... a już mieliśmy dziś jechać do Jebia do weta [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B]siemanko Alu powrocilam znow poraz ktorys :diabloti:[/B][/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ...to Ty tu jeszcze bywasz :roll:...witaj :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']Czeeee Ala :multi::loveu:
biedny Ozulek, że musiał się męczyć:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:cze Iv:loveu::evil_lol:

ano męczył się ...nie umiał spać ...a ja już czarne myśli skłębione nad głową miałam :shake:

Teraz grzebię na weterynarii , bo Ozzulka koleżka ...Czwartuś ma chorą trzustkę ...mały ma dopiero 8 miesięcy , jest taki kochaniutki ...a ciagle ma biegunki , już dostaje Kreona ...ale musze poczytać troszkę , bo to ciapuszek z pseudo :cool1: wiec ja bym jeszcze te paskudne lamblie sprawdziła [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B], bo one też zaburzają pracę trzustki [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Oj, wspólczuwam Ozzulkowi. Nie, żebym wiedziała, jak to boli:evil_lol:, ale moge sobie wyobrazić...
I trzymam kciuki za Czwartka, choc chora trzustka to powazna sprawa...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, wspólczuwam Ozzulkowi. Nie, żebym wiedziała, jak to boli:evil_lol:, ale moge sobie wyobrazić...
I trzymam kciuki za Czwartka, choc chora trzustka to powazna sprawa...

Pzdr.[/quote]
przekazałam Ozzulkowi ;) przesyła liza w podzięce ;)

A Czwartusia to strasznie mi zal , bo to taki pogodny psiaczek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Aha ....zaczyna padać śnieg :-([/B][/COLOR][/FONT]