Selket Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cześć Alusia:loveu: Psysłam na chwilkę...deszcz pada, zimno, dupisato i źle się czuję:-( to chyba ta pogoda taka jest, bo i pan K też taki klapnięty:shake: Ale za to widziałam kfiatuszki...w sklepie :grins: :grins: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):no wiesz Pan szkoleniowiec powiedział ze w Orzechowcach sa tragiczne warunki a w szkoleniu moze nam pomoc osrodek szkolenia psow ratowniczych z Rzeszowa- za darmo :shock: a jeszcze jak powiedziałam ze szkole Raaje klikerem to zrobił wielkie oczy bo chyba lepiej kolczatka przeciez.... na spacerach spotykamy Pania z mixem spaniela, swietny psiak szkola go u "Pana szkoleniowca" a efekt jest taki ze jak pies widzi brame parku (w ktorym odbywa sie szkolenie) to mało sie o własny ogon nie zabije tak ucieka - to sie nazywa szkolenie mój po szkoleniu PT1 ma schize ..jak się go pociągnie bardziej to robi pada :angryy: bo go pan szkoleniowiec swego czasu tak szarpnął ze Ozzy pokonał kilka metrów lotem koszącym :mad:...szkolenia nie skończyliśmy :shake: jbk napisał(a):Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: a ja padłam ....zasnęłam kamiennym snem :oops:..kaff wypiłam dopiero o 17.30 jak TZ mnie obudził :p Selket napisał(a):Cześć Alusia:loveu: Psysłam na chwilkę...deszcz pada, zimno, dupisato i źle się czuję:-( to chyba ta pogoda taka jest, bo i pan K też taki klapnięty:shake: Ale za to widziałam kfiatuszki...w sklepie :grins: :grins: u nas tysz doopiato :shake: pogoda do doopy , ciśnienie do doopy , nastroje tysz do doopy ... a kffiatuszki widziałam wczoraj u Mojej Mam :p evaxon napisał(a):przyszłam się przywitac:loveu: witaj :loveu: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 agnethka napisał(a):przyszłam powiedzieć, że jeszcze żyję...przysypana wstążkami, nićmi, emblematami z migreną, ale żyję :multi: jeszcze troszkę a wystąpisz na wystawie w falbaniastej spódnicy ;)i ze wstążkami we włosach ;) Quote
malawaszka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 gadułki moje kochane - kiedyś pisałam, że będę robiła bazarek dla tych co noszą rozmiar większy niż 40 :cool3::cool3::cool3: no więc minęło sporo czasu ale zrobiłam i wklejam obiecanego linka :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-nie-dla-chudzielcow-na-tymczasy-u-missieek-do-16-03-a-133228/#post11935108 ;) Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Bullila.nl napisał(a):Witaski nocne:diabloti: agbar napisał(a):Witaski poranne:multi: witaski :multi:witaski :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 agnethka napisał(a)::lol: może nie :lol: ale mam taką kieckę w stylu Marylin Monroe, co jak wiaterek dmuchnie to trza ją łapać :lol: tylko, że moja biała nie jest...tylko czarna w różowe groszki :lol: no lepsza od spódnicy z falbanami ;) a wstążki we włosach...to najpierw bym musiała przestać włosy obcinać ;) ha ha ...ale byłby efekcior na ringu staffiorów :evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):gadułki moje kochane - kiedyś pisałam, że będę robiła bazarek dla tych co noszą rozmiar większy niż 40 :cool3::cool3::cool3: no więc minęło sporo czasu ale zrobiłam i wklejam obiecanego linka :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-nie-dla-chudzielcow-na-tymczasy-u-missieek-do-16-03-a-133228/#post11935108 ;) to takie małe XL ki ... zaglądłam :pale ZAPRASZAM na zakupki w imieniu Waszki i psiaczków :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 ice_t napisał(a):Doberek przy porannej kaff witaj między dwiema kaffami ;) Quote
malawaszka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a): to takie małe XL ki ... zaglądłam :pale ZAPRASZAM na zakupki w imieniu Waszki i psiaczków :multi::multi: niektóre nie takie małe :razz: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 malawaszka napisał(a):niektóre nie takie małe :razz: nosiłam 40-42 ;) muszę muszę ......ukradłam u Menrzusia Quote
jbk Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Witam Alusiu spomiędzy zeznań.... Jestem bliska szaleństwa już..... RATUNKU! Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 jbk napisał(a):Witam Alusiu spomiędzy zeznań.... Jestem bliska szaleństwa już..... RATUNKU! :hmmmm: to nie zeznawaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a tak serio serio ...współczuwam :roll: agnethka napisał(a):noo... ale nie będę testować :evil_lol: szkoda :grins: Wróciłam z pracy idem na kaff z TZtem ...potem zwrócę się ku Wam ;) takie dziś motto znalazłam ... Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. Quote
emdziolek Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :multi: Cześć Alutku z Ozzulcem :loveu: Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. Piękne słowa i prawdziwe. Buziaczki!:loveu: Ode mnie, Lusiaczka chorebzdy i psiarni :) Quote
agbar Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a): Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. piekne i prawdziwe..... Quote
Selket Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Cześć:loveu: Dzisiaj mamy, mamy, mamy............mamy......... SŁONECZKO:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 agbar napisał(a):piekne i prawdziwe..... tak też myślę Selket napisał(a):Cześć:loveu: Dzisiaj mamy, mamy, mamy............mamy......... SŁONECZKO:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu:MY też :multi:wprawdzie padać padało troszkę ale teraz jest :loveu: Quote
lolka75 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Czesc Alutka:multi::loveu: ale sie usmialam z obrazka o sprzataniu:evil_lol: ale najlepsza jest mina kury:roflt: co dzisziaj gotujesz? bo ja nie mam pomyslu:shake: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 lolka75 napisał(a):Czesc Alutka:multi::loveu: ale sie usmialam z obrazka o sprzataniu:evil_lol: ale najlepsza jest mina kury:roflt: co dzisziaj gotujesz? bo ja nie mam pomyslu:shake: Cześć Loluś :multi::loveu: no a rysuneczek ...to jak to nasi panowie wszystko biorą dosłownie :roflt: łazaneczki :p Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 emdziolek napisał(a)::multi: Cześć Alutku z Ozzulcem :loveu: Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. Piękne słowa i prawdziwe. Buziaczki!:loveu: Ode mnie, Lusiaczka chorebzdy i psiarni :) Cześć dziewczyny z północy ;):loveu: Quote
Medorowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a): Przyjaciele są,jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak latać. Piękne, szkoda tylko, że o prawdziwą przyjaźń tak ciężko ... Witaj Alutko:loveu: Quote
Tengusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 witaj Alicjo z krainy OZZ :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Medorowa napisał(a):Piękne, szkoda tylko, że o prawdziwą przyjaźń tak ciężko ... deficyt.... bo przyjaźń to często wyrzeczenie ...trzeba umieć siebie dać ...a dla wielu to trudne ... Witaj Alutko:loveu: witaj Madzik :loveu: Tengusia napisał(a):witaj Alicjo z krainy OZZ :loveu::loveu::loveu: witaj Tengusiu dziś z dobrym humorkiem :loveu::multi: Quote
Recommended Posts