Alicja Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej babiszonie :loveu::loveu: ze mnie ładniejsze ciacho :diabloti::evil_lol: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] elo wnusion:loveu: .... możesz się u Babci polansować;) ...pozwalam :diabloti::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] tylko nie mam jeszcze takich fotek :diabloti: ale poczekajcie, a będzie Wam dane:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]skoro powiadasz że warto ;) to podeprę się laską i poczekam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] elo wnusion:loveu: .... możesz się u Babci polansować;) ...pozwalam :diabloti::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Navy][B] tylko nie mam jeszcze takich fotek :diabloti: ale poczekajcie, a będzie Wam dane:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
rwpb Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cześć pokłuta i naektryzowana :diabloti:. Lisek liskiem, a kiedy będzie Ozzy skakać? Quote
jbk Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Cześć Alutka :) Nadmiar pracy mnie wykańcza, ale na dogo czas musi się znaleźć ;)) Quote
apple Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 I tu też zarobiłam ignora.......co wy się zmówiłyście? <płacze> Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='apple']I tu też zarobiłam ignora.......co wy się zmówiłyście? <płacze>[/quote] :loveu: Dżapko :crazyeye: histeryzujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 :roll: Ali tu nie było jeszcze :hmmmm: dziwne jakieś :diabloti: Cze Aluś :loveu::multi: u mnie pochmurno, ale nic nie pada, wszędzie szaro tak :placz: :placz: :placz: hmmmmmmmma jeszcze mam pytanie.......za każdym razem gdy piszę u Ciebie odpowiedź, to mam taki link wydrukowany :roll: a wcześniej tego nie było :shake: zresztą u nikogo tak nie mam tylko u Ciebie :roll: ooooooo taki on............ [B][url]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/20090[/url]...[/B] Quote
Tengusia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [CENTER][B]POTRZEBNA POMOC PILNIE !!!!!!!![/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/nakarm-przygarnij-2-szczeniaki-5-tygodniowe-w-wielkiej-potrzebie-dt-pilnie-131457/"][B]http://www.dogomania.pl/forum/f28/nakarm-przygarnij-2-szczeniaki-5-tygodniowe-w-wielkiej-potrzebie-dt-pilnie-131457/[/B][/URL][/CENTER] Quote
apple Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Iv_']:loveu: Dżapko :crazyeye: histeryzujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coś ty:evil_lol: Toś hAmerykę odkryła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Wam tez dogo działa jakby chciało a nie mogło? Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dogo se robi jaja :mad:.... i wiecej go nie ma jak jest ...więc melduję , że żyjemy :hand: [/B][/COLOR][/FONT]:loveu: Quote
Aga K Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Witaj Alu :multi: :buzi: fotki :mad: fotki :mad: fotki :mad: ja siem zmobilizowalam, stanelam na rzesach i u nas juz fotencje sa, a u was nima .. Quote
Wyjątek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cześć Alu:multi: Wpadłam na chwilę się przywitać. wczoraj miałam więcej czasu ale dogo mi w ogóle nie działało:angryy: Quote
akira Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Wyjątek']Cześć Alu:multi: Wpadłam na chwilę się przywitać. wczoraj miałam więcej czasu ale dogo mi w ogóle nie działało:angryy:[/QUOTE] Mi też wczoraj działać nie chciało :angryy: Quote
Iv_ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cześć Alutka :razz: :loveu: no moje Dogo od wczoraj odmawiało wspólpracy :mad: :mad: ale mam nadzieję, że już wychodzi na prostą :evil_lol: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Hey Alu ;) chyba kazdemu wczoraj dogo dalo popalic :shake: ale mi najbardziej przedwczoraj ....:roll: Quote
Alicja Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja od wczoraj dopiero teraz weszłam :mad: masakra ...dogo do bani , pogoda do bani , samopoczucie do bani ... ide się napić ....kawy :p[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]chce ktoś :razz::razz: :loveu: aaaa i ładnie Wam mówię dzień dobry i dzięki za odwiedzinki :multi::multi:potem postaram się nadrobić i może jakieś fotki dam ...póki co nie mam :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ja oczywiscie poprosze kawki, ale z mleczkiem lub smietanka jesli mozna ;) ja sie niezgodze, ze pogoda do bani .... duzo sniegu i uciedszony fafel ;) nastroj - tak, niestety a o dogo to juz szkoda gadac ehh przynos kawusie to sobie humorek poprawimy z lekka :lol: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ahh, no ja zapomnialam ! przeciez ja mam ciastka pyszne ! :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja od wczoraj dopiero teraz weszłam :mad: masakra ...dogo do bani , pogoda do bani , samopoczucie do bani ... ide się napić ....kawy :p[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]chce ktoś :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja tez mam wszystko do bani:roll::roll: Quote
apple Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja sobie przyszłam:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a kawusi jak niebylo tak nima :mad: a ja mialam castka naszykowane no :cool3: kobitki, nie smutac siem Quote
Recommended Posts