Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej babiszonie :loveu::loveu:

ze mnie ładniejsze ciacho :diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
elo wnusion:loveu: .... możesz się u Babci polansować;) ...pozwalam :diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]
tylko nie mam jeszcze takich fotek :diabloti: ale poczekajcie, a będzie Wam dane:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]skoro powiadasz że warto ;) to podeprę się laską i poczekam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
elo wnusion:loveu: .... możesz się u Babci polansować;) ...pozwalam :diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Navy][B]
tylko nie mam jeszcze takich fotek :diabloti: ale poczekajcie, a będzie Wam dane:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple']I tu też zarobiłam ignora.......co wy się zmówiłyście? <płacze>[/quote]
:loveu: Dżapko :crazyeye: histeryzujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:roll: Ali tu nie było jeszcze :hmmmm: dziwne jakieś :diabloti:

Cze Aluś :loveu::multi: u mnie pochmurno, ale nic nie pada, wszędzie szaro tak :placz: :placz: :placz:

hmmmmmmmma jeszcze mam pytanie.......za każdym razem gdy piszę u Ciebie odpowiedź, to mam taki link wydrukowany :roll: a wcześniej tego nie było :shake: zresztą u nikogo tak nie mam tylko u Ciebie :roll:
ooooooo taki on............
[B][url]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/20090[/url]...[/B]

Posted

[CENTER][B]POTRZEBNA POMOC PILNIE !!!!!!!![/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/nakarm-przygarnij-2-szczeniaki-5-tygodniowe-w-wielkiej-potrzebie-dt-pilnie-131457/"][B]http://www.dogomania.pl/forum/f28/nakarm-przygarnij-2-szczeniaki-5-tygodniowe-w-wielkiej-potrzebie-dt-pilnie-131457/[/B][/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='Iv_']:loveu: Dżapko :crazyeye: histeryzujesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coś ty:evil_lol: Toś hAmerykę odkryła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Wyjątek']Cześć Alu:multi:
Wpadłam na chwilę się przywitać. wczoraj miałam więcej czasu ale dogo mi w ogóle nie działało:angryy:[/QUOTE]

Mi też wczoraj działać nie chciało :angryy:

Posted

Cześć Alutka :razz: :loveu:
no moje Dogo od wczoraj odmawiało wspólpracy :mad: :mad:
ale mam nadzieję, że już wychodzi na prostą :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja od wczoraj dopiero teraz weszłam :mad:
masakra ...dogo do bani , pogoda do bani , samopoczucie do bani ... ide się napić ....kawy :p[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]chce ktoś :razz::razz:

:loveu: aaaa i ładnie Wam mówię dzień dobry i dzięki za odwiedzinki :multi::multi:potem postaram się nadrobić i może jakieś fotki dam ...póki co nie mam :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ja oczywiscie poprosze kawki, ale z mleczkiem lub smietanka jesli mozna ;)

ja sie niezgodze, ze pogoda do bani .... duzo sniegu i uciedszony fafel ;)
nastroj - tak, niestety
a o dogo to juz szkoda gadac ehh

przynos kawusie to sobie humorek poprawimy z lekka :lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja od wczoraj dopiero teraz weszłam :mad:
masakra ...dogo do bani , pogoda do bani , samopoczucie do bani ... ide się napić ....kawy :p[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]chce ktoś :razz::razz:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja tez mam wszystko do bani:roll::roll: