Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale odrzutowe odrzutowce :loveu:

mieszkasz w odrzutowej strefie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz:dopóki Klockowa tak nie latała samolotami po Europie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to niebo mi zatruwały tylko ANtki teraz w godzine kilka mi przelatuje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Alu, to super, że TZ zdrowiutki :multi:

A Ozzulec ma ucałowania od Gamy. Straszna pieszczocha się z niej ostatnio zrobiła- wszystkich by całowała i przytulała :evil_lol: I mruczy przy tym jak kot :roll::cool1:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale odrzutowe odrzutowce :loveu:

mieszkasz w odrzutowej strefie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:razz::razz:dopóki Klockowa tak nie latała samolotami po Europie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to niebo mi zatruwały tylko ANtki teraz w godzine kilka mi przelatuje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Też bym polatała..............[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie lecialam jeszcze :oops::shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Wyjątek']Alu, to super, że TZ zdrowiutki :multi:

A Ozzulec ma ucałowania od Gamy. Straszna pieszczocha się z niej ostatnio zrobiła- wszystkich by całowała i przytulała :evil_lol: I mruczy przy tym jak kot :roll::cool1:[/quote]
Ozzulek dziękuje za caluski :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]może Ci podmienili i to kotopies ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo ja taka latawica jestem :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dopsz że mi zawory dobrze trzymią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Tyż jakoś tak wyszlo, że nie leciałam, ale nie o lataniu chciałam mówić ;)
Kurde pikny ten Twój Ozzy nie ma co :D Kolory iście Dorowate.
Ile on Ci teraz waży ciotka...

PS: Zdjęcie w kubraku, które gdzieś tam dojrzałam - zajebiaszcze!

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie lecialam jeszcze :oops::shake:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=red][B];)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Moja mamusia pierwszy raz leciała w 2007 roku, na swoje 50-te urodziny dostała bilet lotniczy do swojej przyjaciółki do Niemiec ;)

Posted

[quote name='natalia_aa']Tyż jakoś tak wyszlo, że nie leciałam, ale nie o lataniu chciałam mówić ;)
Kurde pikny ten Twój Ozzy nie ma co :D Kolory iście Dorowate.
Ile on Ci teraz waży ciotka...

PS: Zdjęcie w kubraku, które gdzieś tam dojrzałam - zajebiaszcze![/quote]
:oops: Ozzy waży około 38 kg ...ociupinkę za dużo :roll:
kiedyś brali go za majoreczkę :p

a fota w kubraczku tu gdzieś jest ...ale był też u Tenqusi ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Moja mamusia pierwszy raz leciała w 2007 roku, na swoje 50-te urodziny dostała bilet lotniczy do swojej przyjaciółki do Niemiec ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to w takim razie mam jeszcze czas ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]może Ci podmienili i to kotopies ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ja myślę, że to sprawka moich dziadków.
Nie chcieli Gamy mi oddać po sylwestrze, nie mieli wyjścia (bo bym zabrała siłą :diabloti:) to obmyślili jakiś chytry plan :cool1:

Posted

Dorę też za majorkę brali, ale w jej przypadku to już mnie nic nie zdziwi.
O to klusek mały, ile on ma w kłebie?
Dora waży coś koło 22-23kg a i tak mam wrażenie, że 1-2kg mogłaby zrzucić, ale o tym to nawiosnę pomyslę ;)

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=red][B]to w takim razie mam jeszcze czas ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Pewnie ;) To nic strasznego, czysta przyjemność ;)

Posted

[quote name='jbk']Pewnie ;) To nic strasznego, czysta przyjemność ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to ja wiem , chętnie polecę jak mi się kiedy okazja nadarzy ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Wyjątek']Ja myślę, że to sprawka moich dziadków.
Nie chcieli Gamy mi oddać po sylwestrze, nie mieli wyjścia (bo bym zabrała siłą :diabloti:) to obmyślili jakiś chytry plan :cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o proszę jacy obrotni ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='natalia_aa']Dorę też za majorkę brali, ale w jej przypadku to już mnie nic nie zdziwi.
O to klusek mały, ile on ma w kłebie?
Dora waży coś koło 22-23kg a i tak mam wrażenie, że 1-2kg mogłaby zrzucić, ale o tym to nawiosnę pomyslę ;)[/quote]
Ozzy zawsze był ciężki ale tak po mojemu te 34 kg by mu wystarczyły , w kłębie ma jakieś 53-54 cm [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agaciaaa']Hej Alu :multi:

[URL]http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg[/URL] super Ozzulek do góry kołami :lol: :loveu:[/quote]ja

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]standartowa pozycja ASTa :evil_lol::evil_lol:
Witaj Agatko :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='rwpb'][CENTER]:loveu:
:loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:
Witamy wieczornie
:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu:
:loveu:
[/CENTER]
[/quote]
witanko już poranne :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i pospacerkowe [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Witam Alu w tę mroźną sobotę :)[/quote]
witaj :multi:Sobota mroźna a Ozzy zadowolony ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']czesc Aluśka :multi::multi::multi:

ja juz po obiadku co mizaserwujesz na podwieczorek :D:loveu::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]będę piekła rogaliczki z czekoladą :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]będę piekła rogaliczki z czekoladą :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: