jonQuilla Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale odrzutowe odrzutowce :loveu: mieszkasz w odrzutowej strefie :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 bo z Klockowej to taki fruwajek :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale odrzutowe odrzutowce :loveu: mieszkasz w odrzutowej strefie :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:dopóki Klockowa tak nie latała samolotami po Europie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to niebo mi zatruwały tylko ANtki teraz w godzine kilka mi przelatuje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wyjątek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Alu, to super, że TZ zdrowiutki :multi: A Ozzulec ma ucałowania od Gamy. Straszna pieszczocha się z niej ostatnio zrobiła- wszystkich by całowała i przytulała :evil_lol: I mruczy przy tym jak kot :roll::cool1: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo ja taka latawica jestem :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale odrzutowe odrzutowce :loveu: mieszkasz w odrzutowej strefie :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:dopóki Klockowa tak nie latała samolotami po Europie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to niebo mi zatruwały tylko ANtki teraz w godzine kilka mi przelatuje :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Też bym polatała..............[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie lecialam jeszcze :oops::shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Wyjątek']Alu, to super, że TZ zdrowiutki :multi: A Ozzulec ma ucałowania od Gamy. Straszna pieszczocha się z niej ostatnio zrobiła- wszystkich by całowała i przytulała :evil_lol: I mruczy przy tym jak kot :roll::cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ozzulek dziękuje za caluski :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]może Ci podmienili i to kotopies ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo ja taka latawica jestem :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dopsz że mi zawory dobrze trzymią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Tyż jakoś tak wyszlo, że nie leciałam, ale nie o lataniu chciałam mówić ;) Kurde pikny ten Twój Ozzy nie ma co :D Kolory iście Dorowate. Ile on Ci teraz waży ciotka... PS: Zdjęcie w kubraku, które gdzieś tam dojrzałam - zajebiaszcze! Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie lecialam jeszcze :oops::shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B];)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Moja mamusia pierwszy raz leciała w 2007 roku, na swoje 50-te urodziny dostała bilet lotniczy do swojej przyjaciółki do Niemiec ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='natalia_aa']Tyż jakoś tak wyszlo, że nie leciałam, ale nie o lataniu chciałam mówić ;) Kurde pikny ten Twój Ozzy nie ma co :D Kolory iście Dorowate. Ile on Ci teraz waży ciotka... PS: Zdjęcie w kubraku, które gdzieś tam dojrzałam - zajebiaszcze![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :oops: Ozzy waży około 38 kg ...ociupinkę za dużo :roll: kiedyś brali go za majoreczkę :p a fota w kubraczku tu gdzieś jest ...ale był też u Tenqusi ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Moja mamusia pierwszy raz leciała w 2007 roku, na swoje 50-te urodziny dostała bilet lotniczy do swojej przyjaciółki do Niemiec ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to w takim razie mam jeszcze czas ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wyjątek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]może Ci podmienili i to kotopies ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja myślę, że to sprawka moich dziadków. Nie chcieli Gamy mi oddać po sylwestrze, nie mieli wyjścia (bo bym zabrała siłą :diabloti:) to obmyślili jakiś chytry plan :cool1: Quote
natalia_aa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dorę też za majorkę brali, ale w jej przypadku to już mnie nic nie zdziwi. O to klusek mały, ile on ma w kłebie? Dora waży coś koło 22-23kg a i tak mam wrażenie, że 1-2kg mogłaby zrzucić, ale o tym to nawiosnę pomyslę ;) Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]to w takim razie mam jeszcze czas ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pewnie ;) To nic strasznego, czysta przyjemność ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Pewnie ;) To nic strasznego, czysta przyjemność ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to ja wiem , chętnie polecę jak mi się kiedy okazja nadarzy ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Wyjątek']Ja myślę, że to sprawka moich dziadków. Nie chcieli Gamy mi oddać po sylwestrze, nie mieli wyjścia (bo bym zabrała siłą :diabloti:) to obmyślili jakiś chytry plan :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o proszę jacy obrotni ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='natalia_aa']Dorę też za majorkę brali, ale w jej przypadku to już mnie nic nie zdziwi. O to klusek mały, ile on ma w kłebie? Dora waży coś koło 22-23kg a i tak mam wrażenie, że 1-2kg mogłaby zrzucić, ale o tym to nawiosnę pomyslę ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ozzy zawsze był ciężki ale tak po mojemu te 34 kg by mu wystarczyły , w kłębie ma jakieś 53-54 cm [/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Na zdjęciach nie wygląda na, aż tak wysokiego ;) W każdym razie pikny jest i tyle! Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 W dzisiejszych czasach masz sporo możliwości, loty nie są drogie i w ogóle... Znajomych pełno wszędzie wokoło.... ;) Quote
agaciaaa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Hej Alu :multi: [url]http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg[/url] super Ozzulek do góry kołami :lol: :loveu: Quote
rwpb Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [CENTER]:loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Witamy wieczornie :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Alicja Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='agaciaaa']Hej Alu :multi: [URL]http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg[/URL] super Ozzulek do góry kołami :lol: :loveu:[/quote]ja [FONT=Arial][COLOR=Red][B]standartowa pozycja ASTa :evil_lol::evil_lol: Witaj Agatko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb'][CENTER]:loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Witamy wieczornie :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: [/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witanko już poranne :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i pospacerkowe [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Witam Alu w tę mroźną sobotę :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witaj :multi:Sobota mroźna a Ozzy zadowolony ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 czesc Aluśka :multi::multi::multi: ja juz po obiadku co mizaserwujesz na podwieczorek :D:loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='evaxon']czesc Aluśka :multi::multi::multi: ja juz po obiadku co mizaserwujesz na podwieczorek :D:loveu::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]będę piekła rogaliczki z czekoladą :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]będę piekła rogaliczki z czekoladą :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Recommended Posts