rufusowa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 czesć Ala :loveu: jej..jak tu fajnie...taka ciepła atmosfera.....od razu Świeta przyszły mi na myśl :loveu: niestety nie mam czasu nadrobić :-( zostawiam tylko buziaki i wracam do pracy i w przerwach do "psów w potrzebie" tu prosba o zerknięcie na wątek trzech biednych szczeniorków brakuje tymczasow dla nich :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-trzy-szczeniaki-szukaja-dt-czas-do-soboty-pozniej-schron-125247/#post11271787[/URL] mam nadzieję, ze już niebawem przeczytam wszystko co zescie nagadały... i nagadali :mad: :eviltong: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Tymczasem pomykam do pracy:roll: .... pewnikiem będę późnym popołudniem o ile nie padnę na twarz po powrocie...co jest wielce prawdopodobne ..pozdrawiam Wszystkich i Bawcie się dobrze :hand:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Co do zabawy - będzie przednia, na wywiadówkę się dziś wybieram :roll: Quote
lolka75 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Czesc Alutka:loveu: cos Cie malo ostatnio:-( Quote
Rinuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [B][I]Cześć Alu :loveu: dobrze przeczytałam?będziesz miała lapka?:diabloti:[/I][/B] Quote
lolka75 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Co do zabawy - będzie przednia, na wywiadówkę się dziś wybieram :roll:[/quote] kurcze jak bylam szpik to sie panicznie balam jak mama szla na wywiadowke:shake:...czy byl powod czy nie bylo, balam sie strasznie:placz: najgorsze ze teraz ja jestem mama i jak ide na wywiadowke to dalej sie boje.... ale tym razem ze cos mi zlego powiedza o moim dziecku:roll: Quote
Rinuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [B][I]aaa to Mati kiedyś mi już mówił coś o lapku :eviltong::eviltong:[/I][/B] Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk'][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/rozmaite/zywnosc/3.gif[/IMG] Kawkę przyniosłam ;) Wyglebiłaś się, czy nie?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o własnie sobie parzę :p [/B][/COLOR][/FONT][quote name='rufusowa']czesć Ala :loveu: jej..jak tu fajnie...taka ciepła atmosfera.....od razu Świeta przyszły mi na myśl :loveu: niestety nie mam czasu nadrobić :-( zostawiam tylko buziaki i wracam do pracy i w przerwach do "psów w potrzebie" tu prosba o zerknięcie na wątek trzech biednych szczeniorków brakuje tymczasow dla nich :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-trzy-szczeniaki-szukaja-dt-czas-do-soboty-pozniej-schron-125247/#post11271787[/URL] mam nadzieję, ze już niebawem przeczytam wszystko co zescie nagadały... i nagadali :mad: :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ..jak Hanna się pojawia to od razu wiadomo że coraz bliżej święta :loveu: zaraz zajrzę na szczeniorki [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Co do zabawy - będzie przednia, na wywiadówkę się dziś wybieram :roll:[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial] oj to fajowska rozrywka :razz:...Mnie już to ominęło :evil_lol: [/FONT][/B][/COLOR][quote name='lolka75']Czesc Alutka:loveu: cos Cie malo ostatnio:-([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witaj Loluś :loveu: mało:roll:....ano czasem tak bywa :shake:...trochę kłopotów ...i zdrówko nie takie i Ozzy sie pochorował ... norma ... kiedyś mam nadzieje sie to zmieni :cool1: zresztą nie ma co przynudzać [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Rinuś'][B][I]Cześć Alu :loveu: dobrze przeczytałam?będziesz miała lapka?:diabloti:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mati będzie miał lapka ..ja mam :razz::razz: witanko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cześć:loveu::loveu: ha, u nas dzisiaj chodnikowa papka jezd :grins: Uwielbiam ją:multi::multi: Kiedy tak słodko chlupie pod podeszwami i przelewa się na czubkami bucików swym jakże sexsowyn strumyczkiem, a potem jakże delikatnie się wspina na nogaweczki spodeneczek i tam pozostaje, zwiewnie muskając nagą skórę łydek przypominając o swej obecności:loveu::loveu: Nosz czyż nie można jej nie kochać???:loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Alutka...po to sa dogociolki zeby im poprzynudzac:multi:....chyba:roll:. A co tam ze zdrowiem?:shake::-( I u Ozulka tez cos?:-(:shake: Quote
agnethka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ciotka pijesz ze mną wieczorkiem piffko? bo samej to tak głupio, a zimno i trza się grzańcem rozgrzać :cool3: Quote
Matusz Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mati będzie miał lapka ..ja mam :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [COLOR=Navy][B]już mam :multi::loveu: Witanko :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]supcio :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkGreen][B]:lol::lol: [COLOR=Black]To witaj w gronie Asusa( ?):razz:[/COLOR][/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu: ha, u nas dzisiaj chodnikowa papka jezd :grins: Uwielbiam ją:multi::multi: Kiedy tak słodko chlupie pod podeszwami i przelewa się na czubkami bucików swym jakże sexsowyn strumyczkiem, a potem jakże delikatnie się wspina na nogaweczki spodeneczek i tam pozostaje, zwiewnie muskając nagą skórę łydek przypominając o swej obecności:loveu::loveu: Nosz czyż nie można jej nie kochać???:loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] u nas raczej spoko ...wiatr osuszył [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='lolka75']Alutka...po to sa dogociolki zeby im poprzynudzac:multi:....chyba:roll:. A co tam ze zdrowiem?:shake::-( I u Ozulka tez cos?:-(:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tylko ze ja nie lubię Wam przynudzać ...kłopoty ma każdy ... czasem większe czasem mniejsze ...musze dać sobie z nimi rade :roll: poza tym jutro do lekarza sie wybieram bo od bólu pleców mam teraz drętwienie lewej ręki... a zresztą dosyć użalania sie nad sobą .... a Ozzulek ...chyba jednak pójdzie na ciachnięcie jajeczek , najpóźniej na wiosnę ..kilka dni temu napędził nam stracha ... pojawiły się kropelki krwi ...teraz trzeba badanka porobić i sprawdzić co i jak ... mam traumę ... Max sie rozchorował jak skończył 4 lata , Harley tak samo ...Ozzy w sierpniu skończył 4 lata .... :shake:... [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnethka']ciotka pijesz ze mną wieczorkiem piffko? bo samej to tak głupio, a zimno i trza się grzańcem rozgrzać :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ano chyba wpadnę :razz: jak nie zaśpię ...bo zaraz idę się połozyć na troszkę [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]już mam :multi::loveu: Witanko :loveu: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]supcio :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]o własnie sobie parzę [/COLOR][/FONT][/B]:p swintuszyc tak publicznie ?:diabloti::diabloti::diabloti: hihhihihihihih oj moja koffaniutka ....mnie jak siekło w plecach na wysokosci lopatek tom przez 3 dni z wyra nie wylaziła ..myslaąłm ze zawał mam tak mnie bolało :shake:.....poszlam do dochtóra zapisal aulin i masaze kazał lazic na basen :evil_lol: i stwierdził ze po 30stce to sie wiekszosc osób sypie i moze byc tylko gorzej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Taaa ja tez juz od roku nosze sie z zamiarem wyciachania Zuzola i jakos mnie blokuje kurna chata doberek :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ja to sie głownie boje ze.. -nie wybudzi sie -beda powikłania .........kurna musiałabym byc na sali i patrzec dochtorowi na rece .... wiem zem gooopia :diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='zuzolandia'][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]o własnie sobie parzę [/COLOR][/FONT][/B]:p swintuszyc tak publicznie ?:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]hi hi ...nooooo[/B][/COLOR][/FONT] hihhihihihihih oj moja koffaniutka ....mnie jak siekło w plecach na wysokosci lopatek tom przez 3 dni z wyra nie wylaziła ..myslaąłm ze zawał mam tak mnie bolało :shake:.....poszlam do dochtóra zapisal aulin i masaze kazał lazic na basen :evil_lol: i stwierdził ze po 30stce to sie wiekszosc osób sypie i moze byc tylko gorzej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale mnie siekło coś kole 2 miesiące temu :roll: i nie puszcza tylko teraz boli coraz bardziej :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Taaa ja tez juz od roku nosze sie z zamiarem wyciachania Zuzola i jakos mnie blokuje kurna chata [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no ja teraz też już chyba na mus się podejmę tego ryzyka :roll:...boje:oops:[/B][/COLOR][/FONT] doberek :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobereczek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Buziole dla Ozzulka:buzi: i dla panci:calus:...nie przejmuj sie na zapas a przynajmniej sie postaraj;) Quote
lolka75 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1089/krew-w-spermie-117340/[/URL] czytalam niedawno ten wateczek:roll: nie martw sie Alutka:calus: Ozulek to twardziel...da rade[img]http://www.pic4ever.com/images/muscular.gif[/img]:loveu: A Ty myszko nasmaruj sie czymsik dobrym (nalewka bursztynowa) i wylez w wyrku cieplym:loveu:. Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Bullila.nl']Buziole dla Ozzulka:buzi: i dla panci:calus:...nie przejmuj sie na zapas a przynajmniej sie postaraj;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] co ma być to będzie ... :roll: , miałam nic nie pisać bo i po co :cool1:ale Loluś nalegała ... tyle ze Ozzul mnie martwi :shake:nic inne teraz nie jest ważne [/B][/COLOR][/FONT][quote name='lolka75'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1089/krew-w-spermie-117340/[/URL] czytalam niedawno ten wateczek:roll: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ja też [/B][/COLOR][/FONT] nie martw sie Alutka:calus: Ozulek to twardziel...da rade[IMG]http://www.pic4ever.com/images/muscular.gif[/IMG]:loveu: A Ty myszko nasmaruj sie czymsik dobrym (nalewka bursztynowa) i wylez w wyrku cieplym:loveu:.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]smaruje się już od przeszło miesiąca :roll: a jakoś nie mam ochoty po lekarzach chodzić ...jeden chory w domu wystarczy :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj:multi::loveu: Co ja czytam- pleci ci napierniczają:crazyeye: Zagoń Tz-ta niech masuje;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Alusiu :glaszcze: I Ozzulku :glaszcze: I jestem z Wami duchem. Quote
Ka-ka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]tylko ze ja nie lubię Wam przynudzać ...kłopoty ma każdy ... czasem większe czasem mniejsze ...musze dać sobie z nimi rade :roll: poza tym jutro do lekarza sie wybieram bo od bólu pleców mam teraz drętwienie lewej ręki... a zresztą dosyć użalania sie nad sobą ....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a Ozzulek ...chyba jednak pójdzie na ciachnięcie jajeczek , najpóźniej na wiosnę ..kilka dni temu napędził nam stracha ... pojawiły się kropelki krwi ...teraz trzeba badanka porobić i sprawdzić co i jak ... mam traumę ... Max sie rozchorował jak skończył 4 lata , Harley tak samo ...Ozzy w sierpniu skończył 4 lata .... :shake:... [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] tfu tfu tfuuuuuuu...... nie myśl o takich rzeczach.... brrrr.... będzie dobrze... a Ty może jakiś masaż? a...ćwiczysz? to jest naprawdę pomocne :oops: [SIZE=1](sorki, jeśli gdzieś napisałaś, że ćwiczysz, albo chodzisz na masaż..nie działa mi poprawnie funkcja "ostatni post nieprzeczytany" i w tym nawale po prostu się gubię :shake: a nie mogę, ze względów czasowych, przekopywać się przez wpisy z ostatnich...miesięcy, tygodni etc. :oops: :-( )[/SIZE] [SIZE=1] trzymaj się cieplutko i nos do góry !!!!! :loveu:[/SIZE] Quote
Recommended Posts