Alicja Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [FONT=Arial]31.10.2008 spacerek w Studzience w Jankowicach Rybnickich [/FONT] Quote
mar....ka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 cudna jesień, a tak w ogóle, to wpadłam się przywitac Quote
Alicja Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [FONT=Arial] ten malutki ptaszek na fotkach to kowalik ... ciężko go było złapać w szkiełko:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [FONT=Arial]i jeszcze 2 fotki .....dla Magdy Klockowej .... [/FONT] Quote
jbk Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :) Jesień piękna :) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Piękna jest jesień w Twoim "wydaniu", taka kolorowa, ciepła, az chciałoby się tamtędy pochodzić... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='jbk']Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :) Jesień piękna :) [FONT=Arial]wstajesz tak wcześnie jak Ozzy w weekend :cool1:...normalnie to dziad wstaje o 8-9 nawet czasem o 10 jeszcze śpi ale jak wolne to o 7 najpóźniej pobudka :mad: [/FONT][quote name='anitaaa i bartis']ah piękne jesienne zdięcia :lol: [FONT=Arial]dzięki Anitko :p [/FONT][quote name='Asiaczek']Piękna jest jesień w Twoim "wydaniu", taka kolorowa, ciepła, az chciałoby się tamtędy pochodzić... Pzdr. [FONT=Arial] Asiaczku tam tak jest w rzeczywistości ... fajne miejsce .....poza tym uwielbiam bukowe laski :loveu::loveu: Witam dziś słonecznie :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Matusz Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 http://images38.fotosik.pl/25/f5d9d5d56128197e.jpg piękna jesień Alicjo :loveu::loveu: Dzień doberek :loveu::multi::loveu: Quote
lolka75 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 przepiekna jesien:multi: czesc Alutka:loveu: Quote
clockwork Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Arial]BYŁAM :grins: obejrzałam.... 4 str. na wsteczu :loveu: thanx za fotki dla mła :razz: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia]dzięki Mamcia za cukiereczki :multi: były pyszne tylko troche mało ;) mam nadzieję że za rok będziesz lepiej przygotowana :evil_lol::evil_lol: ale jesiennie ładnie :loveu: taką jesień to ja lubię :) [/FONT] Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Matusz']http://images38.fotosik.pl/25/f5d9d5d56128197e.jpg piękna jesień Alicjo :loveu::loveu: Dzień doberek :loveu::multi::loveu: [FONT=Arial]Doberek Mati :multi::loveu:[/FONT] [quote name='lolka75']przepiekna jesien:multi: czesc Alutka:loveu: [FONT=Arial]Berek Loluś :multi::loveu: właśnie taką jesień lubię :loveu: [/FONT][quote name='clockwork'][FONT=Arial]BYŁAM :grins: obejrzałam.... 4 str. na wsteczu :loveu: thanx za fotki dla mła :razz: [/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witam i cieszkam że zajrzałaś :multi::loveu: te dla TŁA to pan C. rzucił hasło ...o gostek z Ostrawy Małej szuka :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzięki Mamcia za cukiereczki :multi: były pyszne tylko troche mało ;) mam nadzieję że za rok będziesz lepiej przygotowana :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] no zaskoczyłaś mnie to dałam co miałam :oops:[/FONT] ale jesiennie ładnie :loveu: taką jesień to ja lubię :) [/FONT] [FONT=Arial]ha ha ....to samo mamy :multi::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia]bo w końcu jesteś moją mamuszką :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [FONT=Arial]Reszta fotek z wczoraj ...wrzucam jak leci ...nie chce mi sie pisać komentów ....ani dawać po kolei ... [/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia]Ozzy zamiast wskoczyć na drzewko to napiera na nie żeby przewrócić :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ozzy zamiast wskoczyć na drzewko to napiera na nie żeby przewrócić :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]siedział potem i płakał żeby mu piłkę oddać :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts