Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:bereczek

:oops: to ja też nieskromnie sieprzyznam że odbiciowe sie mnie podobają .... tylko ... ja to tam musiałabym sama pojechać , bo z panem C. i Ozzym to sie nie da ... nie chcą na mnie czekać :placz: i poganiają jak cykam , albo włażą w kadr :mad:

Ja juz uprzedzilam ,ze jade sobie w plener i jade SAMA:evil_lol:
najbardziej lubie kawalki Diliego w kadrze:roll:

Posted

[quote name='agbar']Ja juz uprzedzilam ,ze jade sobie w plener i jade SAMA:evil_lol:
najbardziej lubie kawalki Diliego w kadrze:roll:

taaaa albo nogi TZta :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']http://images34.fotosik.pl/380/99b913317c9c5209.jpg - to wygląda zupełnie jak nad moimi osiedlowymi stawami ;)

Foty - CUDOWNE!

Pstrykacze pstrykaczami, ale dobrze jest mieć dokumentację na fotach, nawet, jak się artystycznych nie umie robić ;)

a u Mnie to prawie środek lasku :evil_lol:...tyle ze go ktoś przeciął i nieopodal biegnie obwodnica :cool1:... ale spoczko ... tam już spokój

Posted

A ja nie lubię sama na sesje chadzać, zabieram kuzynkę Anusię :) O, Ania to z pewnością nie jest pstrykacz :)

Tyle, że dwójka pstrykających sobie w kadr nie wchodzi ;)

Posted

[quote name='Alicja']witaj Dżapko :loveu:

Dżapuszko to JEST PRAWDZIWECZEK :loveu::loveu::loveu:dorodny okazik :loveu:
Gdzie prawdziweczek..........................:crazyeye: Poczekaj się przygladne jeszcze raz:roll:....................................no może i prawdziweczek tylko że na jakiejś chudej nóżce...........prawdziweczki zazwyczaj mają pękate nóżki:roll: Ale moze tu u nas na śląsku takie chudzinki rosną:roll:

O znalazłam prawdziwego prawdziweczka:lol:
http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3348_DSCN3326.jpg

Posted

[quote name='apple']Gdzie prawdziweczek..........................:crazyeye: Poczekaj się przygladne jeszcze raz:roll:....................................no może i prawdziweczek tylko że na jakiejś chudej nóżce...........prawdziweczki zazwyczaj mają pękate nóżki:roll: Ale moze tu u nas na śląsku takie chudzinki rosną:roll:

O znalazłam prawdziwego prawdziweczka:lol:
http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3348_DSCN3326.jpg

ten miał średnicę nóżki 5 cm :roll:a kapeluszka ok 18-20 cm

Posted

[quote name='Alicja']
ten miał średnicę nóżki 5 cm :roll:a kapeluszka ok 18-20 cm
A to moze byc ze prawdziweczek tylko się zakamuflował:evil_lol: W sumie co ja tu bede dyskutowała......ty wiesz lepiej co zebrałaś;)

Posted

[quote name='apple']A to moze byc ze prawdziweczek tylko się zakamuflował:evil_lol: W sumie co ja tu bede dyskutowała......ty wiesz lepiej co zebrałaś;)

:eviltong: otóż TO

Posted

[quote name='Medorowa']Japkowa przybyłam do Cię... i co:roll:

:roll:

:roll:

gdzie czerwony dywan, fanfary, prezenty i kwiaty

:B-fly:Buhahahahahahahaha Medorowa na oki ci poszło........przeca ty do Ali przyszłaś:roflt::roflt::roflt:.........weź ty już nie pij tego piwa z rana:evil_lol:

Rinusiowa: Nos w sos, nogi w pierogi:eviltong: