agbar Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:bereczek :oops: to ja też nieskromnie sieprzyznam że odbiciowe sie mnie podobają .... tylko ... ja to tam musiałabym sama pojechać , bo z panem C. i Ozzym to sie nie da ... nie chcą na mnie czekać :placz: i poganiają jak cykam , albo włażą w kadr :mad: Ja juz uprzedzilam ,ze jade sobie w plener i jade SAMA:evil_lol: najbardziej lubie kawalki Diliego w kadrze:roll: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://images34.fotosik.pl/380/99b913317c9c5209.jpg - to wygląda zupełnie jak nad moimi osiedlowymi stawami ;) Foty - CUDOWNE! Pstrykacze pstrykaczami, ale dobrze jest mieć dokumentację na fotach, nawet, jak się artystycznych nie umie robić ;) Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='agbar']Ja juz uprzedzilam ,ze jade sobie w plener i jade SAMA:evil_lol: najbardziej lubie kawalki Diliego w kadrze:roll: taaaa albo nogi TZta :diabloti: Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='jbk']http://images34.fotosik.pl/380/99b913317c9c5209.jpg - to wygląda zupełnie jak nad moimi osiedlowymi stawami ;) Foty - CUDOWNE! Pstrykacze pstrykaczami, ale dobrze jest mieć dokumentację na fotach, nawet, jak się artystycznych nie umie robić ;) a u Mnie to prawie środek lasku :evil_lol:...tyle ze go ktoś przeciął i nieopodal biegnie obwodnica :cool1:... ale spoczko ... tam już spokój Quote
agbar Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']taaaa albo nogi TZta :diabloti: :evil_lol::evil_lol:ooo to tez:evil_lol: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A ja nie lubię sama na sesje chadzać, zabieram kuzynkę Anusię :) O, Ania to z pewnością nie jest pstrykacz :) Tyle, że dwójka pstrykających sobie w kadr nie wchodzi ;) Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A ja byłam przekonana że już tu dzisiaj byłam:roll: Sie pomyliłam:roll: Witaj Alunia:loveu: Znalazłam grzyba:sweetCyb:Maślaczek!:klacz: http://images28.fotosik.pl/285/1ff2df03074eb8a1.jpg Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='apple']A ja byłam przekonana że już tu dzisiaj byłam:roll: Sie pomyliłam:roll: Witaj Alunia:loveu: Znalazłam grzyba:sweetCyb:Maślaczek!:klacz: http://images28.fotosik.pl/285/1ff2df03074eb8a1.jpg witaj Dżapko :loveu: Dżapuszko to JEST PRAWDZIWECZEK :loveu::loveu::loveu:dorodny okazik :loveu: Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']witaj Dżapko :loveu: Dżapuszko to JEST PRAWDZIWECZEK :loveu::loveu::loveu:dorodny okazik :loveu:Gdzie prawdziweczek..........................:crazyeye: Poczekaj się przygladne jeszcze raz:roll:....................................no może i prawdziweczek tylko że na jakiejś chudej nóżce...........prawdziweczki zazwyczaj mają pękate nóżki:roll: Ale moze tu u nas na śląsku takie chudzinki rosną:roll: O znalazłam prawdziwego prawdziweczka:lol: http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3348_DSCN3326.jpg Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='apple']Gdzie prawdziweczek..........................:crazyeye: Poczekaj się przygladne jeszcze raz:roll:....................................no może i prawdziweczek tylko że na jakiejś chudej nóżce...........prawdziweczki zazwyczaj mają pękate nóżki:roll: Ale moze tu u nas na śląsku takie chudzinki rosną:roll: O znalazłam prawdziwego prawdziweczka:lol: http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3348_DSCN3326.jpg ten miał średnicę nóżki 5 cm :roll:a kapeluszka ok 18-20 cm Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja'] ten miał średnicę nóżki 5 cm :roll:a kapeluszka ok 18-20 cm A to moze byc ze prawdziweczek tylko się zakamuflował:evil_lol: W sumie co ja tu bede dyskutowała......ty wiesz lepiej co zebrałaś;) Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='apple']A to moze byc ze prawdziweczek tylko się zakamuflował:evil_lol: W sumie co ja tu bede dyskutowała......ty wiesz lepiej co zebrałaś;) :eviltong: otóż TO Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja'] :eviltong: otóż TO No masz przyznasz racje a ta ci od razu jezor pokazuje:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 cześć Mamcia :multi::loveu: przyszłam na śliczną, złotą jesień :cool3::cool3: tylko martwi mnie nadal to że tak nas tymi muchomorami faszerujesz :) :eviltong: Quote
rufusowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ależ piękne fotaski jesienne :loveu: te odbite w wodzie uwielbiam i nawet jedno ukradnęłam na pulpita ale cos za małe :sadCyber: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Prawdziweczki, maślaczki, co to za różnica, ważne, żeby trujący nie był ;) Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jabłkowa Ty przestań tyle nawijac tylko weź się za robotę :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Japkowa przybyłam do Cię... i co:roll: :roll: :roll: gdzie czerwony dywan, fanfary, prezenty i kwiaty :B-fly: Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Medorowa']Japkowa przybyłam do Cię... i co:roll: :roll: :roll: gdzie czerwony dywan, fanfary, prezenty i kwiaty :B-fly:Buhahahahahahahaha Medorowa na oki ci poszło........przeca ty do Ali przyszłaś:roflt::roflt::roflt:.........weź ty już nie pij tego piwa z rana:evil_lol: Rinusiowa: Nos w sos, nogi w pierogi:eviltong: Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Witaj Alu!!!:lol: Melduję, że jeszcze żyję....:roll: Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Japkowa sama se wsadź nos w sos !! a nogi do tyłka :diabloti: Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Rinuś']Japkowa sama se wsadź nos w sos !! a nogi do tyłka :diabloti: ja od zawsze mam nogi w tyłku :pa ty gdzie masz:roll: Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']ja od zawsze mam nogi w tyłku :pa ty gdzie masz:roll: nie powiem :grins: Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Rinuś'] nie powiem :grins:jeeeeeeeju biedactwo:shake::evil_lol: Quote
Recommended Posts