Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Normalnie chyba im zapłacę, żeby multi mieć, bo kurka wodna, OKROPNIE go brak..... a ja IM nie zapłacę :shake: będę po kolei kazdemu odpowiadać a co :p Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil']Kolejna rewolucja na dogo???:cool1: Witaj Alu! U nas pada.....:placz: Nie podoba mi się to wcale a wcale, bo roboty jeszcze dużo. u nas też :placz: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='apple']NIE:diabloti: Ewuśka co sie tak smutałaś?:roll: Alunia dzieńdoberek:loveu: Doberek Apfelko :loveu: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Pandisia']Cześć :loveu: Widziałam że Vipy maja takie złote znaczki :cool3: :eviltong: taaaaa.... nie lubię złota ....gustuję w srebrze :roll: WITAnKO :multi::loveu: Quote
Pandisia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'] a ja IM nie zapłacę :shake: będę po kolei kazdemu odpowiadać a co :p Cześć :loveu: Widziałam że Vipy maja takie złote znaczki :cool3: :eviltong: Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'] taaaaa.... nie lubię złota ....gustuję w srebrze :roll: WITAnKO :multi::loveu: Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 AlKil napisał(a):Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz: Ale nie masz nic, żadnego znaczka...... :razz: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'] taaaaa.... nie lubię złota ....gustuję w srebrze :roll: WITAnKO :multi::loveu: Ha! Masz rację! Ja też wolę srebro! Jak zrobią srebrne znaczki, to zapłacę :diabloti: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil']Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie masz znaczka a tak na serio to szybciej ci teraz chodzi dogo ?? Ale tam na serio serio to ja za złotem nie przepadam , nie rajcuje mnie to ... podoba mi się za to bardzo bardzo srebro robione na stare , oksydowane ...raczej ciężka biżuteria jak to zwą artystyczna Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Ale nie masz nic, żadnego znaczka...... :razz: A bo właśnie je wcięło!!!!!! Widocznie po protestach vipowców, którzy nie chcą być wyzywani od vipowców. Jak mnie Tigerkowa vipem nazwała to kompletnie nie wiedziałam o co chodzi, dopiero po lekturze w innych galeriach zauważyłam, że mnie oznakowano...:evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie masz znaczka a tak na serio to szybciej ci teraz chodzi dogo ?? Ale tam na serio serio to ja za złotem nie przepadam , nie rajcuje mnie to ... podoba mi się za to bardzo bardzo srebro robione na stare , oksydowane ...raczej ciężka biżuteria jak to zwą artystyczna Chodzi mi o wieeele lepiej, wtedy w ogóle nie mogłam niektórych galerii oglądać, bo czekałam średnio 15 minut jak mi się np. TWOJA otworzyła...:evil_lol: Mnie złoto nie rajcuje, choć posiadam go trochę, A wszystko to przez jakąś kłotnię z Tz-em, jakieś 15 lat temu, gdy on bez opamiętania kupował sobie sprzęt wędkarski. Zażądałam równouprawnienia w wydatkach i palnęłam sobie " a może ja chcę zbierać złoto", tak na rympał z braku pomysłu. No i Tz-owi tak się to wbiło do głowy, że od tej pory na każdą rocznicę coś dostaję ...:evil_lol: Na moje delikatne sugestie nie reaguje.........:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil']A bo właśnie je wcięło!!!!!! Widocznie po protestach vipowców, którzy nie chcą być wyzywani od vipowców. Jak mnie Tigerkowa vipem nazwała to kompletnie nie wiedziałam o co chodzi, dopiero po lekturze w innych galeriach zauważyłam, że mnie oznakowano...:evil_lol: :roflt: Chodzi mi o wieeele lepiej, wtedy w ogóle nie mogłam niektórych galerii oglądać, bo czekałam średnio 15 minut jak mi się np. TWOJA otworzyła...:evil_lol: :oops::oops::oops: Mnie złoto nie rajcuje, choć posiadam go trochę, A wszystko to przez jakąś kłotnię z Tz-em, jakieś 15 lat temu, gdy on bez opamiętania kupował sobie sprzęt wędkarski. Zażądałam równouprawnienia w wydatkach i palnęłam sobie " a może ja chcę zbierać złoto", tak na rympał z braku pomysłu. No i Tz-owi tak się to wbiło do głowy, że od tej pory na każdą rocznicę coś dostaję ...:evil_lol: Na moje delikatne sugestie nie reaguje.........:evil_lol: a to trzeba zasugerować dobitniej ;):evil_lol: Quote
agbar Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dzien dober:multi: AlKil napisał(a):Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz: Mnie sie tez ten znaczek nie widzi:cool1:nie chce byc owca ani czarna ani nawet biala ani nawet w paski:roll: Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'] a to trzeba zasugerować dobitniej ;):evil_lol: próbuję..............:p [quote name='agbar']Dzien dober:multi: Mnie sie tez ten znaczek nie widzi:cool1:nie chce byc owca ani czarna ani nawet biala ani nawet w paski:roll: No już nie jesteś, przynajmniej ja znaczków nie widzę. Ale przynajmniej ruszyłaś w kąciku....:cool3::evil_lol: Quote
rufusowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 AlKil napisał(a):A bo właśnie je wcięło!!!!!! Widocznie po protestach vipowców, którzy nie chcą być wyzywani od vipowców. Jak mnie Tigerkowa vipem nazwała to kompletnie nie wiedziałam o co chodzi, dopiero po lekturze w innych galeriach zauważyłam, że mnie oznakowano...:evil_lol: Chodzi mi o wieeele lepiej, wtedy w ogóle nie mogłam niektórych galerii oglądać, bo czekałam średnio 15 minut jak mi się np. TWOJA otworzyła...:evil_lol: Mnie złoto nie rajcuje, choć posiadam go trochę, A wszystko to przez jakąś kłotnię z Tz-em, jakieś 15 lat temu, gdy on bez opamiętania kupował sobie sprzęt wędkarski. Zażądałam równouprawnienia w wydatkach i palnęłam sobie " a może ja chcę zbierać złoto", tak na rympał z braku pomysłu. No i Tz-owi tak się to wbiło do głowy, że od tej pory na każdą rocznicę coś dostaję ...:evil_lol: Na moje delikatne sugestie nie reaguje.........:evil_lol: powiedz mu, ze złoto już nie modne....niech platyne kupuje :diabloti: Quote
Rinuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'] taaaaa.... nie lubię złota ....gustuję w srebrze :roll: WITAnKO :multi::loveu: ja też wole srebro :loveu: Witaj Aluuu:loveu: [quote name='AlKil']Nikt się mnie nie pytał czy chcę zostać napiętnowana takim złotym znaczkiem.:cool1: Płaciłam już dawno, bo przy moim iplusie denerwowały mnie reklamy, które powodowały, że czekałam wieczność na otwarcie strony. A teraz co, mam zostać czarną owcą, bo ktoś mnie nazwał vipem????:placz::placz::placz: u mnie w pracy to się nazywa VIP-ierdalaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='rufusowa']powiedz mu, ze złoto już nie modne....niech platyne kupuje :diabloti: jest to jakis pomysł...;) [quote name='Rinuś']ja też wole srebro :loveu: Witaj Aluuu:loveu: u mnie w pracy to się nazywa VIP-ierdalaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Rinusiowa, to gdzie Ty pracujesz, że macie vipów?????????????:cool3: Quote
Rinuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil'] Rinusiowa, to gdzie Ty pracujesz, że macie vipów?????????????:cool3: W Torfarmie :razz: każdy ma swoje apteki , które u danej osoby zamawiają...te które zamawiają na większą kwotę to sa VIP-y :eviltong: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Czy to ważne, czy ktoś płaci, czy nie? Przecież to nie ma żadnego znaczenia.... AlKil, zasugeruj TZowi głośniej, że złoto jest również białe ;) A srebro taniej wychodzi, więc będzie mógł kupić więcej ;) Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [SIZE=4]Alicja! Dlaczego mi nie powiedziałaś, że miałaś Samoyedkę? Co się z nią stało?? Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk'][SIZE=4]Alicja! Dlaczego mi nie powiedziałaś, że miałaś Samoyedkę? Co się z nią stało?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kolejna nie miałam SAMOYEDKI mam konto po Alicji która miała samoyedkę ...gdzieś na początku opisywałam tą historie z moim kontem Dziewczynki wybaczcie ze nie bede cytować każdej :loveu:ale musze obiada zrobić a dopiero wróciłam Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kolejna nie miałam SAMOYEDKI mam konto po Alicji która miała samoyedkę ...gdzieś na początku opisywałam tą historie z moim kontem Dziewczynki wybaczcie ze nie bede cytować każdej :loveu:ale musze obiada zrobić a dopiero wróciłam Nie mów mi, że żeby zaspokoić ciekawość muszę przeczytać ze 4000 stron?? Oż kurde, to braknie mi tygodnia w pracy ;) Wybaczamy tylko na chwilę ;) Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Dziewczynki wybaczcie ze nie bede cytować każdej :loveu:ale musze obiada zrobić a dopiero wróciłam [/FONT][FONT=Century Gothic]No nie wiem......się zastanowię czy se focha nie strzele:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie wiem......się zastanowię czy se focha nie strzele:roll::evil_lol:[/FONT] No właśnie, chwila minęła, czas na focha :obrazic: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [FONT=Arial]Wy się zastanawiajcie a ja se wrzuce kilka fotasków , bo mi się kiszą na kompecku :p......to te z iso 1600:diabloti: [/FONT] Quote
Recommended Posts