Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Cześć ;) U mnie już ciemno, ale nie pada...................... :roll:

Ależ inteligentna wypowiedź na poziomie :grins: :oops:

aktualnie nie pada :roll: ale jest ciemno jak u Murzyna :roll::cool1:

doberek :razz:

PIĄTEK :bigcool::loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz:tym bardziej że własnie znów zaczęło lać :angryy::mad::placz:

bedziesz miała słońce
ja mam od agiBarowej a ty będziesz miała ode mnie:razz:

[quote name='Alicja']aktualnie nie pada :roll: ale jest ciemno jak u Murzyna :roll::cool1:

doberek :razz:

PIĄTEK :bigcool::loveu: :loveu: :loveu:

kochana o TEJ porze jest tak własnie jak piszezsz:razz::razz:

KU..A!!!!!!!! nareszcie piatek jest:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']szczelam do chmur ...polecą do Cia :evil_lol:

Chybiłaś:eviltong:

Witaj słonecznie:loveu:......gdyby nie to ze jest jesień to bym rzekla że jest wiosna:loveu:

Posted

[quote name='agbar']bosh.....:mdleje: wstaje w srodku nocy i cie cieszy..Alicjo ty wez urlop lepiej:diabloti:

noo przepracowanaś coś :razz:

[quote name='Alicja']Qrdwa aż mnie poniosło ...stary purt ....powinni go żywcem przetopić :angryy::angryy:i tych co kupują takie coś
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5735726,Przez_50_lat_zabijal_psy_i_przetapial_je_na_smalec.html

qrwa!!! 50 lat mordował :mdleje: i pewnie dostanie rok w zawiasach :placz: nie mam siły do tego już :shake: a tych gnojków 15-latków - ojjj ja bym im dała wycisk - do celi z jakimś pedofilem i niech ich dyma skurwysynów :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']:hand:

a ta 5 dla Matiego to na doope klaps :razz::razz:czy ocena z matmy :evil_lol:

ocena :lol:

Osz k.... jakbym go dorwała to ^%#$# Aaaaarghhhh :angryy: Co za dziad!!!

Posted

[quote name='agbar']bosh.....:mdleje: wstaje w srodku nocy i cie cieszy..Alicjo ty wez urlop lepiej:diabloti:

:hmmmm: a wiesz , że to dobry pomysł ....mam jeszcze 9 dni ....zostawie jednak na inne okazje ;)

[quote name='Rinuś']Jest piątek tygodnia koniec i początek :diabloti:
dla niektórych zaczął się weekend a mój łikiend zacznie się jutro o 20 czy po pracy :shake:

:multi:już masz weekend

[quote name='Pandisia']Breczek.
Ala jest teraz w pracy więc ja ją wyprzedzę :evil_lol: i pochwalę się że u nas też dzisiaj świeci słoneczko :multi:

:multi:tak było słonko , potwierdzam

[quote name='BeaC']bedziesz miała słońce
ja mam od agiBarowej a ty będziesz miała ode mnie:razz:

kochana o TEJ porze jest tak własnie jak piszezsz:razz::razz:

KU..A!!!!!!!! nareszcie piatek jest:multi::multi::multi:

:multi:nareszcie :loveu:słonko i piątek

Posted

[quote name='apple']Chybiłaś:eviltong:

Witaj słonecznie:loveu:......gdyby nie to ze jest jesień to bym rzekla że jest wiosna:loveu:

ufff ...więc co ....byle do wiosny :loveu:

[quote name='agnethka']słonecko :loveu:

http://img201.imageshack.us/img201/8420/ee002wo5.jpg

:multi:supcio

[quote name='jbk']http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5735726,Przez_50_lat_zabijal_psy_i_przetapial_je_na_smalec.html - przetopiłabym go też. Stanowczo. Ale po kawałku. Niechby patrzył, jak mu się z uda robi smalczyk i tak po kolei.

Skąd się biorą tacy ludzie???

Ale mnie dziś dogo denerwuje, ciągle się psuje i psuje i kurde fix!

dogo świrowało od rana :mad:

a facet ...szkoda słów ...ja z moją teściową jak mi chciała podarować słoik z psim smalcem to nie gadałam przez pół roku wcale ...:angryy::angryy::angryy::angryy:

[quote name='Bullila.nl']Przyszlam powiedziec dzien dobry:multi:

i ze ladna pogoda jess:multi:

:loveu:

[quote name='evaxon']dzien dobry Aluu :loveu:
czy nadal u was pada???

:loveu:nie padało

[quote name='jbk']Jak pogoda wyładniała, to dogo zbrzydło ;(

Się mi ciągle wieeeeeeszaaaaaaaaa :placz:

bo dogo je gupie :roll:

[quote name='malawaszka']noo przepracowanaś coś :razz:

qrwa!!! 50 lat mordował :mdleje: i pewnie dostanie rok w zawiasach :placz: nie mam siły do tego już :shake: a tych gnojków 15-latków - ojjj ja bym im dała wycisk - do celi z jakimś pedofilem i niech ich dyma skurwysynów :angryy:

szkoda gadać :angryy:

[quote name='anetta']ocena :lol:

Osz k.... jakbym go dorwała to ^%#$# Aaaaarghhhh :angryy: Co za dziad!!!

przez takich ludzi tracę szacunek do wielu osobników tego gatunku :cool1:

Posted

[quote name='Rinuś']nie mam weekendu...mówiłam , że do soboty do 20 :shake::shake::shake::shake:

przynajmniej nie jestem jedyna ktora jutro musi isc do pracy :mdleje:

a ja z takim malym off do ciebie Ala przyszlam :oops:

dotarla do mnie dzisiaj informcja ze w Opolskim schronisku jest szczeniak amstaff, 2-3 miesiace, suczka

rozmawialm z dziewczyna na gg Maksiorek obiecala ona jutro sprawdzic czy sunia jest jeszcze, poprosilam ja o fotki zeby moc mala oglosic ... wiec jesli ktos ma domek dla szczeniora piszcie do Maksiorek ;)

Posted

[quote name='Tengusia']przynajmniej nie jestem jedyna ktora jutro musi isc do pracy :mdleje:

a ja z takim malym off do ciebie Ala przyszlam :oops:

dotarla do mnie dzisiaj informcja ze w Opolskim schronisku jest szczeniak amstaff, 2-3 miesiace, suczka

rozmawialm z dziewczyna na gg Maksiorek obiecala ona jutro sprawdzic czy sunia jest jeszcze, poprosilam ja o fotki zeby moc mala oglosic ... wiec jesli ktos ma domek dla szczeniora piszcie do Maksiorek ;)

oki ....będę miała na uwadze ... :razz:

Posted

[quote name='Rinuś']ooo a już myslałam, że tylko ja muszę zarabiać w sobotę :shake:

ufff mnie na szczęście to omija :cool1:

[quote name='BeaC']cześć All:diabloti::diabloti::diabloti:
ty się pewnie w domecku byczysz

to se na kaff wpadłam
a co:diabloti:

ano pijam kaff ;)...zaraz wychodzę na zakupki a potem jedziemy na Bezludzie :multi::multi::multi:...mamy SŁONKO :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']

ano pijam kaff ;)...zaraz wychodzę na zakupki a potem jedziemy na Bezludzie :multi::multi::multi:...mamy SŁONKO :loveu::loveu::loveu:

a nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']a nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti:

:hmmmm: pisałaś :grins:

[quote name='Rinuś']To widzę nasze słonko polazło do Was...bo u mnie słońca ni ma :angryy:

Ala to idź na dwór robić fotki jak macie ładną pogodę :loveu:

teraz idę na zakupki :roll:...jak wrócimy to na Bezludzie jadziem :multi::multi: