Selket Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cześć ;) U mnie już ciemno, ale nie pada...................... :roll: Ależ inteligentna wypowiedź na poziomie :grins: :oops: Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Selket']Cześć ;) U mnie już ciemno, ale nie pada...................... :roll: Ależ inteligentna wypowiedź na poziomie :grins: :oops: aktualnie nie pada :roll: ale jest ciemno jak u Murzyna :roll::cool1: doberek :razz: PIĄTEK :bigcool::loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 bosh.....:mdleje: wstaje w srodku nocy i cie cieszy..Alicjo ty wez urlop lepiej:diabloti: Quote
Rinuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jest piątek tygodnia koniec i początek :diabloti: dla niektórych zaczął się weekend a mój łikiend zacznie się jutro o 20 czy po pracy :shake: Quote
Pandisia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Breczek. Ala jest teraz w pracy więc ja ją wyprzedzę :evil_lol: i pochwalę się że u nas też dzisiaj świeci słoneczko :multi: Quote
BeaC Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:tym bardziej że własnie znów zaczęło lać :angryy::mad::placz: bedziesz miała słońce ja mam od agiBarowej a ty będziesz miała ode mnie:razz: [quote name='Alicja']aktualnie nie pada :roll: ale jest ciemno jak u Murzyna :roll::cool1: doberek :razz: PIĄTEK :bigcool::loveu: :loveu: :loveu: kochana o TEJ porze jest tak własnie jak piszezsz:razz::razz: KU..A!!!!!!!! nareszcie piatek jest:multi::multi::multi: Quote
apple Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Alicja']szczelam do chmur ...polecą do Cia :evil_lol: Chybiłaś:eviltong: Witaj słonecznie:loveu:......gdyby nie to ze jest jesień to bym rzekla że jest wiosna:loveu: Quote
jbk Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5735726,Przez_50_lat_zabijal_psy_i_przetapial_je_na_smalec.html - przetopiłabym go też. Stanowczo. Ale po kawałku. Niechby patrzył, jak mu się z uda robi smalczyk i tak po kolei. Skąd się biorą tacy ludzie??? Ale mnie dziś dogo denerwuje, ciągle się psuje i psuje i kurde fix! Quote
Bullila.nl Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Przyszlam powiedziec dzien dobry:multi: i ze ladna pogoda jess:multi: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 dzien dobry Aluu :loveu: czy nadal u was pada??? Quote
jbk Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jak pogoda wyładniała, to dogo zbrzydło ;( Się mi ciągle wieeeeeeszaaaaaaaaa :placz: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='agbar']bosh.....:mdleje: wstaje w srodku nocy i cie cieszy..Alicjo ty wez urlop lepiej:diabloti: noo przepracowanaś coś :razz: [quote name='Alicja']Qrdwa aż mnie poniosło ...stary purt ....powinni go żywcem przetopić :angryy::angryy:i tych co kupują takie coś http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5735726,Przez_50_lat_zabijal_psy_i_przetapial_je_na_smalec.html qrwa!!! 50 lat mordował :mdleje: i pewnie dostanie rok w zawiasach :placz: nie mam siły do tego już :shake: a tych gnojków 15-latków - ojjj ja bym im dała wycisk - do celi z jakimś pedofilem i niech ich dyma skurwysynów :angryy: Quote
anetta Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Alicja']:hand: a ta 5 dla Matiego to na doope klaps :razz::razz:czy ocena z matmy :evil_lol: ocena :lol: Osz k.... jakbym go dorwała to ^%#$# Aaaaarghhhh :angryy: Co za dziad!!! Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='agbar']bosh.....:mdleje: wstaje w srodku nocy i cie cieszy..Alicjo ty wez urlop lepiej:diabloti: :hmmmm: a wiesz , że to dobry pomysł ....mam jeszcze 9 dni ....zostawie jednak na inne okazje ;) [quote name='Rinuś']Jest piątek tygodnia koniec i początek :diabloti: dla niektórych zaczął się weekend a mój łikiend zacznie się jutro o 20 czy po pracy :shake: :multi:już masz weekend [quote name='Pandisia']Breczek. Ala jest teraz w pracy więc ja ją wyprzedzę :evil_lol: i pochwalę się że u nas też dzisiaj świeci słoneczko :multi: :multi:tak było słonko , potwierdzam [quote name='BeaC']bedziesz miała słońce ja mam od agiBarowej a ty będziesz miała ode mnie:razz: kochana o TEJ porze jest tak własnie jak piszezsz:razz::razz: KU..A!!!!!!!! nareszcie piatek jest:multi::multi::multi: :multi:nareszcie :loveu:słonko i piątek Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='apple']Chybiłaś:eviltong: Witaj słonecznie:loveu:......gdyby nie to ze jest jesień to bym rzekla że jest wiosna:loveu: ufff ...więc co ....byle do wiosny :loveu: [quote name='agnethka']słonecko :loveu: http://img201.imageshack.us/img201/8420/ee002wo5.jpg :multi:supcio [quote name='jbk']http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5735726,Przez_50_lat_zabijal_psy_i_przetapial_je_na_smalec.html - przetopiłabym go też. Stanowczo. Ale po kawałku. Niechby patrzył, jak mu się z uda robi smalczyk i tak po kolei. Skąd się biorą tacy ludzie??? Ale mnie dziś dogo denerwuje, ciągle się psuje i psuje i kurde fix! dogo świrowało od rana :mad: a facet ...szkoda słów ...ja z moją teściową jak mi chciała podarować słoik z psim smalcem to nie gadałam przez pół roku wcale ...:angryy::angryy::angryy::angryy: [quote name='Bullila.nl']Przyszlam powiedziec dzien dobry:multi: i ze ladna pogoda jess:multi: :loveu: [quote name='evaxon']dzien dobry Aluu :loveu: czy nadal u was pada??? :loveu:nie padało [quote name='jbk']Jak pogoda wyładniała, to dogo zbrzydło ;( Się mi ciągle wieeeeeeszaaaaaaaaa :placz: bo dogo je gupie :roll: [quote name='malawaszka']noo przepracowanaś coś :razz: qrwa!!! 50 lat mordował :mdleje: i pewnie dostanie rok w zawiasach :placz: nie mam siły do tego już :shake: a tych gnojków 15-latków - ojjj ja bym im dała wycisk - do celi z jakimś pedofilem i niech ich dyma skurwysynów :angryy: szkoda gadać :angryy: [quote name='anetta']ocena :lol: Osz k.... jakbym go dorwała to ^%#$# Aaaaarghhhh :angryy: Co za dziad!!! przez takich ludzi tracę szacunek do wielu osobników tego gatunku :cool1: Quote
Rinuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 nie mam weekendu...mówiłam , że do soboty do 20 :shake::shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Rinuś']nie mam weekendu...mówiłam , że do soboty do 20 :shake::shake::shake::shake: :splat:a ja przeczytałam ze do piątku :cool1: Quote
Tengusia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Rinuś']nie mam weekendu...mówiłam , że do soboty do 20 :shake::shake::shake::shake: przynajmniej nie jestem jedyna ktora jutro musi isc do pracy :mdleje: a ja z takim malym off do ciebie Ala przyszlam :oops: dotarla do mnie dzisiaj informcja ze w Opolskim schronisku jest szczeniak amstaff, 2-3 miesiace, suczka rozmawialm z dziewczyna na gg Maksiorek obiecala ona jutro sprawdzic czy sunia jest jeszcze, poprosilam ja o fotki zeby moc mala oglosic ... wiec jesli ktos ma domek dla szczeniora piszcie do Maksiorek ;) Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Tengusia']przynajmniej nie jestem jedyna ktora jutro musi isc do pracy :mdleje: a ja z takim malym off do ciebie Ala przyszlam :oops: dotarla do mnie dzisiaj informcja ze w Opolskim schronisku jest szczeniak amstaff, 2-3 miesiace, suczka rozmawialm z dziewczyna na gg Maksiorek obiecala ona jutro sprawdzic czy sunia jest jeszcze, poprosilam ja o fotki zeby moc mala oglosic ... wiec jesli ktos ma domek dla szczeniora piszcie do Maksiorek ;) oki ....będę miała na uwadze ... :razz: Quote
Rinuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Tengusia']przynajmniej nie jestem jedyna ktora jutro musi isc do pracy :mdleje: ooo a już myslałam, że tylko ja muszę zarabiać w sobotę :shake: Quote
BeaC Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 cześć All:diabloti::diabloti::diabloti: ty się pewnie w domecku byczysz to se na kaff wpadłam a co:diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='Rinuś']ooo a już myslałam, że tylko ja muszę zarabiać w sobotę :shake: ufff mnie na szczęście to omija :cool1: [quote name='BeaC']cześć All:diabloti::diabloti::diabloti: ty się pewnie w domecku byczysz to se na kaff wpadłam a co:diabloti: ano pijam kaff ;)...zaraz wychodzę na zakupki a potem jedziemy na Bezludzie :multi::multi::multi:...mamy SŁONKO :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Alicja'] ano pijam kaff ;)...zaraz wychodzę na zakupki a potem jedziemy na Bezludzie :multi::multi::multi:...mamy SŁONKO :loveu::loveu::loveu: a nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 To widzę nasze słonko polazło do Was...bo u mnie słońca ni ma :angryy: Ala to idź na dwór robić fotki jak macie ładną pogodę :loveu: Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='BeaC']a nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti: :hmmmm: pisałaś :grins: [quote name='Rinuś']To widzę nasze słonko polazło do Was...bo u mnie słońca ni ma :angryy: Ala to idź na dwór robić fotki jak macie ładną pogodę :loveu: teraz idę na zakupki :roll:...jak wrócimy to na Bezludzie jadziem :multi::multi: Quote
Recommended Posts