Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']To nie jest Szczęśliwy Pies.... To jest Smutny Pies...
http://images32.fotosik.pl/369/7910d17a5da677f0.jpg

Witajcie!

Pzdr.

zgadłaś .... została mu tylko mała piłka :cool1:i posmutniał
Witaneczko :multi:

[quote name='agbar']Ala czego ty w srodku nocy wstajesz jak siakis wampir?:grins:

sprawdzone ...mam cienia :grins: ...

[quote name='Acctiually']DObry:multi:
Co tam u Ozziego?/:)
Przydały by się znwó jakieś fotki:D
W sumie chwilkę mam czasu bo siedze na NUDNEJ infie:evil_lol:
pozdrawiamy:)

fotów mamy multum ...będą ;)

[quote name='jbk']Witanko poniedziałkowe ;) Kawa się wprawdzie skończyła, ale wysłałam mamę do sklepu i zaraz będziem pić ;))

kochana o tej porze to ja przy 2giej siedziałam ;)

[quote name='clockwork']

TADAM

teee... wstałam... zostaw te szkodniki i choo na kaf :razz:

no przeca zostawiłam :diabloti:....a kaff już My wypiły ;):evil_lol:

[quote name='ATLANTYDA']Bry
Foteczki oglądnięte, mogę iść spać bo w przeciwieństwie do nie których właśnie przyszłam z pracy :razz:.

no paczaj ....rozminęłyśmy się :razz:... wyszłam z domku 5.50

[quote name='jonQuilla']witam :multi::multi::loveu::loveu:

no Kwiatkowa córeczka ....jak ta Calineczka :p

Posted

[quote name='Rinuś']Doberek :loveu: jessso Alu jak Ty wcześnie wstajesz :shake:

muszę :placz:

[quote name='jbk']Kto rano wstaje....... ten chodzi NIEWYSPANY :diabloti:

ten leje .....:evil_lol:

[quote name='lolka75']przyszlam zyczyc milego dnia i zeby stonka nie dokuczala:shake:
Witaski Alunia:loveu:

wróciłam już Loluś :loveu:...dziś dało się przeżyć ;)

[quote name='AlKil']Dzień dobry, żyję, nie mam czasu, nie nadrabiam....:placz:

oć utulkam :calus:

Posted

[quote name='Vectra']odhaczam się , z kawą ma się rozumieć i podążam do łóżka , gdyż wstałam dziś bladym świtem :evil_lol:
zjadłam obiad , kończę 3 cią kaff i podążam na psacerek z TZtem i Ozzym po autko do garażu ....pojechało podładować sobie akumulatorek ....ja wstałam czarną nocką :placz:

Posted

[quote name='apple']Bossszz tak się cieszysz jakbym pierwszy raz przyszla:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:obrazic: dawno ciem nie było ...tom się uradowała :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:obrazic: dawno ciem nie było ...tom się uradowała :roll:
Ojjjj no nie fochaj:loveu:

No jak dawno - dopiero com w piatek byłam ostatni raz:razz:

Posted

Doberek !!!! po 48godzinach wycietych z zyciorysu wracam do .....łozka hihihihh

buziowanko koffana.....
jesooo w piatek poszylam ulubiona pilke zuzola bo zwloki totalne byly a una nie kce innejjjj.......echhh......

Posted

Widziałam foty mojego ukochanego psia mordercy:loveu::loveu: (niestety tylko część bo łącze mi się psuje:shake:) Mizianko dla psa z najszerszym uśmiechem na świecie:razz::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']

piątek był bardzoooooooooooooo dawno :roll:...piątek jest fajny :pNooooo dobra niech ci będzie dano mnie nie było ale już jestem i możesz cieszkać dalej.

Nieeee:shake: piatek nie jest fajny:shake: Piatek jest zaje2bisty:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Doberek !!!! po 48godzinach wycietych z zyciorysu wracam do .....łozka hihihihh

:glaszcze: współczuwam ......a miałaś Geriatryków :razz::razz:

buziowanko koffana.....
jesooo w piatek poszylam ulubiona pilke zuzola bo zwloki totalne byly a una nie kce innejjjj.......echhh......

wow ...bidno Zuzolka :razz::loveu:

[quote name='Kiłi']Widziałam foty mojego ukochanego psia mordercy:loveu::loveu: (niestety tylko część bo łącze mi się psuje:shake:) Mizianko dla psa z najszerszym uśmiechem na świecie:razz::evil_lol::loveu:

to mamy coś wspólnego .... bo mnie dziś też wywaliło z neta :diabloti:

[quote name='apple']Nooooo dobra niech ci będzie dano mnie nie było ale już jestem i możesz cieszkać dalej.

Nieeee:shake: piatek nie jest fajny:shake: Piatek jest zaje2bisty:multi::evil_lol:

nie wiem jaki będzie ten piątek bo jadę na wycieczkę z koleżankami z pracy :diabloti: do Kudowy Zdrój :roll:....same miasta Zdrojowe coś ostatnio zwiedzam ;):placz:

..... wyjeżdżam o 14.30 i wrócę dopiero w niedzielkę wieczorem :roll:

Posted

[quote name='Alicja']
nie wiem jaki będzie ten piątek bo jadę na wycieczkę z koleżankami z pracy :diabloti: do Kudowy Zdrój :roll:....same miasta Zdrojowe coś ostatnio zwiedzam ;):placz:

..... wyjeżdżam o 14.30 i wrócę dopiero w niedzielkę wieczorem :roll:koleżanki z pracy......wycieczka do zdrojów........hmmmmm moze być ciekawie:razz::diabloti: Tylko się nie opij jakiejś solanki czy cóś:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']koleżanki z pracy......wycieczka do zdrojów........hmmmmm moze być ciekawie:razz::diabloti: Tylko się nie opij jakiejś solanki czy cóś:evil_lol:

browca se zapakuje do taszy :razz:

Posted

[quote name='apple']Ojojoj to grozi skrzywieniem kręgosłupa:roll: lepiej zapakuj koleżance do taszki:evil_lol:

czteropak ino biere :diabloti:...nie pisałam o beczce :roll: