lolka75 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 przyszlam zyczyc milego dnia i zeby stonka nie dokuczala:shake: Witaski Alunia:loveu: Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dzień dobry, żyję, nie mam czasu, nie nadrabiam....:placz: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Asiaczek']To nie jest Szczęśliwy Pies.... To jest Smutny Pies... http://images32.fotosik.pl/369/7910d17a5da677f0.jpg Witajcie! Pzdr. zgadłaś .... została mu tylko mała piłka :cool1:i posmutniał Witaneczko :multi: [quote name='agbar']Ala czego ty w srodku nocy wstajesz jak siakis wampir?:grins: sprawdzone ...mam cienia :grins: ... [quote name='Acctiually']DObry:multi: Co tam u Ozziego?/:) Przydały by się znwó jakieś fotki:D W sumie chwilkę mam czasu bo siedze na NUDNEJ infie:evil_lol: pozdrawiamy:) fotów mamy multum ...będą ;) [quote name='jbk']Witanko poniedziałkowe ;) Kawa się wprawdzie skończyła, ale wysłałam mamę do sklepu i zaraz będziem pić ;)) kochana o tej porze to ja przy 2giej siedziałam ;) [quote name='clockwork']TADAM teee... wstałam... zostaw te szkodniki i choo na kaf :razz: no przeca zostawiłam :diabloti:....a kaff już My wypiły ;):evil_lol: [quote name='ATLANTYDA']Bry Foteczki oglądnięte, mogę iść spać bo w przeciwieństwie do nie których właśnie przyszłam z pracy :razz:. no paczaj ....rozminęłyśmy się :razz:... wyszłam z domku 5.50 [quote name='jonQuilla']witam :multi::multi::loveu::loveu: no Kwiatkowa córeczka ....jak ta Calineczka :p Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś']Doberek :loveu: jessso Alu jak Ty wcześnie wstajesz :shake: muszę :placz: [quote name='jbk']Kto rano wstaje....... ten chodzi NIEWYSPANY :diabloti: ten leje .....:evil_lol: [quote name='lolka75']przyszlam zyczyc milego dnia i zeby stonka nie dokuczala:shake: Witaski Alunia:loveu: wróciłam już Loluś :loveu:...dziś dało się przeżyć ;) [quote name='AlKil']Dzień dobry, żyję, nie mam czasu, nie nadrabiam....:placz: oć utulkam :calus: Quote
Vectra Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 odhaczam się , z kawą ma się rozumieć i podążam do łóżka , gdyż wstałam dziś bladym świtem :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Vectra']odhaczam się , z kawą ma się rozumieć i podążam do łóżka , gdyż wstałam dziś bladym świtem :evil_lol: zjadłam obiad , kończę 3 cią kaff i podążam na psacerek z TZtem i Ozzym po autko do garażu ....pojechało podładować sobie akumulatorek ....ja wstałam czarną nocką :placz: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='apple']A to ja przyszlam:multi: :bigcool: Dżapko u mła :loveu: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja']:bigcool: Dżapko u mła :loveu:Bossszz tak się cieszysz jakbym pierwszy raz przyszla:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Bossszz tak się cieszysz jakbym pierwszy raz przyszla:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :obrazic: dawno ciem nie było ...tom się uradowała :roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 witamy :lol: śliczny uśmiechnięty Ozzy :loveu:http://images39.fotosik.pl/15/66ae36a499c45ade.jpg Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic: dawno ciem nie było ...tom się uradowała :roll: Ojjjj no nie fochaj:loveu: No jak dawno - dopiero com w piatek byłam ostatni raz:razz: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']witamy :lol: śliczny uśmiechnięty Ozzy :loveu:http://images39.fotosik.pl/15/66ae36a499c45ade.jpg witamy :multi: [quote name='apple']Ojjjj no nie fochaj:loveu: No jak dawno - dopiero com w piatek byłam ostatni raz:razz: piątek był bardzoooooooooooooo dawno :roll:...piątek jest fajny :p Quote
zuzolandia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Doberek !!!! po 48godzinach wycietych z zyciorysu wracam do .....łozka hihihihh buziowanko koffana..... jesooo w piatek poszylam ulubiona pilke zuzola bo zwloki totalne byly a una nie kce innejjjj.......echhh...... Quote
Kiłi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Widziałam foty mojego ukochanego psia mordercy:loveu::loveu: (niestety tylko część bo łącze mi się psuje:shake:) Mizianko dla psa z najszerszym uśmiechem na świecie:razz::evil_lol::loveu: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja'] piątek był bardzoooooooooooooo dawno :roll:...piątek jest fajny :pNooooo dobra niech ci będzie dano mnie nie było ale już jestem i możesz cieszkać dalej. Nieeee:shake: piatek nie jest fajny:shake: Piatek jest zaje2bisty:multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='zuzolandia']Doberek !!!! po 48godzinach wycietych z zyciorysu wracam do .....łozka hihihihh :glaszcze: współczuwam ......a miałaś Geriatryków :razz::razz: buziowanko koffana..... jesooo w piatek poszylam ulubiona pilke zuzola bo zwloki totalne byly a una nie kce innejjjj.......echhh...... wow ...bidno Zuzolka :razz::loveu: [quote name='Kiłi']Widziałam foty mojego ukochanego psia mordercy:loveu::loveu: (niestety tylko część bo łącze mi się psuje:shake:) Mizianko dla psa z najszerszym uśmiechem na świecie:razz::evil_lol::loveu: to mamy coś wspólnego .... bo mnie dziś też wywaliło z neta :diabloti: [quote name='apple']Nooooo dobra niech ci będzie dano mnie nie było ale już jestem i możesz cieszkać dalej. Nieeee:shake: piatek nie jest fajny:shake: Piatek jest zaje2bisty:multi::evil_lol: nie wiem jaki będzie ten piątek bo jadę na wycieczkę z koleżankami z pracy :diabloti: do Kudowy Zdrój :roll:....same miasta Zdrojowe coś ostatnio zwiedzam ;):placz: ..... wyjeżdżam o 14.30 i wrócę dopiero w niedzielkę wieczorem :roll: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja'] nie wiem jaki będzie ten piątek bo jadę na wycieczkę z koleżankami z pracy :diabloti: do Kudowy Zdrój :roll:....same miasta Zdrojowe coś ostatnio zwiedzam ;):placz: ..... wyjeżdżam o 14.30 i wrócę dopiero w niedzielkę wieczorem :roll:koleżanki z pracy......wycieczka do zdrojów........hmmmmm moze być ciekawie:razz::diabloti: Tylko się nie opij jakiejś solanki czy cóś:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='apple']koleżanki z pracy......wycieczka do zdrojów........hmmmmm moze być ciekawie:razz::diabloti: Tylko się nie opij jakiejś solanki czy cóś:evil_lol: browca se zapakuje do taszy :razz: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja']browca se zapakuje do taszy :razz:Ojojoj to grozi skrzywieniem kręgosłupa:roll: lepiej zapakuj koleżance do taszki:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Jakieś beznadziejne fotasy :diabloti:...połowa prześwietlona :roll:...ale są :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Ojojoj to grozi skrzywieniem kręgosłupa:roll: lepiej zapakuj koleżance do taszki:evil_lol: czteropak ino biere :diabloti:...nie pisałam o beczce :roll: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Alicja']czteropak ino biere :diabloti:...nie pisałam o beczce :roll: Toż to całe 2 kg na plecach:-o Ale dzióbas:loveu: http://images32.fotosik.pl/371/2a273006b1634691.jpg Quote
Recommended Posts