jonQuilla Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 cześć Mamcia :multi::multi::loveu::loveu: Quote
jbk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 O "służbie" zdrowia nie ma się co wypowiadać, bo można ze złości coś komuś gdzieś uszkodzić :angryy: Najchętniej w pobliskiej przychodni. A poza tym - melduję, że nadal leje. Jestem już rozmoczona. Zaraz się rozlecę. Quote
BeaC Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']a zapowiadali ocieplenie :( a pada :placz: Bea , noo rum z coca cola jest dobry :diabloti: boski jest............ inne trunki zresztą też nie przepadam za pifkiem jak jest zimno, bo pifko zimne musi być:razz: [quote name='agbar']Witam......slonecznie:multi: Aga niemów masz słonko??/ tra la la la la :diabloti: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']dlatego ja się strasznie cieszę , że mam dobrego znajomego , ordynatora szpitala ortopedycznego .... bo do dziś bym czekała normalnie na rehabilitacje :evilbat: a tak miałam , kiedy ja chcę :evil_lol: taka wie że żyje :razz: [quote name='Bullila.nl']ja Ci wspolczuje ale i zazdraszcam FURY:crazyeye: shlak by to:shake: a my tu mamy domowego lekarza:roll:,ktory nawet bada cie ginekolo....tego:angryy:....bo nie ma tak ze Ty chcesz do specjalisty:mad: żarcisz :crazyeye: [quote name='agaciaaa']Wpadłam się przywitać :hand: eloł :hand: [quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :multi::loveu: :multi::loveu: [quote name='jbk']O "służbie" zdrowia nie ma się co wypowiadać, bo można ze złości coś komuś gdzieś uszkodzić :angryy: Najchętniej w pobliskiej przychodni. A poza tym - melduję, że nadal leje. Jestem już rozmoczona. Zaraz się rozlecę. :placz::placz::placz:u nas też nadal przecieki [quote name='agbar']Witam......slonecznie:multi: :cool1:....pomyliłaś się....praffda :roll:.....u nie ma słoneczka :placz:.... Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='BeaC']sorry All witanko:razz: :razz::razz: witanko :p Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nie pomylilam siem i nawet juz dawno wstalam wiec mi sie to nie sni:diabloti: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='agbar']Nie pomylilam siem i nawet juz dawno wstalam wiec mi sie to nie sni:diabloti: a może siem uszczypnij :grins: ....na pewno to zmyłka .....Bartuś wymalowal ci na okienku suoneczko :razz::razz: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przybiegłam co siłRzec doberek:loveu: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Selket']Witanko słoneczne :hand: :hand: :hmmmm: ................................ :hand: [quote name='apple']Przybiegłam co siłRzec doberek:loveu: oj Dżapuszko ........nie tak szybko ...bo siem spocisz :loveu: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'] oj Dżapuszko ........nie tak szybko ...bo siem spocisz :loveu:Eeeeee tam dla ciebie wszystko Quote
jbk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: ................................ :hand: oj Dżapuszko ........nie tak szybko ...bo siem spocisz :loveu: Deszcz ją schłodzi :placz: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Eeeeee tam dla ciebie wszystko :loveu::loveu::loveu: [quote name='jbk'] Deszcz ją schłodzi :placz: :placz: ani tak nie mów .... bo jej się płuca zapalą :shake: [quote name='agnethka']doberek :D u mnie jest piękne słonko :multi::multi::multi::multi: prosiaki nareszcie uda mi się na dwór wygonić :multi: :placz::placz::placz:to jak to ....tylko u nas taka paskudna pogoda :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Matusz Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 he mła b :loveu::multi::loveu: na pocieszenie powiem, że u mnie od wczoraj same słonko !! a ja czuje się jak nowonarodzony :multi: Quote
jbk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']ani tak nie mów .... bo jej się płuca zapalą :shake: :placz::placz::placz:to jak to ....tylko u nas taka paskudna pogoda :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To już nie mówię :roll: Mieszkamy w najgorszym pogodowo regionie najwyraźniej...... :angryy: Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a u mnie piękne słoneczko :multi: ciepełko wróciło i oby zostało Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'] a może siem uszczypnij :grins: ....na pewno to zmyłka .....Bartuś wymalowal ci na okienku suoneczko :razz::razz: specjalnie wyjszlam na zewnatrze zeby sprawdzic:evil_lol:gdyz moj kolega maz i do takich czynow jest zdolny:roll: Quote
jbk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 agbar napisał(a):specjalnie wyjszlam na zewnatrze zeby sprawdzic:evil_lol:gdyz moj kolega maz i do takich czynow jest zdolny:roll: To, że zdolny, to pozytyw, czy negatyw? Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jbk napisał(a):To, że zdolny, to pozytyw, czy negatyw? pozytyw:loveu::diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 dzień dobry :multi::loveu: przynoszę troszkę Gdańskiego słoneczka :):):) Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Aluuuuuu słonko wyszło:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Matusz']he mła b :loveu::multi::loveu: na pocieszenie powiem, że u mnie od wczoraj same słonko !! a ja czuje się jak nowonarodzony :multi: u mnie teraz :loveu:aż mi lepiej :multi: [quote name='jbk']To już nie mówię :roll: Mieszkamy w najgorszym pogodowo regionie najwyraźniej...... :angryy: noooo doopiato mamy :cool1: [quote name='Vectra']a u mnie piękne słoneczko :multi: ciepełko wróciło i oby zostało oby do nas to doszło :roll: [quote name='agbar']specjalnie wyjszlam na zewnatrze zeby sprawdzic:evil_lol:gdyz moj kolega maz i do takich czynow jest zdolny:roll: :evil_lol::evil_lol: [quote name='jbk']To, że zdolny, to pozytyw, czy negatyw? [quote name='agbar']pozytyw:loveu::diabloti: ha ha ....na 100% pozytyw ...jasnoskórny i blond ;) [quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::loveu: przynoszę troszkę Gdańskiego słoneczka :):):) koffana córeczka :loveu: [quote name='apple']Aluuuuuu słonko wyszło:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts