Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']witaj Alu w ten piekny słoneczny dzien:loveu: czy cylas na tym bezludziu?

:mad:żartowałaś praffda ....właśnie weszłam zmoknięta do domu :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:mad:żartowałaś praffda ....właśnie weszłam zmoknięta do domu :diabloti:
A gdzie pada:crazyeye: nie mów że u ciebie pada:crazyeye: Tylko nie dmuchaj w moją stronę:placz:

Posted

[quote name='apple']A gdzie pada:crazyeye: nie mów że u ciebie pada:crazyeye: Tylko nie dmuchaj w moją stronę:placz:

:angryy:dokładnie u mnie .....
zaczęło padać jakies 40 minut temu ...słońca było może też tyle :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']
Ojej.....to uważaj jak chodzisz co byś wiatru nie robiła bo jeszcze to do mnie przyleci:roll:

Posted

[quote name='Alicja']

Potwierdzam :angryy: choć u mnie jeszcze nie pada ale czarno się zrobiło więc za chwilę zapewne lunie deszcz :angryy:

Wiadomość z ostatniej sekundy- Właśnie zaczyna padać :angryy:

Posted

[quote name='apple']Ojej.....to uważaj jak chodzisz co byś wiatru nie robiła bo jeszcze to do mnie przyleci:roll:

szczelam do chmur ...polecą do Cia :evil_lol:

[quote name='Pandisia']Potwierdzam :angryy: choć u mnie jeszcze nie pada ale czarno się zrobiło więc za chwilę zapewne lunie deszcz :angryy:

Wiadomość z ostatniej sekundy- Właśnie zaczyna padać :angryy:

[quote name='evaxon']yyyyy mowisz serio???:roll::razz::razz::razz:

serio serio :cool1:

Posted

a u mnie całe 9 godzin słońca :multi::multi::multi: wczoraj tyle samo co daje 18 godzin, a jutro też to będzie więc 27:eviltong:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']a u mnie dzis slonko swiecilo:loveu: od r:loveu:na tak sobie bylo ale pozniej sie wypogodzilo:loveu:

ale z Ciebie farciara :razz::razz:

[quote name='agbar']Alunia..blogas ci sie popsul..strasznie tu cicho:roll:

ja nie mam czasu biegać po innych blogaskach to i do nas nie wchodzą :p

[quote name='Matusz']a u mnie całe 9 godzin słońca :multi::multi::multi: wczoraj tyle samo co daje 18 godzin, a jutro też to będzie więc 27:eviltong:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

bosh .....wnuś .... takiego chwalipiętę mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no i co mam powiedzieć ,......no powiem ...... zazdraszczam :placz:też chciałabym słonko :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']Alu nie chcę Ci psuć humorku,ale u nas cały dzionek słoneczko i cieplutko było:multi:

:hmmmm: zastanawiam się własnie czy mi psujesz czy nie :razz:

ale teraz też macie ciemno :grins: no to jest sprawiedliwie :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz:tym bardziej że własnie znów zaczęło lać :angryy::mad::placz:

Alicjo....pamietaj,ze nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc jeszcze gorzej:grins: