jonQuilla Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Ozzy to gumowe ucho... a gdyby tego było mało to powiem że to ucho żyje własnym życiem :crazyeye: [url]http://images25.fotosik.pl/274/f43a67916ffe546f.jpg[/url] a ta piłka kiedyś była okrągła czy kupiliście ją już taką spuszczoną? :evil_lol: [url]http://images29.fotosik.pl/275/ffc1bcc8249783f1.jpg[/url] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [URL]http://images50.fotosik.pl/11/832870a53e39dbae.jpg[/URL] jaaaa cieeeee piłka sie Ozzulkowi chowa za :hmmmm:drzewkiem?? Quote
Matusz Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak jak Lenin :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [url]http://images27.fotosik.pl/274/67e1a4892b545009.jpg[/url] jakie fajne kolorki :) Ładna ta przyroda na bezludziu ;) Quote
jbk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kurde, masz metala prawdziwego w domu! Jak ja dawno nie widziałam prawdziwego metala.... :) Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Ozzy to gumowe ucho... a gdyby tego było mało to powiem że to ucho żyje własnym życiem :crazyeye: [URL]http://images25.fotosik.pl/274/f43a67916ffe546f.jpg[/URL] [FONT=Arial][COLOR=Red] a co ...niech i ucho ma troszkę prywatności :p[/COLOR][/FONT] a ta piłka kiedyś była okrągła czy kupiliście ją już taką spuszczoną? :evil_lol: [URL]http://images29.fotosik.pl/275/ffc1bcc8249783f1.jpg[/URL] [/B][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon'][URL]http://images50.fotosik.pl/11/832870a53e39dbae.jpg[/URL] jaaaa cieeeee piłka sie Ozzulkowi chowa za :hmmmm:drzewkiem??[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...noooo[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz']dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mogłam otworzyć mauzoleum dla Denatek :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaciaaa'][URL]http://images27.fotosik.pl/274/67e1a4892b545009.jpg[/URL] jakie fajne kolorki :) Ładna ta przyroda na bezludziu ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tam jest naprawdę fajniście ...jak na moje okolice :roll:....tylko trudno to jakoś tak ufocić by było widać ze to taka niecka ...a kolorki faktycznie takie jak na fotce [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Kurde, masz metala prawdziwego w domu! Jak ja dawno nie widziałam prawdziwego metala.... :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: noooooo Doberek :multi::multi::multi:..... ZIMNO na polku a u Mnie grzeja Kaloryfiorki :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 doberek - pijemy kawkę? :cool3: u mnie od 2 dni grzeją w kominku :cool1: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='agnethka']doberek - pijemy kawkę? :cool3: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]obowiązkowo :p[/B][/COLOR][/FONT] u mnie od 2 dni grzeją w kominku :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja nie mieć kominka :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja nie mieć kominka :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to trzeba skołować :cool1: super sprawa :razz: tylko to noszenie drewna już mniej super, ale ogólnie kominek jest faaaaaaajny :cool3: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='agnethka']to trzeba skołować :cool1: super sprawa :razz: tylko to noszenie drewna już mniej super, ale ogólnie kominek jest faaaaaaajny :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:postawię sobie na balkonie na moim 4tym piętrze ;) wiem że kominek supcio sprawa ... u kuzynki w ich górskim domku kominek ogrzewa cały domek ... fantazja i ciepełko takie inne :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:postawię sobie na balkonie na moim 4tym piętrze ;) wiem że kominek supcio sprawa ... u kuzynki w ich górskim domku kominek ogrzewa cały domek ... fantazja i ciepełko takie inne :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jak kiedyś mieszkaliśmy na 4-tym piętrze (ostatnim piętrze w bloku) to jako małolata chciałam namówić rodziców, żeby dobudować sobie na dachu pokój i mieć dwupoziomowe mieszkanie :diabloti: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wiem, że u Was zimno, ale mimo wszystko przynoszę ciepełko od kocio-psich Asiaczków. Witaj, Alicjo! Pzdr. Quote
jbk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kominek w bloku mógłby wyglądać ciekawe, Aluś, jak zamontujesz, to daj znać, ja też se gdzieś wsadzę ;) Kawka pychotki ;) Quote
BeaC Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:alem się wqrwiła ..... kuzyn TZta przylazł i opowiada jak jak jego brat odwoził sukę znajomej do schroniska , bo im zniszczyła drzwi :roll:.... qrdwa :mad::mad::mad:jakbym mogła wpier:angryy::angryy::angryy: bym mu za poglądy za gadanie ..... grrrrr adrenalina mi się podniosła :angryy::angryy::angryy::angryy:.........i on mi mówi że ideą i zadaniem schroniska jest to by tam oddawać psy i powinno się odwozić tam psy jak się im nie chce :angryy::angryy::angryy:.... qrdwa .......zaraz go wypier:angryy::angryy::angryy:z domu [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]i co ?? kopłaś go w dupę czy jak?? ja bym takiego chama z chaty wywaliła ale teraz z innej beczki sierpniowego takiego ciepłego Ozzula widziałam i grzybki i takie inne tez:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Mamcia :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Przyszłam z kawą i szarlotką :diabloti: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='agnethka']jak kiedyś mieszkaliśmy na 4-tym piętrze (ostatnim piętrze w bloku) to jako małolata chciałam namówić rodziców, żeby dobudować sobie na dachu pokój i mieć dwupoziomowe mieszkanie :diabloti: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no ja też czasem myślę jakby tu powiększyć metraż ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Wiem, że u Was zimno, ale mimo wszystko przynoszę ciepełko od kocio-psich Asiaczków. Witaj, Alicjo! Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] mnie dziś rano Ozzulek grzał :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Kominek w bloku mógłby wyglądać ciekawe, Aluś, jak zamontujesz, to daj znać, ja też se gdzieś wsadzę ;) Kawka pychotki ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] moja rodzinka miała w mieszkaniu kominek w bloku na 3 piętrze ale musieli mieć jakieś spec pomiary od kominiarza :roll:a u mnie nie ma miejsca :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]i co ?? kopłaś go w dupę czy jak?? ja bym takiego chama z chaty wywaliła [FONT=Arial][COLOR=Red]nie wywaliłam ...sama se poszłam na kompka klikać ...po co mam siedzieć w takim towarzystwie[/COLOR][/FONT] ale teraz z innej beczki sierpniowego takiego ciepłego Ozzula widziałam i grzybki i takie inne tez:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] :p [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Mamcia :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Przyszłam z kawą i szarlotką :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] mniammmmmmmm....a ja szarlote bedę piekła jak wróce z pracy :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 szarlotkę "mamusia" upiekła :diabloti: ale spoko , to jej wolno :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]To kiedy możemy wpaść na szarlotkę? [/B][/COLOR]:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Vectra']Przyszłam z kawą i szarlotką :diabloti:[/quote] [I][B]na zimno czy na ciepło? :cool3: cześć Mała :loveu: wróciłam na jakiś czas :multi:[/B][/I] Quote
apple Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam się do Cia ogrzać bo pono u cia grzeją.......zgrabiały mi ręce:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 O, matko... Może tę sunię warto ogłosić na forum haszczaków i malamutów... Może ktoś ją weźmie... Pzdr. Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Vectra']szarlotkę "mamusia" upiekła :diabloti: ale spoko , to jej wolno :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]niech ma ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']A ja wolę pizzę, kto mi upiecze?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja piekę pizzę sama :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]To kiedy możemy wpaść na szarlotkę? [/B][/COLOR]:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] za godzinke :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]na zimno czy na ciepło? :cool3: cześć Mała :loveu: wróciłam na jakiś czas :multi:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Duża ;)....szarlotka ...:hmmmm: za godzinke bedzie jeszcze na ciepło :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam się do Cia ogrzać bo pono u cia grzeją.......zgrabiały mi ręce:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]grzej dziewczę... grzej :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Wyjątek'][B][I][U]Przepraszam za offa ale sprawa pilna! Może ktoś kto tu zajrzy będzie mógł pomóc???[SIZE=3][COLOR=Red] Mamy max 1,5godziny!![/COLOR][/SIZE]:[/U][/I] [/B] [SIZE=3][COLOR=Red][B]Pilne !!! Prosimy Was bardzo o pomoc !!![/B] [/COLOR][/SIZE] Sunia zagryzła kota w DT. Mała na dzisiaj wyznaczone USG - i przed pół godziną na nie pojechała. [B]Nie ma dokąd wracać !!! DT odmówił przyjęcia jej po badaniu !!! To jakiś koszmar - [COLOR=Red]ma 1,5 godz. na znalezienie nowego DT !!! [/COLOR][/B][COLOR=Black]Nie możemy zmienić tyt., bo Paros chwilowo niedostępna.[/COLOR][B][COLOR=Red] Proszę podnoście wątek, może jakiś cud... [/COLOR][/B][COLOR=Black]Kontakt może być do mnie 609 776 794 Sunia nie bardzo akceptuje inne zwierzęta. Jak widać... Nie tylko koty...[/COLOR] [SIZE=4][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118543[/URL][/B][/SIZE][/quote] [quote name='Asiaczek']O, matko... Może tę sunię warto ogłosić na forum haszczaków i malamutów... Może ktoś ją weźmie... Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba że haszczakowi lub malamuciarze zorganizują jakiś hotelik na szybko :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 hejjjjjjj:multi: Alu czy ty nadal z potworkami jestes??:roll: Quote
Recommended Posts