Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']mnie to od nauki oderwały foty naszej przyszłej pociachy, bo zostałam nimi zasypana :loveu:

ale fakt - lubię oglądać psie galerie ;)
aaaaaa

[quote name='Tengusia']potrzebujemy wsparcia w oplaceniu dla suni hotelu kazdy grosz sie liczy !!!! bazarki tez mile widziane !!!!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10873215#post10873215

cioteczka odezwę się potem na PW

[quote name='Bullila.nl']Dzis w sobotni poranek drace mordy obudzily mnie o 6.30:mad::lol:

Lyczka kawki tu i lece dalej:hand:
wspólczuwam , ale jeśli idzie o kawkę to akurat piję ;)

[quote name='Wyjątek']hop hop Aluś! wstawaj! Na spacerek z Ozzym czas! :painting:

Ozzulek dziś miał wyprowadzacza :multi:

[quote name='agnethka']aloo dobry dzień bardzo :evil_lol:

oby bardzo ...bo na razie fatalnie się czuję :razz:

[quote name='jbk']To ja też się przywitam, chociaż weekendu nie mam ;)

Buzi dla Ozziego :*

buziaki wysyłamy w waszą stronę;)

[quote name='BeaC']..................czy mi się wydaje

czy coś MAŁo fotek dałaś??

:diabloti:

dołożyć :hmmmm:

[quote name='rwpb']Ala już pewno wstała i poszła focić.
Pozdrawiamy sobotnioporannie :loveu:

Ala wstała dziś po 11.16 :roll:...wczoraj zmogła mnie gorączka , zdążyłam załapać od dzieciaków anginę :angryy:...ciekawie się zaczyna :mad:...w zeszłym roku jak byłam na UZ to ani razu nie chorowałam a przebywałam wśród chorutkich :roll:
A foteczki z dziś powinne być bo pojedziemy Ozzulka wybiegać , miało być ognisko ale ze wzgledu na mnie TZ stwierdził że nie ryzykuje abym sie kompletnie rozchorowała :shake:

WITAM WAS :multi::loveu::multi:i lecę w odwiedzinki :multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']
A foteczki z dziś powinne być bo pojedziemy Ozzulka wybiegać , miało być ognisko ale ze wzgledu na mnie TZ stwierdził że nie ryzykuje abym sie kompletnie rozchorowała :shake:

Jaki współczulny TZ :)

Czuj się lepiej :) :glaszcze:

Posted

[quote name='Alicja']

Ala wstała dziś po 11.16 :roll:...wczoraj zmogła mnie gorączka , zdążyłam załapać od dzieciaków anginę :angryy:...ciekawie się zaczyna :mad:...w zeszłym roku jak byłam na UZ to ani razu nie chorowałam a przebywałam wśród chorutkich :roll:

WITAM WAS :multi::loveu::multi:i lecę w odwiedzinki :multi::multi:

O biedulko wygoń anginę precz. Trzymaj się ciepło. Pozdrówki :loveu:

Posted

[quote name='Matusz']Witaj Aluniu !! :multi::loveu::multi:

zdrówka !!

Witaj Matisku :p

[quote name='jbk']Jaki współczulny TZ :)

Czuj się lepiej :) :glaszcze:

czuję się jak z okna na plac :roll:

[quote name='evaxon']wpadlam se na kaff do ciebie:multi:
zdrowia Alcia

tera piję arbatkę :p

[quote name='rwpb']No, nie choruj. Nie warto.
A tak w ogóle to na wjeździe do Szczecina jest taka plansza:

Więc witojcie :loveu:

bowsko :evil_lol::multi::loveu:

[quote name='Pandisia']O biedulko wygoń anginę precz. Trzymaj się ciepło. Pozdrówki :loveu:

będę wyganiać ;)

[quote name='Vectra']o mamuśka chora , nie nosiła ciepłych majtów :mad:

wpadłam się odhaczyć i leze do wyra , kurować katar

właśnie noszę :mad:to wina tych zasmarkańców :mad:chore to to przychodziło i mnie zaraziło :mad:

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:alem się wqrwiła ..... kuzyn TZta przylazł i opowiada jak jak jego brat odwoził sukę znajomej do schroniska , bo im zniszczyła drzwi :roll:.... qrdwa :mad::mad::mad:jakbym mogła wpier:angryy::angryy::angryy: bym mu za poglądy za gadanie ..... grrrrr adrenalina mi się podniosła :angryy::angryy::angryy::angryy:.........i on mi mówi że ideą i zadaniem schroniska jest to by tam oddawać psy i powinno się odwozić tam psy jak się im nie chce :angryy::angryy::angryy:.... qrdwa .......zaraz go wypier:angryy::angryy::angryy:z domu

Posted

[quote name='agnethka']to jeszcze go nie wypier... z domu? :crazyeye:

a my dzisiaj widzieliśmy w TV tą pittkę red nose co z 4-ego piętra ją wywalili, bosh jaka to śliczna dziewczynka, jak ktoś mógł jej zrobić takie świństwo :placz:

poszłam se z pokoju :angryy:...włączyłam se kompka i puściłam music i miałam w doopie gościa :angryy:
Pixie jest ślicz
na , dziennie oglądam jej wątek na dogo ...

A tak poza tym coraz bardziej mnie denerwują ludzie :angryy:....temat psów już pomijam , bo tutaj zawsze się łapnę:roll:...ale ostatnio ...pisałam wam o Dorotce którą zamordowano u nas ... podejrzanym był jej narzeczony Krzyś , chłopak długowłosy , metal , pasjonat motocyklowy itd itd ... i oczywiście zaraz poszły komenty na temat TAKICH ludzi ...a że mój TZ wywodzi się z kręgu takich osób i swoje najpiękniejsze lata spędziłam właśnie w takim towarzystwie dopingowałam chłopaka , tym bardziej ze wiedziałam że to nie On zrobił ale takie idiotyczne są procedury ze i jego musieli sprawdzić skoro on ją znalazł ... jakze wielka była moja satysfakcja kiedy mordercą okazał się chłopak NORMALNY którego wygląd jest pożądany w społeczeństwie :angryy:

I cieszę się ze też jestem INNA , ze Qba jest INNY że jesteśmy INNI od sąsiadów ... chyba mi grzaniec zaszkodził :roll: