Alicja Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Tengusia']no i doczekalysmy Alu weekendu :smilecol: :cunao: :drink1: Qrde nie masz pojęcia jak cieszkam ;)....:popcorn: Quote
Tengusia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 potrzebujemy wsparcia w oplaceniu dla suni hotelu kazdy grosz sie liczy !!!! bazarki tez mile widziane !!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10873215#post10873215 Quote
Bullila.nl Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Dzis w sobotni poranek drace mordy obudzily mnie o 6.30:mad::lol: Lyczka kawki tu i lece dalej:hand: Quote
Wyjątek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 hop hop Aluś! wstawaj! Na spacerek z Ozzym czas! :painting: Quote
jbk Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 To ja też się przywitam, chociaż weekendu nie mam ;) Buzi dla Ozziego :* Quote
BeaC Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ..................czy mi się wydaje czy coś MAŁo fotek dałaś?? :diabloti: Quote
rwpb Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ala już pewno wstała i poszła focić. Pozdrawiamy sobotnioporannie :loveu: Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='agnethka']mnie to od nauki oderwały foty naszej przyszłej pociachy, bo zostałam nimi zasypana :loveu: ale fakt - lubię oglądać psie galerie ;) aaaaaa [quote name='Tengusia']potrzebujemy wsparcia w oplaceniu dla suni hotelu kazdy grosz sie liczy !!!! bazarki tez mile widziane !!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10873215#post10873215 cioteczka odezwę się potem na PW [quote name='Bullila.nl']Dzis w sobotni poranek drace mordy obudzily mnie o 6.30:mad::lol: Lyczka kawki tu i lece dalej:hand: wspólczuwam , ale jeśli idzie o kawkę to akurat piję ;) [quote name='Wyjątek']hop hop Aluś! wstawaj! Na spacerek z Ozzym czas! :painting: Ozzulek dziś miał wyprowadzacza :multi: [quote name='agnethka']aloo dobry dzień bardzo :evil_lol: oby bardzo ...bo na razie fatalnie się czuję :razz: [quote name='jbk']To ja też się przywitam, chociaż weekendu nie mam ;) Buzi dla Ozziego :* buziaki wysyłamy w waszą stronę;) [quote name='BeaC']..................czy mi się wydaje czy coś MAŁo fotek dałaś?? :diabloti: dołożyć :hmmmm: [quote name='rwpb']Ala już pewno wstała i poszła focić. Pozdrawiamy sobotnioporannie :loveu: Ala wstała dziś po 11.16 :roll:...wczoraj zmogła mnie gorączka , zdążyłam załapać od dzieciaków anginę :angryy:...ciekawie się zaczyna :mad:...w zeszłym roku jak byłam na UZ to ani razu nie chorowałam a przebywałam wśród chorutkich :roll: A foteczki z dziś powinne być bo pojedziemy Ozzulka wybiegać , miało być ognisko ale ze wzgledu na mnie TZ stwierdził że nie ryzykuje abym sie kompletnie rozchorowała :shake: WITAM WAS :multi::loveu::multi:i lecę w odwiedzinki :multi::multi: Quote
Matusz Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witaj Aluniu !! :multi::loveu::multi: zdrówka !! Quote
jbk Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Alicja'] A foteczki z dziś powinne być bo pojedziemy Ozzulka wybiegać , miało być ognisko ale ze wzgledu na mnie TZ stwierdził że nie ryzykuje abym sie kompletnie rozchorowała :shake: Jaki współczulny TZ :) Czuj się lepiej :) :glaszcze: Quote
e.v.a Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 wpadlam se na kaff do ciebie:multi: zdrowia Alcia Quote
rwpb Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No, nie choruj. Nie warto. A tak w ogóle to na wjeździe do Szczecina jest taka plansza: Więc witojcie :loveu: Quote
Pandisia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Alicja'] Ala wstała dziś po 11.16 :roll:...wczoraj zmogła mnie gorączka , zdążyłam załapać od dzieciaków anginę :angryy:...ciekawie się zaczyna :mad:...w zeszłym roku jak byłam na UZ to ani razu nie chorowałam a przebywałam wśród chorutkich :roll: A foteczki z dziś powinne być bo pojedziemy Ozzulka wybiegać , miało być ognisko ale ze wzgledu na mnie TZ stwierdził że nie ryzykuje abym sie kompletnie rozchorowała :shake: WITAM WAS :multi::loveu::multi:i lecę w odwiedzinki :multi::multi: O biedulko wygoń anginę precz. Trzymaj się ciepło. Pozdrówki :loveu: Quote
Vectra Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 o mamuśka chora , nie nosiła ciepłych majtów :mad: wpadłam się odhaczyć i leze do wyra , kurować katar Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Matusz']Witaj Aluniu !! :multi::loveu::multi: zdrówka !! Witaj Matisku :p [quote name='jbk']Jaki współczulny TZ :) Czuj się lepiej :) :glaszcze: czuję się jak z okna na plac :roll: [quote name='evaxon']wpadlam se na kaff do ciebie:multi: zdrowia Alcia tera piję arbatkę :p [quote name='rwpb']No, nie choruj. Nie warto. A tak w ogóle to na wjeździe do Szczecina jest taka plansza: Więc witojcie :loveu: bowsko :evil_lol::multi::loveu: [quote name='Pandisia']O biedulko wygoń anginę precz. Trzymaj się ciepło. Pozdrówki :loveu: będę wyganiać ;) [quote name='Vectra']o mamuśka chora , nie nosiła ciepłych majtów :mad: wpadłam się odhaczyć i leze do wyra , kurować katar właśnie noszę :mad:to wina tych zasmarkańców :mad:chore to to przychodziło i mnie zaraziło :mad: Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:alem się wqrwiła ..... kuzyn TZta przylazł i opowiada jak jak jego brat odwoził sukę znajomej do schroniska , bo im zniszczyła drzwi :roll:.... qrdwa :mad::mad::mad:jakbym mogła wpier:angryy::angryy::angryy: bym mu za poglądy za gadanie ..... grrrrr adrenalina mi się podniosła :angryy::angryy::angryy::angryy:.........i on mi mówi że ideą i zadaniem schroniska jest to by tam oddawać psy i powinno się odwozić tam psy jak się im nie chce :angryy::angryy::angryy:.... qrdwa .......zaraz go wypier:angryy::angryy::angryy:z domu Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='agnethka']to jeszcze go nie wypier... z domu? :crazyeye: a my dzisiaj widzieliśmy w TV tą pittkę red nose co z 4-ego piętra ją wywalili, bosh jaka to śliczna dziewczynka, jak ktoś mógł jej zrobić takie świństwo :placz: poszłam se z pokoju :angryy:...włączyłam se kompka i puściłam music i miałam w doopie gościa :angryy: Pixie jest śliczna , dziennie oglądam jej wątek na dogo ... A tak poza tym coraz bardziej mnie denerwują ludzie :angryy:....temat psów już pomijam , bo tutaj zawsze się łapnę:roll:...ale ostatnio ...pisałam wam o Dorotce którą zamordowano u nas ... podejrzanym był jej narzeczony Krzyś , chłopak długowłosy , metal , pasjonat motocyklowy itd itd ... i oczywiście zaraz poszły komenty na temat TAKICH ludzi ...a że mój TZ wywodzi się z kręgu takich osób i swoje najpiękniejsze lata spędziłam właśnie w takim towarzystwie dopingowałam chłopaka , tym bardziej ze wiedziałam że to nie On zrobił ale takie idiotyczne są procedury ze i jego musieli sprawdzić skoro on ją znalazł ... jakze wielka była moja satysfakcja kiedy mordercą okazał się chłopak NORMALNY którego wygląd jest pożądany w społeczeństwie :angryy: I cieszę się ze też jestem INNA , ze Qba jest INNY że jesteśmy INNI od sąsiadów ... chyba mi grzaniec zaszkodził :roll: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Alicjo - chodź do nas, my jesteśmy INNI:lol: A ostatnio wstawiłam fotki takich ciepłych, spokojnych zwierzątek, że złapiesz pion momentalnie...:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 fotaski z poprzedniego wypadu ...dziś było bez fotkowo :shake: Quote
agaciaaa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Czeeeeść :multi: http://images31.fotosik.pl/359/25d0f20d4a253f3d.jpg :roll::roll: co wyście z nim zrobili?! :mad: Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='agaciaaa']Czeeeeść :multi: http://images31.fotosik.pl/359/25d0f20d4a253f3d.jpg :roll::roll: co wyście z nim zrobili?! :mad: :roll:...no so ....noooo.....tam piaseczek ...myślał ze to już śnieg :p Quote
Recommended Posts