malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] wejdź na Fotografie ....tam dopiero wykłady :loveu::loveu::loveu:.....[/B][/COLOR][/FONT][/quote] byłam ze dwa razy tam, ale nie na moje stalowe nerwy :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 łaaaaaaaaaaaaa widziałam polędwiczke rybnicką wysuwającą sie z pysia pana O :evil_lol: kuń przepiękny - też takiego chce :multi: a z tymi aparatami to tak mącicie, ze laik to by uciekał jak najdalej od takich ciezkich tematów :shake: :eviltong: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='malawaszka']byłam ze dwa razy tam, ale nie na moje stalowe nerwy :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja byłam dzielna ......przeczytałam półtorej części i nie dałam ciała :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']łaaaaaaaaaaaaa widziałam polędwiczke rybnicką wysuwającą sie z pysia pana O :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szlachetny jęzor :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] kuń przepiękny - też takiego chce :multi: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja w życiu na kooniu nie siedziałam :oops:ale podobją sie mnie straszecznie [/B][/COLOR][/FONT] a z tymi aparatami to tak mącicie, ze laik to by uciekał jak najdalej od takich ciezkich tematów :shake: :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]z aparatami to generalnie jest tak ...można sie zasugerować czyjąś radą ....ale nie ma to jak sobie dopasować aparat do łapki ;)......a poza tym to nie aparat a fotograf robi fotki ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ale sliczny koniczek :loveu: to moja druga pasja zaraz po pieskach a moze przed pieskami tak czy siak pasja i juz :mdrmed: Quote
rufusowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja byłam dzielna ......przeczytałam półtorej części i nie dałam ciała :p[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]z aparatami to generalnie jest tak ...można sie zasugerować czyjąś radą ....ale nie ma to jak sobie dopasować aparat do łapki ;)......a poza tym to nie aparat a fotograf robi fotki ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] w takim razie ja nie probuje :evil_lol: a kunia nie ma sie co bac....to znaczy ja tez sie troche boje i nie umiem nim kierowac ale jak bylismy w terenie i pierwsza osoba wiedziała gdzie jechac i jak kuniem powodować to reszta kunikow biegła za nimi a ja na jednym z nich siedziałam ;) Quote
Fenris Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wróconym i siem witam!!! Wsio nadrobiłem :grins: Niestety na wszystkie galeryjki nie starczy czasu już dziś winc lecem :p Quote
Selket Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ha, widziałam, widziałam cudnego konika :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Tengusia']ale sliczny koniczek :loveu: to moja druga pasja zaraz po pieskach a moze przed pieskami tak czy siak pasja i juz :mdrmed:[/quote] [quote name='rufusowa']w takim razie ja nie probuje :evil_lol: a kunia nie ma sie co bac....to znaczy ja tez sie troche boje i nie umiem nim kierowac ale jak bylismy w terenie i pierwsza osoba wiedziała gdzie jechac i jak kuniem powodować to reszta kunikow biegła za nimi a ja na jednym z nich siedziałam ;)[/quote] [quote name='Rinuś'][B][I]yy a co to za kuń?:razz:[/I][/B][/quote] [quote name='Selket']Ha, widziałam, widziałam cudnego konika :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kooniś jest z okolic Jastrzębia ...taki maleńki koniec świata ....ale jakże urokliwy :loveu:....konikow tam jest więcej ;) co do jazdy konnej .... nigdy nie siedzialam nawet na koniku , jakoś nie było okazji :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Fenris']Wróconym i siem witam!!! Wsio nadrobiłem :grins: Niestety na wszystkie galeryjki nie starczy czasu już dziś winc lecem :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wow ...miło że zajrzałeś :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='AlKil']Bry wieczór Alu!:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: zastanawiam się nad ....dzień dobry :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='AlKil']przyjdę za parę godzin, to Ci powiem;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] teraz to ja grzecznie powiem ....DogoBranoc :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] teraz to ja grzecznie powiem ....DogoBranoc :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No patrz a ja na kawe wpadlam:shake: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='furciaczek']No patrz a ja na kawe wpadlam:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no masz Ci los a ja już się kładę ...:loveu: [SIZE=1]ale na szczeniakach z mlekiem omnibus ci zapoda :diabloti:[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
AlKil Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 jeny jej się jeszcze nie znudziło????:angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='AlKil']jeny jej się jeszcze nie znudziło????:angryy::angryy::angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a mówiłam .....bierz kałacha :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [COLOR=DarkRed][B]oć na kaff:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
apple Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tez kcem kaff:multi: Witaj Aluniu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ja już przuszłam ze swoją kawusią:kaffee_2::kaffee_2: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja mam D40x ... bez silniczka :placz::placz::placz: ale porównam to inaczej.... Canon=mercedes Nikon= MOJA rządowa ... też bez silniczka :grins: :evil_lol: buuhahahhahahhaha .... cze alllll :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]kooniś jest z okolic Jastrzębia ...taki maleńki koniec świata ....ale jakże urokliwy :loveu:....konikow tam jest więcej ;) co do jazdy konnej .... nigdy nie siedzialam nawet na koniku , jakoś nie było okazji :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [B][I]jak mogłaś nie siedzieć na koniu ? :diabloti::evil_lol:[/I][/B] [B][I]toż to jest boosssskie :loveu:[/I][/B] [B][I]dzięn dobry :multi:[/I][/B] Quote
Selket Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Oj Aluć toś Ty zubożała w doświadczenie jak na konisiu nie siedziałaś :evil_lol: Nie martw się wszystko da się nadrobić ;) Cześć :loveu: Quote
rufusowa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Selket']Oj Aluć toś Ty zubożała w doświadczenie jak na konisiu nie siedziałaś :evil_lol: Nie martw się wszystko da się nadrobić ;) Cześć :loveu:[/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='rufusowa']:roflt::roflt::roflt:[/quote] [B][I]a Tobie co tak wesoło?:cool3::evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts