Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]stóp nie czuję :roll:[/I][/B][/quote]

umyłaś?

:diabloti:

Cze Alicja! przyszłam podziwiać reproduktora ale jeszcze mam duuużo do nadrobienia :cool3:

Posted

[quote name='rufusowa']umyłaś?

Cze Alicja! przyszłam podziwiać reproduktora ale jeszcze mam duuużo do nadrobienia :cool3:[/quote]
[B][I]mam zamarznięte :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]stóp nie czuję :roll:[/I][/B][/quote]

:hmmmm:

[quote name='rufusowa']umyłaś?

Cze Alicja! przyszłam podziwiać reproduktora ale jeszcze mam duuużo do nadrobienia :cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
oszczędzę cię ...teraz nie bede wstawiać fotasków :p

bo nie mam :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][B][I]mam zamarznięte :diabloti:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]rezerwa mięsna :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Bullila.nl']wydmuchaj nos:eviltong::evil_lol:[/quote]

:roflt:

A ja wam musze napisać cosik o Ozzulku .... dzis mój psies przeszedł test na obrone :roll:...takie smarkacze 14-16 lat zrobiły sobie nawalanke 2 na 1 ... w końcu doszłam tam , rozdarłam twarz i wydobyłam z siebie mój słowiczy głos ....podziałał na Ozzulka jak hasło do boju ...jechałam metr na butach ... kliknęłam stój , noga .....i stanął...uffff .... ale szedł jak burza ...czyli już wiem że jakby była taka konieczność to Ozzy zareaguje :multi::multi:...mieszkam w nieciekawym miejscu :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ja siedziałam przy otwartej lodówce :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

A ja się właśnie dowiedziałam że mojej teściowej po tej burzy została na chodzie tylko lodówka. Cały sprzęt do wymiany począwszy od anteny, tunerów, telewizorów, telefonów po listwy :-(. Załamka totalna :shake:

Ozzy to świetny pies :)

Posted

[quote name='Pandisia']A ja się właśnie dowiedziałam że mojej teściowej po tej burzy została na chodzie tylko lodówka. Cały sprzęt do wymiany począwszy od anteny, tunerów, telewizorów, telefonów po listwy :-(. Załamka totalna :shake:

Ozzy to świetny pies[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:po tej dzisiejszej ....masakra :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]Bravo OZZY!!!:multi::multi::multi:[/B]

[B]dobrze ze stanol na klikniecie:evil_lol: a nie wymierzyl gowniarzom sprawiedliwosc:evil_lol:[/B]

[B]A co gowniarze zmoczyli sie???:diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Bullila.nl'][B]Bravo OZZY!!!:multi::multi::multi:[/B]

[B]dobrze ze stanol na klikniecie:evil_lol: a nie wymierzyl gowniarzom sprawiedliwosc:evil_lol:[/B]

[B]A co gowniarze zmoczyli sie???:diabloti:[/B][/quote]
do gówniarstwa doskoczyło w końcu 2 facetów i rozszczepili tałatajstwo ....masakra jakie to zajadłe i zacięte :shake:....agresja masakryczna :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:po tej dzisiejszej ....masakra :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No po tej porannej a mamusia pojechała sobie rano do Rybnika i jak wróciła to już sobie telewizorka nie obejrzała :placz:

Posted

[quote name='Pandisia']No po tej porannej a mamusia pojechała sobie rano do Rybnika i jak wróciła to już sobie telewizorka nie obejrzała :placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to współczuwam [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='anetta']Uuu, co ja czytam, Ozzy :cool3: Joreczek Ozzy się obruszył :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaa mój yoreczek maleńki :loveu::loveu::loveu:a po całym zajsciu leciał zalizywać do wózka syna sąsiadki :loveu:małego Adrianka [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

A ja wam musze napisać cosik o Ozzulku .... dzis mój psies przeszedł test na obrone :roll:...takie smarkacze 14-16 lat zrobiły sobie nawalanke 2 na 1 ... w końcu doszłam tam , rozdarłam twarz i wydobyłam z siebie mój słowiczy głos ....podziałał na Ozzulka jak hasło do boju ..[COLOR=Magenta].jechałam metr na butach ... kliknęłam stój , noga .....i stanął...uffff .... [/COLOR]ale szedł jak burza ...czyli już wiem że jakby była taka konieczność to Ozzy zareaguje :multi::multi:...mieszkam w nieciekawym miejscu :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
buaahahahahaha :grin: dobrze ze nie zatrzymałas sie na buzi :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']buaahahahahaha :grin: dobrze ze nie zatrzymałas sie na buzi :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]na słupie mogłam :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']ale się na repik trafił , ulalalalala :diabloti:
obronny skubany :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]będziemy szkolić do zabijania :diabloti:

Doberek [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif[/IMG] ....oczywiście upalny [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/s020.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]łał ... w Ozzulku drzemie WILK :razz::razz:
czyli to prawda że w TYCH psach.. prędzej czy później budzi się instynkt mordercy :cool1: jak dobrze że on JESZCZE reaguje na klik klik :diabloti:

przyszłam z porannym buziorem dla Was :loveu:

Ozzulkowi ostrożniaka, coby do aorty sie nie rzucił :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]łał ... w Ozzulku drzemie WILK :razz::razz:
czyli to prawda że w TYCH psach.. prędzej czy później budzi się instynkt mordercy :cool1: jak dobrze że on JESZCZE reaguje na klik klik :diabloti:

[COLOR=Red]tak tak drzemie :evil_lol:[/COLOR]

przyszłam z porannym buziorem dla Was :loveu:

[COLOR=Red] odbuziakowujemy się [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-446.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
Ozzulkowi ostrożniaka, coby do aorty sie nie rzucił :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bój zaby [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-551.gif[/IMG]

[quote name='furciaczek']Ozzulec goopi nie jest:loveu: ale dobrze ze ma hamulce:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]on tylko troskę goopecek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Cześć:lol:
Znalazłam, znalazłam :multi::multi::multi:
[URL]http://images23.fotosik.pl/257/a97cdc8389ca10ba.jpg[/URL].[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll::oops:i tera już wszystki z krzykiem uciokną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

melduję że upadłam na głowę i :
bigos gotowy
kapustka zasmazana na jutro gotowa
karczek na jutro się smaży
sernik 2 kolorowy w piekarniku

czeka mnie jeszcze sprzątanie :diabloti:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll::oops:i tera już wszystki z krzykiem uciokną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

melduję że upadłam na głowę i :
bigos gotowy
kapustka zasmazana na jutro gotowa
karczek na jutro się smaży
sernik 2 kolorowy w piekarniku

czeka mnie jeszcze sprzątanie :diabloti:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Szacunek normalnie:cool3: jaka pracowita kobieta ,proszę o fotki serniczka chętnie się poczęstuję:lol: .

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]z racji tego że nie chcesz wstawić zdjęcia Ozzulca...
tak ja się postarałam i wstawiam :eviltong::eviltong:

Ozzy na spacerze w lesie..
schował się w krzakach :)[/B][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://www.apsoft.com.pl/cp/52n23e/przez_las.JPG[/IMG]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to był ekstra spacer :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]