Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]ale bym se pozamarzała :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]stóp nie czuję :roll:[/I][/B] Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]stóp nie czuję :roll:[/I][/B][/quote] umyłaś? :diabloti: Cze Alicja! przyszłam podziwiać reproduktora ale jeszcze mam duuużo do nadrobienia :cool3: Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']umyłaś? :diabloti: Cze Alicja! przyszłam podziwiać reproduktora ale jeszcze mam duuużo do nadrobienia :cool3:[/quote] [B][I]mam zamarznięte :diabloti:[/I][/B] Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]mam zamarznięte :diabloti:[/I][/B][/quote] taaaa jaaasne :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]stóp nie czuję :roll:[/I][/B][/quote] wydmuchaj nos:eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]stóp nie czuję :roll:[/I][/B][/quote] :hmmmm: [quote name='rufusowa']umyłaś? :diabloti: Cze Alicja! przyszłam podziwiać reproduktora ale jeszcze mam duuużo do nadrobienia :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] oszczędzę cię ...teraz nie bede wstawiać fotasków :p bo nie mam :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]mam zamarznięte :diabloti:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]rezerwa mięsna :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl']wydmuchaj nos:eviltong::evil_lol:[/quote] :roflt: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] A ja wam musze napisać cosik o Ozzulku .... dzis mój psies przeszedł test na obrone :roll:...takie smarkacze 14-16 lat zrobiły sobie nawalanke 2 na 1 ... w końcu doszłam tam , rozdarłam twarz i wydobyłam z siebie mój słowiczy głos ....podziałał na Ozzulka jak hasło do boju ...jechałam metr na butach ... kliknęłam stój , noga .....i stanął...uffff .... ale szedł jak burza ...czyli już wiem że jakby była taka konieczność to Ozzy zareaguje :multi::multi:...mieszkam w nieciekawym miejscu :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja siedziałam przy otwartej lodówce :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] A ja się właśnie dowiedziałam że mojej teściowej po tej burzy została na chodzie tylko lodówka. Cały sprzęt do wymiany począwszy od anteny, tunerów, telewizorów, telefonów po listwy :-(. Załamka totalna :shake: Ozzy to świetny pies :) Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Pandisia']A ja się właśnie dowiedziałam że mojej teściowej po tej burzy została na chodzie tylko lodówka. Cały sprzęt do wymiany począwszy od anteny, tunerów, telewizorów, telefonów po listwy :-(. Załamka totalna :shake: Ozzy to świetny pies[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:po tej dzisiejszej ....masakra :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [B]Bravo OZZY!!!:multi::multi::multi:[/B] [B]dobrze ze stanol na klikniecie:evil_lol: a nie wymierzyl gowniarzom sprawiedliwosc:evil_lol:[/B] [B]A co gowniarze zmoczyli sie???:diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Bullila.nl'][B]Bravo OZZY!!!:multi::multi::multi:[/B] [B]dobrze ze stanol na klikniecie:evil_lol: a nie wymierzyl gowniarzom sprawiedliwosc:evil_lol:[/B] [B]A co gowniarze zmoczyli sie???:diabloti:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] do gówniarstwa doskoczyło w końcu 2 facetów i rozszczepili tałatajstwo ....masakra jakie to zajadłe i zacięte :shake:....agresja masakryczna :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:po tej dzisiejszej ....masakra :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No po tej porannej a mamusia pojechała sobie rano do Rybnika i jak wróciła to już sobie telewizorka nie obejrzała :placz: Quote
anetta Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Uuu, co ja czytam, Ozzy :cool3: Joreczek Ozzy się obruszył :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Pandisia']No po tej porannej a mamusia pojechała sobie rano do Rybnika i jak wróciła to już sobie telewizorka nie obejrzała :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to współczuwam [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anetta']Uuu, co ja czytam, Ozzy :cool3: Joreczek Ozzy się obruszył :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaa mój yoreczek maleńki :loveu::loveu::loveu:a po całym zajsciu leciał zalizywać do wózka syna sąsiadki :loveu:małego Adrianka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] A ja wam musze napisać cosik o Ozzulku .... dzis mój psies przeszedł test na obrone :roll:...takie smarkacze 14-16 lat zrobiły sobie nawalanke 2 na 1 ... w końcu doszłam tam , rozdarłam twarz i wydobyłam z siebie mój słowiczy głos ....podziałał na Ozzulka jak hasło do boju ..[COLOR=Magenta].jechałam metr na butach ... kliknęłam stój , noga .....i stanął...uffff .... [/COLOR]ale szedł jak burza ...czyli już wiem że jakby była taka konieczność to Ozzy zareaguje :multi::multi:...mieszkam w nieciekawym miejscu :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] buaahahahahaha :grin: dobrze ze nie zatrzymałas sie na buzi :diabloti: Quote
Vectra Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ale się na repik trafił , ulalalalala :diabloti: obronny skubany :multi: Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='evaxon']buaahahahahaha :grin: dobrze ze nie zatrzymałas sie na buzi :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na słupie mogłam :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']ale się na repik trafił , ulalalalala :diabloti: obronny skubany :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]będziemy szkolić do zabijania :diabloti: Doberek [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif[/IMG] ....oczywiście upalny [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/s020.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]łał ... w Ozzulku drzemie WILK :razz::razz: czyli to prawda że w TYCH psach.. prędzej czy później budzi się instynkt mordercy :cool1: jak dobrze że on JESZCZE reaguje na klik klik :diabloti: przyszłam z porannym buziorem dla Was :loveu: Ozzulkowi ostrożniaka, coby do aorty sie nie rzucił :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ozzulec goopi nie jest:loveu: ale dobrze ze ma hamulce:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]łał ... w Ozzulku drzemie WILK :razz::razz: czyli to prawda że w TYCH psach.. prędzej czy później budzi się instynkt mordercy :cool1: jak dobrze że on JESZCZE reaguje na klik klik :diabloti: [COLOR=Red]tak tak drzemie :evil_lol:[/COLOR] przyszłam z porannym buziorem dla Was :loveu: [COLOR=Red] odbuziakowujemy się [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-446.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] Ozzulkowi ostrożniaka, coby do aorty sie nie rzucił :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bój zaby [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-551.gif[/IMG] [quote name='furciaczek']Ozzulec goopi nie jest:loveu: ale dobrze ze ma hamulce:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]on tylko troskę goopecek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cześć:lol: Znalazłam, znalazłam :multi::multi::multi: [url]http://images23.fotosik.pl/257/a97cdc8389ca10ba.jpg[/url]. Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Cześć:lol: Znalazłam, znalazłam :multi::multi::multi: [URL]http://images23.fotosik.pl/257/a97cdc8389ca10ba.jpg[/URL].[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll::oops:i tera już wszystki z krzykiem uciokną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: melduję że upadłam na głowę i : bigos gotowy kapustka zasmazana na jutro gotowa karczek na jutro się smaży sernik 2 kolorowy w piekarniku czeka mnie jeszcze sprzątanie :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 to ja zamawiam , pierwsze dziewiczo - prawicze krycie :diabloti: Ozzy z Ajdą kolorami pasują , więc będą CUDA Quote
ATLANTYDA Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll::oops:i tera już wszystki z krzykiem uciokną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: melduję że upadłam na głowę i : bigos gotowy kapustka zasmazana na jutro gotowa karczek na jutro się smaży sernik 2 kolorowy w piekarniku czeka mnie jeszcze sprzątanie :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Szacunek normalnie:cool3: jaka pracowita kobieta ,proszę o fotki serniczka chętnie się poczęstuję:lol: . Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]z racji tego że nie chcesz wstawić zdjęcia Ozzulca... tak ja się postarałam i wstawiam :eviltong::eviltong: Ozzy na spacerze w lesie.. schował się w krzakach :)[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.apsoft.com.pl/cp/52n23e/przez_las.JPG[/IMG] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to był ekstra spacer :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witanko Wsio nadrobiłam, nadrabiałam dwa dni....:eviltong: Super fotki, fajnie ten twój sprzęcior robi fotaski:loveu: Quote
Recommended Posts