Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='AlKil']widocznie ma GPS-a lepszego od mojego... [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no taaaaa zapomniałam ze jest takie ustrojstwo , ale sadząc po umiejętnościach komputerowych na dogo ....typu wielokrotne cytowanie ....to nie wiem czy nie zajechałaby zamiast do Jebia to na Białoruś :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] i lepiej się nie dowiaduj, Tobie z Gdyni też nie po drodze....:shake: Bo Tobie bliżej do Jastrzębia:multi: Helloł Alu!!! Oby Tz już jutro był z Tobą!!!!:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Hellołłłłł :multi:mam nadzieję , że jutro go przywiozę bo uziemiona jestem na 2 dni a chciałam jeszcze ważną sprawę załatwic w Jebiu :roll: [SIZE=4] GŁOSUJCIE PROSZĘ na AST na Krakwecie .... [/SIZE] [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137&postdays=0&postorder=asc&start=240[/url] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 zagłosowanie , już dawno szczymam za tatkę :kciuki: Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Vectra']zagłosowanie , już dawno [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja tak dlaprzypomnienia jakby ktoś nie pamiętał o głosowanku [/B][/COLOR][/FONT] szczymam za tatkę :kciuki:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] szczymaj co bym jutro nie czekała znów na darmo 4 godziny :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [COLOR=DarkRed][B]jużem na nogach:angryy::angryy::angryy: od wpół do szóstej G.chodzi do pracy a Dyzio jak slyszy budzik w jego komórce dostaje świta i nie da sie już w łóżku leżeć więć wstaję i ja:angryy::angryy::angryy: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jużem na nogach:angryy::angryy::angryy: od wpół do szóstej G.chodzi do pracy a Dyzio jak slyszy budzik w jego komórce dostaje świta i nie da sie już w łóżku leżeć więć wstaję i ja:angryy::angryy::angryy: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak milutko :loveu::loveu::loveu:...ciesz się ...Ozzy przez jakies 2 tygodnie jak do nas przyjechał wstawał o 5 :roll:i jadł śniadanko ...potem szedł na kuwete i szalał a potem ok 8 padał :roll:...uroki macierzyństwa ...ale popatrz jakie mocn strony tego masz ........dostęp do kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops:młody facet to mój syn [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] ... i nic więcej nie napiszesz o tych innych rzeczach na fotkach...? No, dobra, czepiam się! Ale to tak w ramach rozruchu porannego!:evil_lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Asiaczek']... i nic więcej nie napiszesz o tych innych rzeczach na fotkach...? No, dobra, czepiam się! Ale to tak w ramach rozruchu porannego!:evil_lol: Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:.....a co tam było jeszcze :hmmmm: ....piaseczek , rzeczka , Ozzy , nie wiem czy dałam jakieś z TZtem ;).... chyba się cofnę do fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja się rozruszowywuje mocną kaffką .... wczoraj pierwszy kaff i posiłek miałam o 16 :roll:.... przeżyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ku niezadowoleniu wielu ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tam się baaaardzo ciesze że przeżyłaś:loveu: No i gdzie ten mój tościk i kawa:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tam się baaaardzo ciesze że przeżyłaś:loveu: No i gdzie ten mój tościk i kawa:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] zjadłam i wypiłam godzinkę temu :roll: a zaraz zamorduję dzieci sąsiadki sztuk 2 bo ryczą od rana ...:angryy::angryy::angryy:.....a obudzili mnie graniem na garach :mad: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] zjadłam i wypiłam godzinkę temu :roll: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hmmmmm:roll:[/COLOR][/FONT] a zaraz zamorduję dzieci sąsiadki sztuk 2 bo ryczą od rana ...:angryy::angryy::angryy:.....a obudzili mnie graniem na garach :mad: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjojojoj nie być taka nooooooo..............trza być wyrozumiałym dla dziecków bo dziecki takie czasem są:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agga Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [url]http://images31.fotosik.pl/331/724d8e177cf890be.jpg[/url] [COLOR=DarkGreen][B]Taki to ma dobrze. Orzeźwiająca kąpiel. Alutka a Wy się nie wybieracie w moje opolskie strony?[/B][/COLOR] Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witaj Alu w ten piękny dzionek :loveu: Przybywaj do mnie - jestem samiutka jak palec ;) Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjojojoj nie być taka nooooooo..............trza być wyrozumiałym dla dziecków bo dziecki takie czasem są:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]one są takie ZAWSZE ....razem z oczami otwierają gardziele ...i tak od 2 lat :roll:....ale wybaczam bo one lubiają Ozzulka szczególnie Beatka jak nadstawia pysio do lizania i woła z balkonu ćeść Pani ćeść Oźi ...ma niecałe 3 latka :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Agga'][URL]http://images31.fotosik.pl/331/724d8e177cf890be.jpg[/URL] [COLOR=DarkGreen][B]Taki to ma dobrze. Orzeźwiająca kąpiel. Alutka a Wy się nie wybieracie w moje opolskie strony?[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Aguś nic na to nie wskazuje :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']Witaj Alu w ten piękny dzionek :loveu: Przybywaj do mnie - jestem samiutka jak palec ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]myślisz żebym nie przyjechała .....:-( właśnie czekam na fona ze szpitala czy uda mi się dziś wywieść C. z niego :angryy:... a poza tym jest ciepełło ...... kupiłam produkty na pizzę i dziś kolacyjka włoska:multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam milusio :multi::multi::loveu: promyka gdańskiego słoneczka przynoszę bo u Nas tyle że kurcze wytrzymać się nie da :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Doberek Alu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam milusio :multi::multi::loveu: promyka gdańskiego słoneczka przynoszę bo u Nas tyle że kurcze wytrzymać się nie da :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas żar z niebios się leje ale i chmuraski się pokazują :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Dziendoberek Alu:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobereczek :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Doberek Alu :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]berek :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=Red]one są takie ZAWSZE ....razem z oczami otwierają gardziele ...i tak od 2 lat :roll:....ale wybaczam bo one lubiają Ozzulka szczególnie Beatka jak nadstawia pysio do lizania i woła z balkonu ćeść Pani ćeść Oźi ...ma niecałe 3 latka :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No widzisz......a mówiłam że dobre dziecka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Hanna R. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No i co z kolankiem ? Sprawniejsze dzisiaj ? Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [I][B]Witaj Aluuu :loveu::loveu::loveu: co tam ciekawego na Arce Noego słychować ? :diabloti:[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Bullila.nl']Dziendoberek:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] berek śpioszku :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No widzisz......a mówiłam że dobre dziecka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] coś tam mówiłaś :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='HankaRupczewska']No i co z kolankiem ? Sprawniejsze dzisiaj ?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam Cezarka w domciu .... ma orteze jak robocop :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]Witaj Aluuu :loveu::loveu::loveu: co tam ciekawego na Arce Noego słychować ? :diabloti:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] myślę że zatonęła :multi::diabloti::evil_lol: witaj :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 To PANU C zyczymy jak najmniej bolesci a Tobie kochana buziaczki przesyłamy;-) Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='zuzolandia']To PANU C zyczymy jak najmniej bolesci a Tobie kochana buziaczki przesyłamy;-)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przekazałam ;) buziaczki odbiorę sama :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Hanna R. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam Cezarka w domciu .... ma orteze jak robocop :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Orteza jak orteza. Tylko w niej trochę gorąco ... :-? Biedna dziecina ... :glaszcze: Quote
Recommended Posts