pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 W czasie deszczu dzieci się nudzą... Przynajmniej jest pretekst, żeby na dogo posiedzieć :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Alu ??? Moje dziecko już pewno po artroskopii ... Będzie miało kolanko jak nowe :multi::multi::multi: Quote
anetta Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Trzymam mocno :kciuki: Fajowy ten lasek z wodą i malusim urwiskiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='AlKil']Trzymam Alu kciukaski z całych sił za Tz-cika !!! :calus:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o 15 zadzwonił ze już po :roll:.....jutro dowiem się co i jak [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']tak tylko powiem ,ze u nas pieknie jest:loveu:na razie:cool1:gdyz spodziewam sie jak wiesz gosci:diabloti:wiec pewnie lunie....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja zmokłam ...jak zwykle :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]lustrzanki są na topie :evil_lol:[/I][/B] [B][I]Alicja 3mam kciuki za TZ-ta...napisz jak poszło...[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja musiałam kupić 2gi aparat .... a że nie opłaciło sie 2go kompakta kupiłam lustrzanke Jutro bede wiedzieć mniej więcej co i jak :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk'][URL]http://images24.fotosik.pl/248/b2bed3cf7855684f.jpg[/URL] - to się nazywa żaba ;)) cudo :P[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo Ozzy to taki żabulec :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl']A ja se przyszlam Dzien dobry powiedziec;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja Ci odpowiem ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Fenris']E tam, trochę gimnastyki i napewno się uda :eviltong: Ja tak w Tczewie brałem rosłego dobermana bo się zaparł, że do boksu nie pójdzie, a ludzie przyszli do schrona ... :p miny mieli boskie, gdy go bez ceregieli pod pachę i do boksu :p Hhahahaha [URL]http://images32.fotosik.pl/322/5e92f5fd55e26645.jpg[/URL] te miny jak jacy wojownicy na wyprawie ... i ten wiatr w oczy ... :megagrin:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba piasek ;) ty mi już o gimnastyce nie mów :roll:teraz jak TZta nie ma kursuję pieszochodem :roll:....nawet zaraziłam tym Magdę , specjalnie uciekłyśmy sobie dziś autobus i zasuwałyśmy ze schronu na piechote :evil_lol: Nie próbowalam jeszcze Ozzulka nosić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']W czasie deszczu dzieci się nudzą... Przynajmniej jest pretekst, żeby na dogo posiedzieć :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja sie nie nudziłam :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Alu ??? Moje dziecko już pewno po artroskopii ... Będzie miało kolanko jak nowe :multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam nadzieje że mu dobrze przeszczepią te trzymacze ;)...jutro jadę wycałować zdechlaczka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Kiłi']Hej ho:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]hej ho ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']i ja trzymam :kciuki: za Pana C :loveu:[/quote] :calus: [quote name='anetta']Trzymam mocno :kciuki: Fajowy ten lasek z wodą i malusim urwiskiem :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tam jest cudnie o każdej porze roku [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']:hand::hand::hand:[/quote]:hand::hand::hand: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='AlKil']Pójdź na całość i wycałuj Tz-a od nas!:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wycałuję ..... a jak mam od facetow wycałować :hmmmm: bo Magda mi kazała od nich też ....a ja nie wiem jak Pawcio chcialby calować Cezarego :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ale Pan C będzie jutro wyślimtany :multi::loveu: Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='malawaszka']ale Pan C będzie jutro wyślimtany :multi::loveu:[/QUOTE] Biedny tatko :diabloti: Quote
Matusz Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [COLOR=Navy][B]Witam się ze Swarzewa!! :multi::loveu::multi: [/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]ja musiałam kupić 2gi aparat .... a że nie opłaciło sie 2go kompakta kupiłam lustrzanke [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Jutro bede wiedzieć mniej więcej co i jak :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [B][I]i bardzo dobry wybór :loveu: jak będziesz coś weidziała to pisz:p[/I][/B] Quote
apple Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Za co ja tego ignora dostałam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-659.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='malawaszka']ale Pan C będzie jutro wyślimtany :multi::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]własnie wpadłam na pomysła co by Ozzulka zabrać :pOn by ślimtanko załatwił :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Biedny tatko :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zaraz biedny :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witam się ze Swarzewa!! :multi::loveu: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::loveu: wow gdzie Cię poniosło :hmmmm: czy to już zlot ?? [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]i bardzo dobry wybór :loveu: jak będziesz coś weidziała to pisz:p[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jadę o 11 ...:roll: wrócę ok 15 ...[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Za co ja tego ignora dostałam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-659.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nosz kuna cyc nie fochaj ....no :glaszcze: ... dziś już wiem nawet jak sie nazywam ... buziaka Ci poślę :calus: Wczoraj poszłyśmy skrótem :roll: ze schroniska do domu , bo po biegu na przystanek i tak zobaczyłyśmy wsiatełka :grins: ...kto to mówił że jak skrót to bedzie łatwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...miałyśmy iść torami i dziękać że nie poszłysmy ...w pewnej chwili okazało się ze 2 pociągi się mijały :roll:....oj chyba bym zeszła jakby takie 2 smoki obok mnie jechały ....a tak to tylko testowałyśmy stan błotka i głębokość kałuży :paha Klockowa oczywiście nie omieszkała na środku ścieżki wyciągnąć aparata i robić foty kopalni we mgle :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czeeeść :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czeeeść :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='furciaczek']Hej Alus:loveu::loveu:[/quote] [quote name='Rinuś'][B][I]Czekamy na wieści...:roll:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]hejka :loveu::loveu::loveu: wróciłam od Mojego TZcika ...ewakuowałam się po po 1 .nadciągałaburza a po 2. nadciągnęła do szpitala Teściowa :roll: więc nic tam po mnie :diabloti::evil_lol:....nie lubiam monologów :evil_lol:..... kolanko pociete na maxa :shake:....boli go przeokropicznie .... pan C. dziękuje za kciukaski i pozdrowionka , buziaki dzielnie przyjął...przy Pawciowym się zarumienił:evil_lol:...teraz trzymać za to aby noga zaczęła funkcjonować jak należy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]wróciłam od Mojego TZcika ...ewakuowałam się po po 1 .nadciągałaburza a po 2. nadciągnęła do szpitala Teściowa :roll: więc nic tam po mnie :diabloti::evil_lol:....nie lubiam monologów :evil_lol:.....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]kolanko pociete na maxa :shake:....boli go przeokropicznie .... pan C. dziękuje za kciukaski i pozdrowionka , buziaki dzielnie przyjął...przy Pawciowym się zarumienił:evil_lol:...teraz trzymać za to aby noga zaczęła funkcjonować jak należy [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I]ojj teściowa :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]to terrtaz trzymamy kciukasy za to żeby kolanko wracało do siebie :loveu:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 teściowe są fajne , takie na 102 :evil_lol: sto metrów od domu , dwa metry pod ziemią :evilbat: czymam za Tatkę :kciuki: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Vectra']teściowe są fajne , takie na 102 :evil_lol: sto metrów od domu , dwa metry pod ziemią :evilbat: czymam za Tatkę :kciuki:[/quote] [B][I]hahaha Vectra przesadziłaś :roflt::roflt::roflt::evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 jeśli chodzi o temat "teściowa" , to nie występuje takie coś jak "przesada" ehh , zresztą moja teściowa słyszała , że jest na 102 .. tylko jej to się wszystko z ogrodnictwem kojarzy :niewiem: długo by opowiadac :evil_lol: :evil_lol: i sie dowiedziałam , że korzonki nie pachną i że ziemi się nie gryzie tylko bronuje ... ehhhhh :evil_lol: Quote
anetta Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cześć, cześć :hand: Oby szybciutko wrócił do zdrowia :kciuki: Quote
Recommended Posts