Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='anetta'][URL]http://images31.fotosik.pl/302/7e7f720608502994.jpg[/URL] :evil_lol: Asher, nie wiesz że Ala go wykopsała do kopalni węgla :cool1: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] mamy obok KWK Jankowice ;)[/B][/COLOR][/FONT] Za nowy aparat :drinking::drink1:[/quote] :knajpa: [quote name='asher']Czyli jednak tyra na przodku? :shake:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='evaxon']no nieeee Ala ma nowego aparata a moj sie ropier...:placz::placz::placz::placz::placz: jestem załamana ostatnio wszystki mi sie rozppier...:placz::placz: [COLOR=Red][B][FONT=Arial] Effuś przeca on młodszy od mojego Canonka :crazyeye:[/FONT][/B][/COLOR] a jakiego masz??:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam Nikona 60D[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][COLOR=Red][B][FONT=Arial] Effuś przeca on młodszy od mojego Canonka :crazyeye: [COLOR=Black]nawet roku nie ma [/COLOR]:roll:[COLOR=Black] no ale niestety qr ten tego :shake: fuji czesto maja problemy z matryca... wczesnmiejszy canon tez byl o wiele starszy i nic :placz: nie wiem po wakacjach zaniose go do reklamacji:roll: mam nadzieje ze do tego czasu sie do konca nie spierd.... choo na krótkie spodenki do mnie i zobaczysz jak na fotce sa paseczki ... aczkolwiek musze przyznac ze sa malo widoczne niestety inne foty to masakra!!!!! [/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam Nikona 60D[/B][/COLOR][/FONT][/quote] fjuu fjuuuu Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='evaxon']fjuu fjuuuu[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red] [B]leceeeeeeeeeeeeeee jakie fiu fiu ......na temacie Fotografia II na Offie dowiedziałabyś sie że to badziew :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tam większość to pewnie po Szkole Reżyserskiej i ten tages :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red] [B]leceeeeeeeeeeeeeee [COLOR=Black]tylko nie przelec:diabloti:[/COLOR] jakie fiu fiu ......na temacie Fotografia II na Offie dowiedziałabyś sie że to badziew :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tam większość to pewnie po Szkole Reżyserskiej i ten tages :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] buahahahha takk tam jest duzo znawców i profesjonalistow do ktorych my ALu sie nie umywamy:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam się cieplutko :multi::loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='evaxon']buahahahha takk tam jest duzo znawców i profesjonalistow do ktorych my ALu sie nie umywamy:diabloti::evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B] bo My takie sieroty :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam się cieplutko :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Córcia :loveu:...jak tam nad morzem ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sylwiaskalska']WITANKO :) :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko Sylwuś , a ja u Was spacerowe foty akurat oglądam :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [CENTER][COLOR=Red][FONT=Arial][B][SIZE=4]Zapraszamy na Bazarek na Jastrzębskie psiaczki proszę pomóżcie Nam rozpropagować Bazarek nie dla Nas ....dla Psiaków [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10399878#post10399878[/url][/SIZE] [/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] Quote
LAZY Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Weszłam do Was na chwilę zeby się przywitac. Nadrabiac tradycyjnie nie dam rady, ale kilka fotek Ozullkowo-piłeczkowych widziałam:multi: Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='LAZY']Weszłam do Was na chwilę zeby się przywitac. Nadrabiac tradycyjnie nie dam rady, ale kilka fotek Ozullkowo-piłeczkowych widziałam:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] to miło że pooglądałaś :multi: a Ozzy dziś dostał nową piłkę :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sylwiaskalska Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a Ozzy dziś dostał nową piłkę :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ala to już która piłka będzie w życiu Ozziego :evil_lol::cool3: Kurka wszyscy mają fajne aparaty i ładne zjęcia te z języczkiem Ozziego boskie , chyba czas zajrzeć do świnki skarbonki :cool3: Quote
emdziolek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Vegusia tez dostała piłke i...... po 2 minutach ją przegryzła:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaski Alu!:loveu: Wpadłam na jakies ciacho:razz:Masz coś dobrego??:cool3:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='sylwiaskalska']Ala to już która piłka będzie w życiu Ozziego :evil_lol::cool3: Kurka wszyscy mają fajne aparaty i ładne zjęcia te z języczkiem Ozziego boskie , chyba czas zajrzeć do świnki skarbonki :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sylwuś....w życiu :hmmmm: to nie wiem ...ale w tym roku 4 ta :evil_lol:...drogi ten Ozzulkowy sport :roll: co do aparatu .....gdybym go teraz nie kupiła to w ciągu najbliższego pół roku nie miałabym najmniejszych szans ...a tak jak jest nie było odwrotu ...poza tym jestem samolub :evil_lol:Kuba wyjeżdżając gdzieś miał problem aby ode mnie wydębić a tak teraz wziął sobie ten starszy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Vegusia tez dostała piłke i...... po 2 minutach ją przegryzła:multi::evil_lol: Witaski Alu!:loveu: Wpadłam na jakies ciacho:razz:Masz coś dobrego??:cool3:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] dziś nic a nic nie piekłam:shake: ...czasu mi ostatnio brakuje :roll:...ale jak w końcu się zmobilizuję wirtualnie zaproszę ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] dziś nic a nic nie piekłam:shake: ...czasu mi ostatnio brakuje :roll:...ale jak w końcu się zmobilizuję wirtualnie zaproszę ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]TO ja już sie czuje zaproszona:evil_lol::evil_lol: To ja poprosze serniczek jakiś pysznosciowy:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red] [B]leceeeeeeeeeeeeeee jakie fiu fiu ......na temacie Fotografia II na Offie dowiedziałabyś sie że to badziew :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tam większość to pewnie po Szkole Reżyserskiej i ten tages :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nooooo :diabloti: Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]TO ja już sie czuje zaproszona:evil_lol::evil_lol: To ja poprosze serniczek jakiś pysznosciowy:loveu:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] serniczek z rodzynkami jest dla Klockowej , bez dla Dealerowej .... możesz sie załapać na ....z brzoskwiniami :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']nooooo :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]co no ....przeca tam na wszystkim sie znają .... i na kompozycjach na focie i wogóle lepiej wiedzą co autor chciał na focie pokazać aniżeli ten co cykał :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nad morzem? a kto mieszka nad morzem? :evil_lol::evil_lol: dobranoc :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nad morzem? a kto mieszka nad morzem? :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red]no dobra ....nad Zatoką Gdańską :diabloti:[/COLOR][/FONT] dobranoc :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobrej nocki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 wpadłam se tu z rana :razz: i znowu nagadane:shake: cze All Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='evaxon']wpadłam se tu z rana :razz: i znowu nagadane:shake: cze All[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cze Effuś ;)....jak nagadane ...przeca prawie nic nie przybyło :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Czesc Alutka:loveu::multi: i razem: jak dobrze wstac, skoro swit[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/anv (17).gif[/img] jakos dobry dzien chyba dzisiaj....wstalam i lubie zycie Quote
BeaC Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]pal licho te psyrode ...ale ta kiełbacha z ogniska .....miodzio.......a miałam się ograniczać z zarciem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]jeku All dlazego się ograniczasz??? przecież jesteś już baardzo szczupła:crazyeye::crazyeye::crazyeye: witanko nie chcę Cie denerwować ale.czy ty jeszcze :razz::razz::razz::razz: czy już:cool1: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='lolka75']Czesc Alutka:loveu::multi: i razem: jak dobrze wstac, skoro swit[IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/anv%20%2817%29.gif[/IMG] jakos dobry dzien chyba dzisiaj....wstalam i lubie zycie[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Loluś :multi::loveu: aleś się rozśpiewała ....aż wyłączyłam radyjko by posłuchać ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Recommended Posts