clockwork Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]fajne fajne ;)...i Magda pewnie żałuje ze nie miała go na rączkach :p cześć Dżapuszko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a no pewnie że TERAZ :roll: żałuje ... ale ja tam jeszcze pojade :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pędzelopka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czeeeeeść :multi: jakie zajefajne wężulce,,,,,,też chcę:roll: se zaplotę jako pasek do spodniuuuuff Quote
agbar Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 mmmmmmm dlugiiiii, cetkowany,krety....oburacz do ust przylozywszy...eeeee...:roll:cos nie ten teges....a mialam tylko napisac, ze :jakie piekne wezyki:loveu: czesc Alicjo miziajaca weze:loveu::loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu: co tam wężówko? ;) :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Pandisia']Witaj Alicjo z wężami :eek:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj :multi:a so ...bojałabyś :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='pędzelopka']Czeeeeeść :multi: jakie zajefajne wężulce,,,,,,też chcę:roll: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześćććććććććććć:multi:[/B][/COLOR][/FONT] se zaplotę jako pasek do spodniuuuuff[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a jak sie ciebie wplącze w zamek :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='agbar']mmmmmmm dlugiiiii, cetkowany,krety....oburacz do ust przylozywszy...eeeee...:roll:cos nie ten teges....a mialam tylko napisac, ze :jakie piekne wezyki:loveu: [COLOR=Red][B][FONT=Arial] taaaaaaaa:razz::razz:[/FONT][/B][/COLOR] czesc Alicjo miziajaca weze:loveu::loveu::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cze Ago :hmmmm: :evil_lol: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć Alicjo :multi:[/quote] [quote name='furciaczek']Wpadalm na kawusie:loveu:[/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu: co tam wężówko? ;) :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witam dziewczynki [/B][B]:loveu: kawy nie ma ....zajadam pastylki miętowe w czekoladzie ....miodzioooooo [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Selket']Dałabyś kawałek a nie sama jesz :obrazic:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczekaj ...fotaska strzelę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]fajne fajne ;)...i Magda pewnie żałuje ze nie miała go na rączkach :p cześć Dżapuszko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No na pewno żałuje....aż dziw że nie wzieła:roll: A tymi pastylkami to poczestujesz czy długo jeszcze trzeba czekać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
anetta Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witaj Alu tańcząca z węzami :loveu: Albinosek jest zajefajny. Quote
Pandisia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj :multi:a so ...bojałabyś :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][/quote] Nie miałam przyjemności dotykać :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witanko:multi::multi: Nareszcie wsio nadrobiłam, zajefajne były fotki jak Ozzy pływał:loveu::loveu: A i jakie wężyki super, mi też taki się marzy:roll: Quote
Matusz Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [COLOR=Navy][B]widziałem foty z wężami na nk... tutaj niet...:razz: skąd te węże, co i jak? bo ja nie w temacie..:oops: witanko wieczorne :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No na pewno żałuje....aż dziw że nie wzieła:roll: [FONT=Arial][COLOR=Red]no żaluje ..toż się przyznała :roll:[/COLOR][/FONT] A tymi pastylkami to poczestujesz czy długo jeszcze trzeba czekać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zjedlim :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']Aluuuu jeeeescccccc............[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]było wstąpić na obiad [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anetta']Witaj Alu tańcząca z węzami :loveu: Albinosek jest zajefajny.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:cieszkam że ise spodobało [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']no i gdzie ten pastylek :mad:[/quote] :hmmmm: [quote name='Pandisia']Nie miałam przyjemności dotykać :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong:załuj [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko:multi::multi: Nareszcie wsio nadrobiłam, zajefajne były fotki jak Ozzy pływał:loveu::loveu: A i jakie wężyki super, mi też taki się marzy:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] milutko mi [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]widziałem foty z wężami na nk... tutaj niet...:razz: [FONT=Arial][COLOR=Red]tutaj też są :razz:[/COLOR][/FONT] skąd te węże, co i jak? bo ja nie w temacie..:oops: witanko wieczorne :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko :multi: wężyki nie Moje ...wężyki faceta co czeka na adopcję psiaka ...byłam z Magdą na wizycie ...a że mnie pasjonują takie stfforki to pozwoliłam sobie na fanaberię ponoszenia takowego [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko :multi: wężyki nie Moje ...wężyki faceta co czeka na adopcję psiaka ...byłam z Magdą na wizycie ...a że mnie pasjonują takie stfforki to pozwoliłam sobie na fanaberię ponoszenia takowego [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Navy][B] i wszystko jasne... ;) ja też kiedyś trochę większego miałem w rękach :p[/B][/COLOR] Quote
Selket Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Miałaś dać mi tego miętowego pastylka i nadal się nie doczekałam :roll: :obrazic: Quote
AlKil Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dobry wieczór Alu! Ja polubię węże jak przejdą na wegetarianizm....:roll: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] i wszystko jasne... ;) ja też kiedyś trochę większego miałem w rękach :p[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj ta duża smaiczka naprawdę kawała węzucha była ...dla mła za ciężka :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Miałaś dać mi tego miętowego pastylka i nadal się nie doczekałam :roll: :obrazic:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kupię w poniedziałek :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='AlKil']Dobry wieczór Alu! Ja polubię węże jak przejdą na wegetarianizm....:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przecie ty też jeż mięsko :razz:;) Bry wieczorek :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Phi..obejdzie się :obrazic: Kupiłam dziś swoje :evil_lol: I jeszcze krówki Anabella ;) Kakakowe..pyszne ;) Quote
Recommended Posts