jonQuilla Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 dzień dobry Mamcia :loveu::loveu::multi: przyszłam zapytać czy nie potrzebujesz troche wiatru bo u Nas dzisiaj mocno wieje i podziele się nim chętnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Pandisia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 furciaczek napisał(a):No zamowilam ksiazke z PL ksiegarni...3 tyg czekam i jeszcze nie ma, kamerke internetowa...tez nie doszla:angryy: Ta ang poczta gorsza chyba od PL:roll: Dużo paczek ginie to raz a dwa to Poczta Polska strajkuje :diabloti: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='clockwork'] Japkowa..... Ty też przesiąkłaś klimatem EURO 2008 ? :evil_lol: widać z Dżapuszkowej kibolka ;-) Lubiem miszczostwa:loveu: ale tylko miszczostwa- ligówki bleeeeeee:shake: Alu! proszę mnie od kibelków nie wyzywac:evil_lol::eviltong::loveu: Quote
emdziolek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cześc Alu.. PRzyszłam sie przywitać i ide popłakac.. KUBUŚ ODSZEDŁ ZA TM :placz: Quote
Selket Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ja tez nic nie mam...Mama se do pracy polazła i nic mi do zarcia nie zostawiła :placz: I nawet nie mam co wy móżdżyć..Ino gorący kubek :placz: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='lolka75']czesc Alusia:loveu::multi: tez lubiam krowki...ale takie co sie krusza a nie te ciagutki:roll: cze Loluś :multi::loveu: ja lubiam wszystkie :oops: [quote name='furciaczek']A u mnie nie ma krowek:placz: Nic tu cholera nie ma dobrego do jedzenia:angryy: wracaj do Nas :cool1: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Pandisia']wyślę Ci w paczce tylko czy paczka dojdzie to jest pytanie :eviltong: to samo chciałam zaproponować Funciaczkowej :p [quote name='furciaczek']No zamowilam ksiazke z PL ksiegarni...3 tyg czekam i jeszcze nie ma, kamerke internetowa...tez nie doszla:angryy: Ta ang poczta gorsza chyba od PL:roll: to se jeszcze poczekasz :roll: [quote name='agbar']konkretnie mowie dzien dobry:evil_lol::loveu: konkretnie odpowiadam dzień dobry :calus: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='jonQuilla']dzień dobry Mamcia :loveu::multi: przyszłam zapytać czy nie potrzebujesz troche wiatru bo u Nas dzisiaj mocno wieje i podziele się nim chętnie :evil_lol::evil_lol: bereczek :loveu::multi: podeślij wiaterek [quote name='apple']Lubiem miszczostwa:loveu: ale tylko miszczostwa- ligówki bleeeeeee:shake: Alu! proszę mnie od kibelków nie wyzywac:evil_lol::eviltong::loveu: że ja :shake:...od kibolkowych dziewczątków :p [quote name='emdziolek']Cześc Alu.. PRzyszłam sie przywitać i ide popłakac.. KUBUŚ ODSZEDŁ ZA TM :placz: nie płakaj ....:glaszcze: dla Kubusia [ * ]to wybawienie ...czasem trzeba dać za wygraną dladobra zwierzaczka [quote name='Selket']Ja tez nic nie mam...Mama se do pracy polazła i nic mi do zarcia nie zostawiła :placz: I nawet nie mam co wy móżdżyć..Ino gorący kubek :placz: kisiel ugotuj albo budyń ;) [quote name='evaxon']czesc Aluś przyszłam na kaff i ciachh:multi: cze Effunia:multi: mam piffo i paluszki słone :p Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja'] cze Effunia:multi: mam piffo i paluszki słone :p a to moze i lepiej:razz: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']a to moze i lepiej:razz: siem częstuj Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']siem częstuj fjuuu fjuuu az czy?:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']fjuuu fjuuu az czy?:razz::razz::razz: noooo asz czy :grins: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']noooo asz czy :grins: :multi::drink1: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']:multi::drink1: Effuś ...u Klockowej jest bibka ;) Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']Effuś ...u Klockowej jest bibka ;) bibka tuu bibka tam... a ja jutro do pracy.... mam ochote na gofra:placz: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']bibka tuu bibka tam... a ja jutro do pracy.... mam ochote na gofra:placz: zjadłam tosta :roll: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja'] zjadłam tosta :roll: mam śledzia .....chcesz??? Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']mam śledzia .....chcesz??? nooooo sces...dawno nie jadłam Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']nooooo sces...dawno nie jadłam proszeeee Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']proszeeee :placz::placz::placz:sces mnie zabić :roll::placz:....ja chciałam w śmietance :placz::placz: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:sces mnie zabić :roll::placz:....ja chciałam w śmietance :placz::placz: no jusz juszz prosee Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']no jusz juszz prosee noooo..........a z ościów kto mi obierze :roll: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']noooo..........a z ościów kto mi obierze :roll: :mdleje: w śmietanie nie ma ościków:razz: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']:mdeleje: w śmietanie nie ma ościków:razz: :roll: ale w tym śledziku som Quote
Recommended Posts