Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']No:loveu: Teraz tylko mieć odpowiednie warunki i.............:loveu:

wow ....ale będzie :loveu:

[quote name='Pandisia']Hejka, pogoda super, może dzisiaj podjedziemy spławić Panda w nagrodę że zjadł dzisiaj mój jeden klapek :angryy: jak poszłyśmy na zakupy. Dzień wcześniej mówiłam TZ że chyba będę je musiała zanieść do szewca i chyba pies to słyszał :evil_lol::evil_lol:

no tak ...co będziesz tracić kasę na szewca :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']dooglądnęłam resztą zdjęć :)

byłaś na moim kompecku :roll:

cześć Mamcia :loveu::multi:

cześć Córcia :multi::loveu:

Posted

Pandisia napisał(a):
Hejka, pogoda super, może dzisiaj podjedziemy spławić Panda w nagrodę że zjadł dzisiaj mój jeden klapek :angryy: jak poszłyśmy na zakupy. Dzień wcześniej mówiłam TZ że chyba będę je musiała zanieść do szewca i chyba pies to słyszał :evil_lol::evil_lol:

kurcze...moja sucz pogryzla jedynego buta w swoim zyciu...zaraz po tym jak stwierdzilam ze przydaly by sie nowe:evil_lol:.... Ale madre psy mamy:multi:

Czesc Alusia milusia:loveu::multi:

Posted

[quote name='Siostra']Ala, szalejesz z tymi zdjęciami - Ozzullo piękny, macho po prostu:loveu:
bo ja taka szalona a On taki piękny ;)...cze Siostra

[quote name='Kiłi']:roflt::evil_lol:

Ozzy jak zwykle szczerzulec:loveu:
nie szczerzulec ino uśmiechnięty :p

[quote name='lolka75']kurcze...moja sucz pogryzla jedynego buta w swoim zyciu...zaraz po tym jak stwierdzilam ze przydaly by sie nowe:evil_lol:.... Ale madre psy mamy

Czesc Alusia milusia:multi:

witaneczko:loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']moje pilki i tyle :eviltong:

im więcej tym lepiej ;)

[quote name='clockwork']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w stereo :evil_lol::evil_lol:
http://images34.fotosik.pl/282/d29f47658880aa27.jpg

o prosze- Ozzy na 2 piłki jedzie a nasze piłkarze mają 1 na 22óch czy jakoś tak i rady se nie dają:roll:;)

a bo proszą ja Ciebie Ozzy TEŻ jest z Gliwic :evil_lol::evil_lol:jak Podolski ;)