Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']fotów na dobranoc się naoglądałam więc bedzie mi się lepiej spało :eviltong:

dobranocka :loveu::multi:

:calus: dobranoc Córcia :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple']Byłam:loveu: sapiacego Ozziego obaczyłam:loveu: Całusy zostawiam:loveu:

a sapał :hmmmm: buziak :loveu:

[quote name='Selket']Cześć :multi: Widziałam sprawcę cudu :loveu:

nad Wisłą :razz:...znaczy cudu :evil_lol:

berek :multi:

Posted

[quote name='Selket']Nie nad Wisłą.........Innego cudu ;) Z moim TZ ;)

o dżisys :crazyeye:....nie grypsuj :razz::razz:...ja na słońcu długo przebywałam :roll::oops:

pisz mnie drobnym druczkiem :evil_lol:że co Ozzy z Twoim TZtem :hmmmm:
:oops:

Posted

[quote name='Alicja']o dżisys :crazyeye:....nie grypsuj ...ja na słońcu długo przebywałam :roll::oops:

pisz mnie drobnym druczkiem :evil_lol:że co Ozzy z Twoim TZtem
Małym druczkiem....:cool3: Ozzy sprawił, że TZ się zakofał w astkach:loveu: I wczoraj mi powiedział, że on takiego Ozzulka kce mieć, bo one som takie słodkie...A ja kurde kilka miesięcy mu to tołkuję, a się okazało, że wystarczy jedna wizyta u Ozzulka i cud :loveu:

Posted

[quote name='Selket']Małym druczkiem....:cool3: Ozzy sprawił, że TZ się zakofał w astkach:loveu: I wczoraj mi powiedział, że on takiego Ozzulka kce mieć, bo one som takie słodkie...A ja kurde kilka miesięcy mu to tołkuję, a się okazało, że wystarczy jedna wizyta u Ozzulka i cud :loveu:

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: no SUPCIO :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: no SUPCIO :loveu::loveu::loveu:
No:loveu: Teraz tylko mieć odpowiednie warunki i.............:loveu:

Posted

Hejka, pogoda super, może dzisiaj podjedziemy spławić Panda w nagrodę że zjadł dzisiaj mój jeden klapek :angryy: jak poszłyśmy na zakupy. Dzień wcześniej mówiłam TZ że chyba będę je musiała zanieść do szewca i chyba pies to słyszał :evil_lol::evil_lol: