apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja']czesć nareszcie powrócona :multi::loveu: sama bym się tak pochlapkała :roll: A ja byłam dziś w przedszkolu :roll:...już mnie żołądek boli ....oczywiście już wykonałam telefon do ZNP , by upewnić się w moich prawach ...po niedzieli idę z panią dyrektor :angryy:zawalczyć o moją kase ze świadczenia urlopowego ...mam dokładne artykuły i ustawy .....i ja tam mam wrócić pracować :mdleje: już jestem załamana Alunia nie denrwuj się............proszę.........oć utulkam cię:loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Alunia nie denrwuj się............proszę.........oć utulkam cię:loveu: odreagowałam ....zjadłam pizzę i poszłam spać :pteraz wstałam :roll: Quote
Selket Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cześć :loveu: Alu, nie nerwuj sie :calus: Wszystko będzie dobrze, obaczysz :kciuki: Widziałam Ozzulka ratowniczka, czemu mój nie kce pływać? :placz: I widziała Pandisiowe cudeńka i nowy avatarek :loveu: Też kcem awatarek :razz: :loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: Alu, nie nerwuj sie :calus: Wszystko będzie dobrze, obaczysz :kciuki: Widziałam Ozzulka ratowniczka, czemu mój nie kce pływać? :placz: I widziała Pandisiowe cudeńka i nowy avatarek :loveu: Też kcem awatarek :razz: :loveu: cześć :multi::loveu: eee już mi przeszło ....roztelepię się jak tam wrócę , ale to norma więc spoko ...da się z tym żyć musisz kupić Niuniowi pływaczki avatareki mi zrobiła Klocusiowa , banerka mi mój wnuś Mateusz Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='clockwork']dla Pana C. :loveu::loveu: http://miastowroclaw.blox.pl/resource/20070630piast.jpg http://www.obrazky.pl/obrazky/usmiechniete-piwo-328-OBRAZKY.PL.jpg :razz::razz:mogę troszkę pianki :loveu: [quote name='clockwork']i na panią dyrektor :grins: http://campkatrina.typepad.com/camp_katrina/images/baseball_bat.jpg :loveu:aż się rozmarzyłam .... zobaczyłam przez zamknięte powieki uciekającą przed kijaszkiem panią D.;) Quote
clockwork Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:mogę troszkę pianki :loveu: mogesz... ale te oczki i buźke ja jęzorem uczyniłam :grins: :eviltong: ehhh nie takie rzeczy my dziś z Panem C. robili..... odpalałam mu fajurke w moim pysku a to tak jakbymy sie całowali... wymiana śliny była :roll: i musiałam sięgać z fotela pasażera za fotel kierowcy po wode mineralną :roll::roll::oops:- to dla tych co maja wyobraźnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Niunio nie kce i w pływaczkach :placz: Nawet po zabaweczkę nie popłynie, nawet po żarełko :placz: Wnusiu Mateuszku zrób mi podpisik, ładniem Ciem proszem :) :) Ja nie umiam :oops: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='clockwork']mogesz... ale te oczki i buźke ja jęzorem uczyniłam :grins: ehhh nie takie rzeczy my dziś z Panem C. robili..... odpalałam mu fajurke w moim pysku a to tak jakby my sie całowali... wymiana śliny była :roll: i musiałam sięgać z fotela pasażera za fotel kierowcy po wode mineralną :roll::oops:- to dla tych co maja wyobraźnie :evil_lol: :splat: ślinka .........abo to raz ;):roll: :roll:...najważniejsze ze się Wam woda nie rozlała :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Selket']Niunio nie kce i w pływaczkach :placz: Nawet po zabaweczkę nie popłynie, nawet po żarełko :placz: Ozzy w szeleczkach z nami dreptał i C. go unosił pod brzucholcem no i sie naumiał ...w zeszłym roku panikował jeszcze w wodzie ale są też kamizelki dla psiaków ;) Wnusiu Mateuszku zrób mi podpisik, ładniem Ciem proszem :) :) Ja nie umiam :oops: Mateuszku ....Selkecik cię prosi ;) Quote
Selket Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja']Mateuszku ....Selkecik cię prosi ;) Slicznie prosi;):loveu: Niunio pływa jak musi, tylko on nie lubia... On woli brodzić w wodzie niż pływać, ale i tak jest nieźle. Som kamziołki, kciałam mu kupić na łódkę coby miał..Ale nie było rozmiaru a cena też niczego sobie, wiec na łódeczce pływał w szeleczkach ;) Quote
Selket Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Już mam bannerek od Klocusiowej :multi: Wnusiu już dziękuję za banerek ;) Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Selket']Slicznie prosi;):loveu: oo widzę że Klocusiowa zrobiła banereczek :multi::loveu: Niunio pływa jak musi, tylko on nie lubia... On woli brodzić w wodzie niż pływać, ale i tak jest nieźle. Som kamziołki, kciałam mu kupić na łódkę coby miał..Ale nie było rozmiaru a cena też niczego sobie, wiec na łódeczce pływał w szeleczkach ;) Ozzy też nie chciał alemu sie spodobało ;) [quote name='evaxon']czesc Aluśka:multi: cześć Effuśka :multi: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Proszę zajrzyjcie ...może ktoś ma jakiś pomysł http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10269453#post10269453 Quote
emdziolek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 i ja przyszłam prosić o pomoc:placz: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10269506#post10269506 Quote
agaciaaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cześć :multi: widziałam bardzo fajne wodne foteczki :) http://images26.fotosik.pl/225/f5633273c5b464ab.jpg gdzie jest Ozzy :hmmmm: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='agbar']Wieczorkiem witam Cie JA:loveu::loveu: :multi::multi:wow ...kogo moje zaspane oki widzą :loveu: [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: widziałam bardzo fajne wodne foteczki :) http://images26.fotosik.pl/225/f5633273c5b464ab.jpg gdzie jest Ozzy :hmmmm: :evil_lol: on się wyłonił z morskiej piany jak Afrodyta :evil_lol: Quote
Matusz Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja']:multi:wow jaka wakacyjna niespodziewanka :loveu:dzięki :multi: proszę bardzo :) no pięknie się prezentuje w podpisie :eviltong: witanko wieczorne:multi::loveu::multi: ps. miałem dzisiaj 16 zł manka :shake::roll: nawet nie wiem jakim cudem... wczoraj np miałem na plusie 70 gr, a dzisiaj tyle na minusie... w takim razie to ja dziękuję za stanie na kasie, wolę na kanapkach czy gdzie indziej, tam przynajmniej za nic nie odpowiadam... Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Matusz']proszę bardzo :) no pięknie się prezentuje w podpisie :eviltong: witanko wieczorne:multi::loveu::multi: witaneczko :loveu::multi: ps. miałem dzisiaj 16 zł manka :shake::roll: nawet nie wiem jakim cudem... wczoraj np miałem na plusie 70 gr, a dzisiaj tyle na minusie... w takim razie to ja dziękuję za stanie na kasie, wolę na kanapkach czy gdzie indziej, tam przynajmniej za nic nie odpowiadam... :glaszcze: będzie dobrze ...ale faktycznie chyba lepiej przy przygotowaniu niż na kasie ... Quote
apple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Witaj Alunia:loveu: ja tylko zostawiam goracego ciumka na weekend i wracam w poniedziałek- koffom cię wisz?:loveu::oops: Quote
Recommended Posts