Alicja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='AlKil']U Alicji dzisiaj kuchnia wykwintna..:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] taaa kluski z mineralami ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='niki_ill']Witam Pozdrowienia od stada bokserow :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:witamy i dziękujemy za pozdrówka [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75']mniami...kluchy na mineralce to bedzie danie pierwsza klasa:eating::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo zapewne :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Witanko :multi: A balsam po opalniu dla jajeczek macie? Żeby piękna opalzenizna została i skórkę nawilżyć ;) :P[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Alantan mamy ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='gops']dziendoberek :razz: widzialam foteczki wczorajsze piekniaste :loveu: a kto wie ile to jest pierwiastek z 318 :roll:?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś nie ma piękniastych dziś spierdasiłam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']witaj ranny ptaszku:multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Ewo południowa :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75'][IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/conf%20%2813%29.gif[/IMG]A gdzie Ty sie podzialas Alutka?[IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/conf%20%2811%29.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]już jestem ...bylam U Madzi Klocuszkowej [/B][/COLOR][/FONT]:grins: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jejku Ala witam cie prawie w samo południe od rana próbuje przejć ale .............nagadane, co chwile mi ktos przerywa mam piekna pogode za oknem.............:multi: zapowiadaja piekna na następny tydzień:multi: chyba sie okopię z radości w ogródku:multi: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czekam na fotaski ogródkowe ...a ogródeczek mysle kiedyś zobaczę w realu:multi: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']17,832554500127007883250374168143 :grins: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kalkulatorka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :crazyeye: co to?? :crazyeye: numer konta??? :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='malawaszka']nieeeee nie wpłacac tam nic!!! jak chcecie wpłacać to podam nr konta :grins: a to - pierwiastek z 318 :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: o masz dobrze że napisłayście ....musze napisać PW z nr konta :oops:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam Was wieczorowo :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witaneczko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Bry weiczorek Alu!:hand: mam coś for U: :Rose:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bereczek zaraz przyjdę :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Wieczorek już od dawna a Ali ani widu ani słychu??? :calus:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jestem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doszłaś?? :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:roll::oops:doszłam ;)[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='sota36']Alutka jest na misji..tajnej![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: napisałam kasik że jadę ...to taka tajna nie jest ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 koffanaaaa jestem:multi::loveu:pokaz prawie zlamanego nosa:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Matusz']jedziesz do Katowic ?? ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...nie jadę [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witanko :multi: Widziałam Ozzulka :grins: [url]http://images34.fotosik.pl/194/cfe6288f79e86ebb.jpg[/url] :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='agbar']koffanaaaa jestem:multi::loveu:pokaz prawie zlamanego nosa:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:nie mogem ......foty ze mną nie wychodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:ja też już jestem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: Widziałam Ozzulka :grins: [URL]http://images34.fotosik.pl/194/cfe6288f79e86ebb.jpg[/URL] :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:ciekawe po czym poznalaś :hmmmm: :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Wróciłaś:multi: Cieszkam niesamowicie:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Vectra']Dobry , wpadłam na piwo jakie :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];).....oć mam Tyskie ....TZ mnie zasponsorował :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Wróciłaś:multi: Cieszkam niesamowicie:loveu:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi: wróciłam .....:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi: wróciłam .....:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]TO jak wróciłaś i Vectrom serwujesz piwosza, to ja poprosze Kakao:grins:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]TO jak wróciłaś i Vectrom serwujesz piwosza, to ja poprosze Kakao:grins:[/B][/COLOR][/quote] kakało to na śniadanie łooooo :diabloti: Ja sama se musiałam za sponsorować , bo jak mówie TZ kup mnie jakie piwo , to łon mi gada - o znowu będziesz pić :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]TO jak wróciłaś i Vectrom serwujesz piwosza, to ja poprosze Kakao:grins:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] rano na śniadanko ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']kakało to na śniadanie łooooo :diabloti: Ja sama se musiałam za sponsorować , bo jak mówie TZ kup mnie jakie piwo , to łon mi gada - o znowu będziesz pić :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:bosh ......co się robi z tymi facetami jak się oświadczą ...:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:bosh ......co się robi z tymi facetami jak się oświadczą ...:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dlatego ślubu nie będzie , bo mnie do AA odda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Vectra']dlatego ślubu nie będzie , bo mnie do AA odda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :cool1:..po ślubie przechodzi .....kupuje 4 piwa i mowi ...2 twoje ;) :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 R nie pije piwa ... i tu tkwi problem :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Vectra']R nie pije piwa ... i tu tkwi problem :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: w czym problem .....nie dasz rady 4 piwom :roll::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] rano na śniadanko ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [COLOR=DarkOrange][B] Witanko, przyszlam na obiecane kakao:cool3:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B] Witanko, przyszlam na obiecane kakao:cool3:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczekaj gorące bylo nie chciałam się sparzyć ;);)[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://www.macierz.org.pl/images/kakao-filizanka.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
emdziolek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczekaj gorące bylo nie chciałam się sparzyć ;);)[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][url]http://www.macierz.org.pl/images/kakao-filizanka.jpg[/url] [/CENTER] [/quote][COLOR=DarkOrange][B] DZIEEEM KUU JEE:loveu: mmm pycha kakao[/B] [/COLOR]:loveu: Quote
apple Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]He he heeeee jestem przybiegłam co sił......jestes jeszcze czy już poszłas z Ozziulkiem na to siq:roll: Buziolka ci chciałam dać...muuuuaaa[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts