Selket Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ozzulek z kółkami w górze...bossskkii ..... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale nuuudy [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-60.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] OZZULEK!!! cioteczka sie stęskniła :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale nuuudy [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-60.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] [U] OZZULEK!!! cioteczka sie stęskniła :loveu::loveu:[/U][/B][/COLOR][/FONT][U][/quote] [/U] zagaduje! Pewnie na serniola chce sie zalapac. Quote
ewelinabuck Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [SIZE=4][COLOR=sandybrown]witanko Alu;););););););)[/COLOR][/SIZE] Quote
Asiaczek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 PKO... i co dalej? Tylko nie pisz, że 'SA', b to mój bank! A ja z lekka popluwam na "..BP.". Pzdr. Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='sota36']NUDNE TO JEST TLO! Ozzulek nie jest nudny![/quote] :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:tak Ozzulek ma urozmaicone pozy :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sota36']z TEGO tWOJEGO OKRESLENIA U kLOCKA, ZE TO NUDNE FOTY, TO AZ oZZULEC SIE USMIAL![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cieszkał jak diobli :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Ozzulek z kółkami w górze...bossskkii ..... :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ;) nie ma to jak brudna trawka [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale nuuudy [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-60.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] OZZULEK!!! cioteczka sie stęskniła :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [RIGHT]:eviltong::eviltong::eviltong: [/RIGHT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] OZZULEK też tęskni :loveu::loveu::loveu:czeka z wielkim lizańcem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sota36'][/u] zagaduje! Pewnie na serniola chce sie zalapac.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]popadła ...serniola już brak :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='ewelinabuck'][SIZE=4][COLOR=sandybrown]witanko Alu;););););)[/COLOR][/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko Ewelinko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Asiaczek']PKO... i co dalej? Tylko nie pisz, że 'SA', b to mój bank! A ja z lekka popluwam na "..BP.". Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:angryy::angryy::angryy:PKO BP[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [COLOR=Navy][B]to nieźle masz z tym bankiem Alutka, najlepszy jest millenium :multi::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Alutka - kryc tego serniola!!!!! Bydzieta w Katowicach???? Quote
Pandisia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No właśnie co z tymi Katowicami??????????? Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]to nieźle masz z tym bankiem Alutka, najlepszy jest millenium :multi::eviltong:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kupie se maszynke i se bede sama kase trzaskać nocką :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sota36']Alutka - kryc tego serniola!!!!! Bydzieta w Katowicach????[/quote] [quote name='Pandisia']No właśnie co z tymi Katowicami???????????[/quote] :shake: :shake: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bydemy [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]kupie se maszynke i se bede sama kase trzaskać nocką :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] :shake: :shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie byde[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]my [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]BO??????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Pandisia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Alicja'] :shake: :shake: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bydemy [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ty ty ty Alutka :razz: , jakbys zmieniła zdanie to 9.18 masz pociąg z Rybnika (Głównego :evil_lol:) i ja z córą nim pojedziemy :p w sobotę oczywiście :eviltong: Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='sota36']BO??????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/quote] [quote name='Pandisia']Ty ty ty Alutka :razz: , jakbys zmieniła zdanie to 9.18 masz pociąg z Rybnika (Głównego :evil_lol:) i ja z córą nim pojedziemy :p w sobotę oczywiście :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]TZ idzie do pracy ....a Qba ma jakiś wyjazd ... nie wiem co z Ozzulkiem ...ale jakby coś mam nr fonów ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='sota36'][/u] zagaduje! Pewnie na serniola chce sie zalapac.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no chciałabych... bo mój zjadły pijawki :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]TZ idzie do pracy ....a Qba ma jakiś wyjazd ... nie wiem co z Ozzulkiem ...ale jakby coś mam nr fonów ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To Cię rozumiem, bo ja też bym raczej nie pojechała gdybym nie miała gdzie podrzucić Pandiego. Nie zostawiam go samego na tak długo :loveu:, ALE SZKODA Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Alus - my ( tj silna grupa pod wezwaniem, czyli ina i kumpela) jestesmy w sobote.Moze i Agga bedzie??? Ala - krync syrniola!Klocusiowej slinka ciecze!!!!! Quote
Matusz Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]kupie se maszynke i se bede sama kase trzaskać nocką :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [COLOR=Navy][B]podzielisz sie ?:diabloti::cool1:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no chciałabych... bo mój zjadły pijawki :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='sota36']Alus - my ( tj silna grupa pod wezwaniem, czyli ina i kumpela) jestesmy w sobote.Moze i Agga bedzie??? Ala - krync syrniola!Klocusiowej slinka ciecze!!!!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]świąteczny serniczek się skończył :roll:...ale Magda wie ;) że jak tylko zrobię to się świeżutki jej dostanie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pandisia']To Cię rozumiem, bo ja też bym raczej nie pojechała gdybym nie miała gdzie podrzucić Pandiego. Nie zostawiam go samego na tak długo :loveu:, ALE SZKODA[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeśli cokolwiek się zmieni to dam znać ale na teraz ...nie za bardzo :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]podzielisz sie ?:diabloti::cool1:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dostaniesz w prezencie za świadectwo ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]świąteczny serniczek się skończył :roll:...ale Magda wie ;) że jak tylko zrobię to się świeżutki jej dostanie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] taaaa. Magda i Magda! A jo si enawet na okruszki nie zalapiem... Ani na blaszkie! Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='sota36']taaaa. Magda i Magda! A jo si enawet na okruszki nie zalapiem... Ani na blaszkie![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wołałaś ze Magdzie kapie :grins: dziewczęta i chłopaki ......zajrzyjcie na bullowate [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951&page=50#post9799158[/url] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='sota36']taaaa. Magda i Magda! A jo si enawet na okruszki nie zalapiem... Ani na blaszkie![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jo sie z tobą podziela... dom ci teściowo i jej córke- pijawke :diabloti: za sernik... dobry układ co?? :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jo sie z tobą podziela... dom ci teściowo i jej córke- pijawke :diabloti: za sernik... dobry układ co?? :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dorzucę moją ....teściową oczywiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A serniczek przywiozę jak pijawki nie będzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jo sie z tobą podziela... dom ci teściowo i jej córke- pijawke :diabloti: za sernik... dobry układ co?? :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dorzucę moją ....teściową oczywiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A serniczek przywiozę jak pijawki nie będzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alesta dobre!!!! Tesiowki mi chca podrzucic! Wypchajta sie - sama ma swoja i styknie -tego "szczescia"!!!!! Quote
Recommended Posts