Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jak zwykle Ozzulek śpi cały dzień w wygodnym łóżeczku :)
a to cholerka noo...wie jak się w życiu ustawić :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]zawsze wie;).....teraz leży rozwalony na pół kanapy :roll::roll:[/FONT]

Posted

Cześć Alutka :multi::multi:..
Co Wy tak wcześnie :crazyeye::-owstajecie i dużo piszecie :crazyeye::crazyeye:musiałam wsteczny wrzucić:hmmmm:żeby nadrobić a to tylko kilka godzin .Gaduły:ices_bla::evil_lol::evil_lol::ices_bla:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Cześć Alutka :multi::multi:..
Co Wy tak wcześnie :crazyeye::-owstajecie i dużo piszecie :crazyeye::crazyeye:musiałam wsteczny wrzucić:hmmmm:żeby nadrobić a to tylko kilka godzin .Gaduły:ices_bla::evil_lol::evil_lol::ices_bla:

[FONT=Arial]witaj :multi::multi::multi:
Wcześnie powiadasz :roll:.....jakoś tak normalnie ;)....nie ma to jak kawa i dogo :evil_lol:...taki duet jest the best :cool2:

ale dałam też fotaski :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Ja ostatni mam ciężkie wstawanie :sleeping:,a foteczki fajne Ozzi jak zawsze ciężko pracuje:evil_lol::evil_lol:
http://images34.fotosik.pl/97/996b15fca8433df1.jpg
[FONT=Arial]a ja jakos wstaje dobrze ale podsypiam w dzień :razz:
chociaż dziś i wczoraj spoko ....wytrzymałam :p
[/FONT]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no więc skoro nie myślisz kreatywnie to ja poczekam :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]oj poczekaj poczekaj :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no nie strasz cioteczka :lol:[/FONT]
[FONT=Arial]nie boj ....to ino było stwierdzenie że dziś sobota i ja nie myślę :roflt:[/FONT]

[quote name='Pysia']http://images34.fotosik.pl/97/996b15fca8433df1.jpg
Patrzę i się dziwuję :crazyeye: Ozzy nie ma lewego udźca :crazyeye: Zresztą :thinkerg: Ja gapa zapomniałam że były święta :splat::shock::megagrin:
Witaj Alu :multi:
[FONT=Arial]gości mielim :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie boj ....to ino było stwierdzenie że dziś sobota i ja nie myślę :roflt:[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Century Gothic]Ufffff ulżyło mi:lol:[/FONT]

Posted

Zrobię małego offa, jeśli mogę. Dostałam taką dramatyczną wiadomość na gg:

http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za
darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Rozeslijcie prosze wsród znajomych

Może mi się wydaje, ale chyba już to gdzieś widziałam? Ktoś pamięta?

Posted

[quote name='Wilejkaros']Zrobię małego offa, jeśli mogę. Dostałam taką dramatyczną wiadomość na gg:

http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za
darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Rozeslijcie prosze wsród znajomych

Może mi się wydaje, ale chyba już to gdzieś widziałam? Ktoś pamięta?
[FONT=Arial]
Aniu ....było kilka razy na GG i na Allegro i na PwP .....ogłoszenie bez pokrycia tak dla JAJ :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Właśnie poczytałam na wątku Klockowych, że było. Dopiero weszłam ze szkoły i od razu takie info...

[quote name='majoka']wieci co ostatnio nawet to dostałam poczta bankową i powiem wam, że myślałam że to z poważnego źródła:angryy:Nawet znajomych się wypytywałam....

[FONT=Arial]:mad::mad::mad:kogoś to znowu bardzo bawi ...
a najgorsze ze nie da sie dojśc skąd to info wychodzi :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i se tu przyszłam na chwilke zakłócic porządek obrad
nooo jak miło że ciem tu widzem :p

na chwilke jeszcze bo Pawcio chce też na kompka
[/FONT]
[FONT=Arial]a musi chciec :hmmmm: ...Pawcio ...:grins: nie scij kompecka [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i se tu przyszłam na chwilke zakłócic porządek obrad

na chwilke jeszcze bo Pawcio chce też na kompka
[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie puszczaj:shake: bedziemy tesknić - nie puszczaj:lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie puszczaj:shake: bedziemy tesknić - nie puszczaj:lol:[/FONT]
[FONT=Arial]noo ...bedziem tensknic :razz:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jeszcze nie pusciłam :grins: [/FONT]
[FONT=Arial]uffff....ulgło :oops:[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']Pawcio zdetronizowany przez dogomaniaczki!
[FONT=Arial]Pawcio wie że dogo to BARDZO WAŻNA SPRAWA:p...wiem ....wczoraj powiedział że MY zawsze bardzo wazne sprawy robimy na kompecku :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']Pawcio to BARDZO MOOOONDRY CZLEK:loveu:

[FONT=Arial]:grins: o tak ...potwierdzam ;)...i najulubieńsiesiejszy wujaszek Ozzulka :loveu::loveu::loveu:[/FONT]