Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a u nas albo pada albo ktoś leje po parapecie... nie wiem... przez okna nic nie widać :roll::oops: musiałabym otworzyć :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]pada pada ....jest paskudnie ...nie wiem po co sprzątałam wczoraj wieczorem bo i tak sie nasyfło:angryy::angryy::angryy:a okna ......ani nie mówię :oops::oops::oops:
A Ozzy przyszedł usyfiony na maxa
[/FONT]
[quote name='lolka75']a mi slonko wali tak przez otwor okienny, ze nic nie widze na monitorze:roll:
[FONT=Arial]robisz Nam na złośc prawda :razz::razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Stanowczo :cool1:...nawet bardzo stanowczo :mad::mad:
...Żonkilko ...proszę mnie to z tekstem w stylu róż tipsy itp nie zaczynac....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Arial]kiecka, szpilki i make-up... nie nie... niedoczekanie twoje :eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]kiecka, szpilki i make-up... nie nie... niedoczekanie twoje :eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]ŻONKILKI ma się rozumiec...... :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam się niedzielnie :loveu:

Ja jestem anty-róż od urodzenia... :diabloti:
[FONT=Arial]
witaj :loveu::loveu::loveu:
no proszę jeszcze jedna zdrowa osóbka:multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam się niedzielnie :loveu:

Ja jestem anty-róż od urodzenia... :diabloti:

[FONT=Arial]moja krew :multi::multi:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ŻONKILKI ma się rozumiec...... :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]noooo przeca... ;)

ja nie wiem czy za bąbla ubierano mnie na różowo, bo mam same czasno-białe foty :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']Oj ja mam różowy sweterek,jakąś bluzkę-ale najlepiej mi w czarnym:)Są dni kiedy maluje oczy na różowo-niebiesko -wkładam sweterek i dobrze mi z tym:D
ale i metal był grany:DNawet w glanach chodziłam:)

[FONT=Arial]:mdleje: a taka fajna dziewczyna byłaś :roll::eviltong::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']a co tam fajnie było,towarzystwo fajne...ale zamkneli mi chłopaka w więzieniu:(
A teraz tylko rock...
a w różu mi do twarzy:DTak mi mówią-np ekspedientki w sklepie jak coś kupuję:)

[FONT=Arial]zamknęli ci chłopaka i przestałaś słuchać muzy i być metaluchiem?? :crazyeye::crazyeye::hmmmm: nie qmam.... sorry... nie widze powiązania ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']Witanko porannie :diabloti::multi::multi::multi:

ja też anty-róż, od zawsze, ha ha ha:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]witanko :multi:...i całe szczęście :razz::razz:z tym różem [/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]moja krew :multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]noooo przeca... ;)

ja nie wiem czy za bąbla ubierano mnie na różowo, bo mam same czasno-białe foty :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Arial]a ja wiem że miałam ...bo ciuchy były popakowane w pudelkach :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']Oj ja mam różowy sweterek,jakąś bluzkę-ale najlepiej mi w czarnym:)Są dni kiedy maluje oczy na różowo-niebiesko -wkładam sweterek i dobrze mi z tym:D
ale i metal był grany:DNawet w glanach chodziłam:)

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:mdleje: a taka fajna dziewczyna byłaś :roll::eviltong::diabloti:[/FONT]

[quote name='Marzena&Gusti']a co tam fajnie było,towarzystwo fajne...ale zamkneli mi chłopaka w więzieniu:(
A teraz tylko rock...
a w różu mi do twarzy:DTak mi mówią-np ekspedientki w sklepie jak coś kupuję:)

[FONT=Arial]otóż to ....przychylam się do zdania Klocusiowej ...:razz:;)
Marzenko ....ale ty stara jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no taaaa tobie już w glanach nie wypada :mad::mad::mad:.....co do expedientek ....one zawsze mówią jak chcą sprzedac że pasuje :diabloti::diabloti::diabloti:

Nie no jak kto lubi to spox.......
[/FONT]

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']Hihi ja też nie widzę powiązania...Tak tylko napisałam... Zmieniłam się poprostu:)Ale na dyskoteke nie pójdę nawet jak mi zapłacą:DNie nawidzę disco i techno!!
[FONT=Arial]a ja Ci powiem że uciekasz przed samą sobą ...;)[/FONT]

Posted

Chciałam tylko napisać,że ktoś kto nosi różowe ciuszki nie musi być pop...:D
Nie mam tipsów,nie chodzę na solarium ani na dyskoteki...tylko czasami lubię chodzić w takim kolorze-bo do mnie pasuje.Często też maluje oczy na czarno i jeszcze lepiej mi z tym:D

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']Zmieniam się;)
[FONT=Arial]myślisz że warto :roll::razz::razz:[/FONT]

[quote name='emdziolek']Witanko Alu:loveu:
[FONT=Arial]witanko EMI:loveu:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Z[/FONT][FONT=Century Gothic]ły dzień mam oj zły:cool1: więc przyszłam do cię bo mi tu dobrze :lol:[/FONT]
[FONT=Arial]Oj Szarloteczko Nasza [/FONT][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Arial]...rozchmurz się :glaszcze:[/FONT]

[quote name='tygra']oj ale dyskusja, moja siostra już rocka nie słucha tylko jagódki czarne jagódki i taki duży taki duży....

[quote name='Marzena&Gusti']I Ty przeciwko mnie??:diabloti:

[quote name='tygra']skąd - stwierdzam fakty:evil_lol:

:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:siostra wpadła i cię wydała ...cześc Beatko :multi:[/FONT]

[quote name='agbar']witam z zalanej sloncem dojczlandi:grins:

[FONT=Arial]oj nie mów że u WAS słoneczko :crazyeye::crazyeye:[/FONT]

juz tesknie:-(

[FONT=Arial]tak jak MY :razz::razz:[/FONT]