jonQuilla Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]cze Córcia :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo nasze Jełopki :loveu::loveu::loveu: tak siadają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:razz::razz::razz:ciiiii Klocuś też ....u Ozzulka podpatrzył :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]ok ciii...nikt się nie dowie że Klocek jełopkuje ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ok ciii...nikt się nie dowie że Klocek jełopkuje ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:całe szczęście ;)....:loveu: [/FONT][FONT=Arial]Foty beznadziejne :placz::placz::placz:nasz aparatos nie lubi mrozu :placz::placz::placz: [/FONT] Quote
Matusz Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 dobryy kij:razz::razz: nasz też nie przepada za mrozem Canonik Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Matusz']dobryy kij:razz::razz: nasz też nie przepada za mrozem Canonik [FONT=Arial]:shake:...no własnie ....i foty wychodzą beznadziejne ....jeszcze jak nie ma wiatru jest oki ...uszyję mu ubranko :razz::razz: Polatam jeszcze po blogaskach i się zaraz zacznę pakować :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
Matusz Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake:...no własnie ....i foty wychodzą beznadziejne ....jeszcze jak nie ma wiatru jest oki ...uszyję mu ubranko :razz::razz: Polatam jeszcze po blogaskach i się zaraz zacznę pakować :razz::razz::razz:[/FONT] mi też uszyj :diabloti::razz: a gdzie wyjeżdżacie na wigilię? bo nie doczytałem :oops: Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Matusz']mi też uszyj :diabloti::razz: a gdzie wyjeżdżacie na wigilię? bo nie doczytałem :oops: [FONT=Arial]:razz:do mojej mamy ...całe 10 km od domu ;).... [/FONT] Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [FONT=Arial]I jeszcze lasek ....więcej nie dam bo są beznadziejne [/FONT]:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz:do mojej mamy ...całe 10 km od domu ;).... [/FONT] no to "daleko" masz ;) u Was widzę, że choć trochę śniegu macie a u nas brak....:shake::shake: Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Matusz']no to "daleko" masz ;) u Was widzę, że choć trochę śniegu macie a u nas brak....:shake::shake: [FONT=Arial]no i cale szczęście ;) a snieżku malo ....za to zimno strasznie :shake::shake::shake:[/FONT] [quote name='Medorowa']Fotki:bigcool: doberek:bigcool: :multi::multi::multi:[FONT=Arial]Doberek :loveu:[/FONT] Quote
Matusz Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no i cale szczęście ;) a snieżku malo ....za to zimno strasznie :shake::shake::shake:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] u nas też zimnica:shake::shake: - 10*C rano było... Quote
Anja33 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cześć Mamusiu Wesołych i Pogodnych Świąt Dużo Prezentów Miłej Atmosfery i Spełnienia Wszystkiego o Czym Marzysz Anka i Joker Quote
dzasta Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 WESOŁYCH, RADOSNYCH I BARDZO RODZINNYCH ŚWIĄT ŻYCZYMY :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9129047&postcount=11 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Matusz'] [FONT=Arial] u nas też zimnica:shake::shake: - 10*C rano było...[/FONT][FONT=Arial][FONT=Verdana][/FONT] U nas też tak było :shake::shake:...teraz już jest cieplej :razz::razz:[/FONT] [quote name='Anja33']Cześć Mamusiu Wesołych i Pogodnych Świąt Dużo Prezentów Miłej Atmosfery i Spełnienia Wszystkiego o Czym Marzysz Anka i Joker [FONT=Arial]dzięki Aniu:loveu::loveu:[/FONT] [quote name='dzasta']WESOŁYCH, RADOSNYCH I BARDZO RODZINNYCH ŚWIĄT ŻYCZYMY :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9129047&postcount=11 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: [FONT=Arial]:calus:...serdecznie dziekujemy Jesteśmy wróceni :razz::razz:....jutro jadę znów ... Brzuszki pełne ...kuchnie posprzątane:razz::razz:dwie :razz:...a jutro przyjeżdża siostra więc w środę mogę zostać w domku :pi troszkę odpocząć :roll: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [FONT=Arial]Święta są bardzo męczące :roll::razz::razz:..... [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Pewnie wykorzystywałaś Ozzulca w świątecznych przygotowaniach: gotowanie, sprzątanie, mycie podłóg... Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Wilejkaros']Pewnie wykorzystywałaś Ozzulca w świątecznych przygotowaniach: gotowanie, sprzątanie, mycie podłóg... :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:...a co się będzie obijał :razz::razz:[/FONT] Quote
Vectra Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 byłam , widziałam drapieżne foty bratulca Ozzulca :diabloti: życzonka dla tatka , Kuby bratka i całusy dla Mamusi :buzi: Quote
Wilejkaros Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Trzeba to gdzieś zgłosić ;) A co u Naszej Klockowej odciętej od świata wirtualnego? Alutka, na pewno masz jakieś wieści? Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Vectra']byłam , widziałam drapieżne foty bratulca Ozzulca :diabloti: życzonka dla tatka , Kuby bratka i całusy dla Mamusi :buzi: [FONT=Arial]ma chłopak powera :razz::razz:no nie :evil_lol::evil_lol: Dziękujemy za życzonka i caluski :loveu:.......a teraz idę do wyra bo padam na ryjoczek :diabloti:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Trzeba to gdzieś zgłosić ;) A co u Naszej Klockowej odciętej od świata wirtualnego? Alutka, na pewno masz jakieś wieści? [FONT=Arial]:shake::shake::shake:zamilknięta jak skała ..... pewno leży do góry :hmmmm: brzuszkiem :roll:objedzona po kolacji ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts