Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz::razz:...a skąd masz pewność co świecilo nad betlejką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT] No pewna nie jestem ale jakoś mi to do tej całej przaśnej szopki nie pasuje ni.........:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:...a było powiedzieć wcześniej .....jak znam życie to pan C. by Ci cosik w tym stylu stworzył :p[/FONT]
:splat::splat:
[quote name='apple']Naprawdę? Nigdzie nie było? Hmmmmmmmm ... ciekawe dlaczemu? Może to nie betlejemska świąteczna gwiazdeczka ino jakiś szatański pentagram:evil_lol:

[FONT=Arial]a może... ja tam sie nie znam... podobuje sie mi ...aaaaa tam szatański od razu:shake::shake:... jakaś sobie gwiazdeczka i juz :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']No pewna nie jestem ale jakoś mi to do tej całej przaśnej szopki nie pasuje ni.........:evil_lol:

[FONT=Arial]:razz::razz:to zależy od szopki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='clockwork']:splat::splat:

[FONT=Arial]tera się nie bij po główce bo Klocuś będzie miał bolawą panię :evil_lol:...ino daj cynka a bedzie na następny rok:razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]a może... ja tam sie nie znam... podobuje sie mi ...aaaaa tam szatański od razu:shake::shake:... jakaś sobie gwiazdeczka i juz :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]:p....fana gwiazdeczka ;)fana ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]tera się nie bij po główce bo Klocuś będzie miał bolawą panię :evil_lol:...ino daj cynka a bedzie na następny rok:razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]daje cynka :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:splat::splat:

[FONT=Arial]a może... ja tam sie nie znam... podobuje sie mi ...aaaaa tam szatański od razu:shake::shake:... jakaś sobie gwiazdeczka i juz :razz::razz:[/FONT] A czy ja powiedziałam że on nie fajny jest i że mnie się nie podobuje :cool1::roll:

Posted

[FONT=Georgia]cześć mamuniu :multi::multi::multi:

widziałam gałąchę przybraną...bardzo ładnie się prezentuje tak oświetlona i w ogóle :)

mi dzisiaj przytransportowali choinkę do domu ale stoi jeszcze na balkonie i pewnie ubierzemy w niedzielę jak nie w poniedziałek ;)
u mnie w domu to zawsze na ostatnią chwile choinkę się stawia :evil_lol:

ten stroiczek ze świeczek zarąbiszczy :loveu::loveu: od pewnego czasu strasznie lubię świeczki :)

[/FONT]

Posted

Hejka Ala!
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi:

Posted

[FONT=Georgia]Mamuniu :) życzę Ci zdrowia, szczęścia, dużo radosnych chwil w życiu i jak najmniej a najlepiej wcale tych kiepskich.
Bądź wiecznie uśmiechnięta :)
Znajdź pod choinką jakiś sympatyczny prezent :)

[/FONT]
[FONT=Georgia] :loveu::loveu: BUZIAKI :loveu::loveu:

[/FONT]

[FONT=Georgia]
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']To ja naleśniczki raz poprosze.. z dżemikiem

[quote name='apple']I popitke :evil_lol:

[FONT=Arial]już zjedzone ...spóźniłaś się :razz::razz:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć mamuniu :multi::multi::multi:

widziałam gałąchę przybraną...bardzo ładnie się prezentuje tak oświetlona i w ogóle :)

mi dzisiaj przytransportowali choinkę do domu ale stoi jeszcze na balkonie i pewnie ubierzemy w niedzielę jak nie w poniedziałek ;)
u mnie w domu to zawsze na ostatnią chwile choinkę się stawia :evil_lol:

ten stroiczek ze świeczek zarąbiszczy :loveu::loveu: od pewnego czasu strasznie lubię świeczki :)

[/FONT]

[FONT=Arial]to masz na 666% po Mamuni i cioteczce Klockowej ;)to Nasz słabość Rodzinna[/FONT]

[quote name='sota36']jo Cie podziwom! Bo? Ze swiatecznych " rzeczy" to moja fryza jest najswiatniejsza! Reszta lezy odlogiem....
[FONT=Arial]zazdraszczam tej reszcie ;)[/FONT]

[quote name='natija']a sniegu nie ma i jak nie bedzie to juz nie ten klimat....
[FONT=Arial]ja tam śnieg lubię ...ale jak jest świeży i nie topnieje[/FONT]

[quote name='Rybka_39']Hejka Ala!
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi:
[FONT=Arial]dziękuje Rybeczko :loveu:[/FONT]

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]Mamuniu :) życzę Ci zdrowia, szczęścia, dużo radosnych chwil w życiu i jak najmniej a najlepiej wcale tych kiepskich.
Bądź wiecznie uśmiechnięta :)
Znajdź pod choinką jakiś sympatyczny prezent :)

[/FONT]
[FONT=Georgia] :loveu::loveu: BUZIAKI :loveu::loveu:

[/FONT]

[FONT=Georgia]http://img178.imageshack.us/img178/9598/57484902nb9.jpg
[/FONT]

[FONT=Arial]buziaczki :calus: Córeńko :loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko
Wszystkow idziam i przeczytalam
A stroiczek bombowy
[FONT=Arial]witanko Izuś:multi:
cieszkam że się stroiczek podoba

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]
No i wiedziałam ze nie może być tak ładnie jak się zapowiadało :shake:...najpierw spierdasił się mój laptop:angryy: ....oddalam :-(...po Nowym Roku kupię dopiero nowego :roll:
No a druga gorsza sprawa:shake:....Moja Mam...pozwoliła sobie na zapalenie płuc :shake::shake:i pokrzyżowaly się NAM WSZYSTKIE plany :placz::placz::placz:...związane ze świętami i planowanym spotkankiem z DZIEWCZYNAMI :placz::placz::placz:...zaraz w czwartek po świętach muszę z nią jechać do lekarza bi już dziś chcieli zabrać mamcię do szpitala :cool3:ale nie daliśmy ...mam nadzieję że się wywinie od tego ...ale niestety wsio mi się poplątało ....:shake::shake::shake:
Tak więc ....Joluś , Inuś , Aguś , Madziu ....zobaczymy się chyba w innym terminie ...i przykro mi bardzo z tego powodu .....
A miało być tak pięknie...:shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
No i wiedziałam ze nie może być tak ładnie jak się zapowiadało :shake:...najpierw spierdasił się mój laptop:angryy: ....oddalam :-(...po Nowym Roku kupię dopiero nowego :roll:
No a druga gorsza sprawa:shake:....Moja Mam...pozwoliła sobie na zapalenie płuc :shake::shake:i pokrzyżowaly się NAM WSZYSTKIE plany :placz::placz::placz:...związane ze świętami i planowanym spotkankiem z DZIEWCZYNAMI :placz::placz::placz:...zaraz w czwartek po świętach muszę z nią jechać do lekarza bi już dziś chcieli zabrać mamcię do szpitala :cool3:ale nie daliśmy ...mam nadzieję że się wywinie od tego ...ale niestety wsio mi się poplątało ....:shake::shake::shake:
Tak więc ....Joluś , Inuś , Aguś ....zobaczymy się chyba w innym terminie ...i przykro mi bardzo z tego powodu .....
A miało być tak pięknie...:shake:
[/FONT]

[FONT=Georgia]zdrówka życzę dla mamuni mojej mamuni...czyli mojej babuni...niech szybko sobie pójdzie to zapalenie płuc i da święty spokój
[/FONT]

Posted

Pani Mamciu od Ali - oj nieladnie,nieladnie, tak myc okna, by doprowadzic sie do zapalenia pluc! Szkoda zdrowka! Ale zyczymy z Ina szybkiego powrotu do werwy, radosci i prosze... nie myc okien ani balkonu w taki ziab...
Alus - co sie odwlecze to nie uciecze!!!! teraz Matula niech zdrowieje!!!!