apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz::razz:...a skąd masz pewność co świecilo nad betlejką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] No pewna nie jestem ale jakoś mi to do tej całej przaśnej szopki nie pasuje ni.........:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:...a było powiedzieć wcześniej .....jak znam życie to pan C. by Ci cosik w tym stylu stworzył :p[/FONT] :splat::splat: [quote name='apple']Naprawdę? Nigdzie nie było? Hmmmmmmmm ... ciekawe dlaczemu? Może to nie betlejemska świąteczna gwiazdeczka ino jakiś szatański pentagram:evil_lol: [FONT=Arial]a może... ja tam sie nie znam... podobuje sie mi ...aaaaa tam szatański od razu:shake::shake:... jakaś sobie gwiazdeczka i juz :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='apple']No pewna nie jestem ale jakoś mi to do tej całej przaśnej szopki nie pasuje ni.........:evil_lol: [FONT=Arial]:razz::razz:to zależy od szopki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork']:splat::splat: [FONT=Arial]tera się nie bij po główce bo Klocuś będzie miał bolawą panię :evil_lol:...ino daj cynka a bedzie na następny rok:razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]a może... ja tam sie nie znam... podobuje sie mi ...aaaaa tam szatański od razu:shake::shake:... jakaś sobie gwiazdeczka i juz :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]:p....fana gwiazdeczka ;)fana ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]tera się nie bij po główce bo Klocuś będzie miał bolawą panię :evil_lol:...ino daj cynka a bedzie na następny rok:razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]daje cynka :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]daje cynka :grins:[/FONT] [FONT=Arial]cynk będzie przekazany ;)[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork']:splat::splat: [FONT=Arial]a może... ja tam sie nie znam... podobuje sie mi ...aaaaa tam szatański od razu:shake::shake:... jakaś sobie gwiazdeczka i juz :razz::razz:[/FONT] A czy ja powiedziałam że on nie fajny jest i że mnie się nie podobuje :cool1::roll: Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:naleśniczki gotowe ....mniam :eating:[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:naleśniczki gotowe ....mniam :eating:[/FONT] To ja naleśniczki raz poprosze.. z dżemikiem Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]cześć mamuniu :multi::multi::multi: widziałam gałąchę przybraną...bardzo ładnie się prezentuje tak oświetlona i w ogóle :) mi dzisiaj przytransportowali choinkę do domu ale stoi jeszcze na balkonie i pewnie ubierzemy w niedzielę jak nie w poniedziałek ;) u mnie w domu to zawsze na ostatnią chwile choinkę się stawia :evil_lol: ten stroiczek ze świeczek zarąbiszczy :loveu::loveu: od pewnego czasu strasznie lubię świeczki :) [/FONT] Quote
sota36 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 jo Cie podziwom! Bo? Ze swiatecznych " rzeczy" to moja fryza jest najswiatniejsza! Reszta lezy odlogiem.... Quote
natija Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 a sniegu nie ma i jak nie bedzie to juz nie ten klimat.... Quote
Rybka_39 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Hejka Ala! Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]Mamuniu :) życzę Ci zdrowia, szczęścia, dużo radosnych chwil w życiu i jak najmniej a najlepiej wcale tych kiepskich. Bądź wiecznie uśmiechnięta :) Znajdź pod choinką jakiś sympatyczny prezent :) [/FONT][FONT=Georgia] :loveu::loveu: BUZIAKI :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Witanko Wszystkow idziam i przeczytalam A stroiczek bombowy Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='apple']To ja naleśniczki raz poprosze.. z dżemikiem [quote name='apple']I popitke :evil_lol: [FONT=Arial]już zjedzone ...spóźniłaś się :razz::razz:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć mamuniu :multi::multi::multi: widziałam gałąchę przybraną...bardzo ładnie się prezentuje tak oświetlona i w ogóle :) mi dzisiaj przytransportowali choinkę do domu ale stoi jeszcze na balkonie i pewnie ubierzemy w niedzielę jak nie w poniedziałek ;) u mnie w domu to zawsze na ostatnią chwile choinkę się stawia :evil_lol: ten stroiczek ze świeczek zarąbiszczy :loveu::loveu: od pewnego czasu strasznie lubię świeczki :) [/FONT] [FONT=Arial]to masz na 666% po Mamuni i cioteczce Klockowej ;)to Nasz słabość Rodzinna[/FONT] [quote name='sota36']jo Cie podziwom! Bo? Ze swiatecznych " rzeczy" to moja fryza jest najswiatniejsza! Reszta lezy odlogiem.... [FONT=Arial]zazdraszczam tej reszcie ;)[/FONT] [quote name='natija']a sniegu nie ma i jak nie bedzie to juz nie ten klimat.... [FONT=Arial]ja tam śnieg lubię ...ale jak jest świeży i nie topnieje[/FONT] [quote name='Rybka_39']Hejka Ala! Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi: [FONT=Arial]dziękuje Rybeczko :loveu:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Mamuniu :) życzę Ci zdrowia, szczęścia, dużo radosnych chwil w życiu i jak najmniej a najlepiej wcale tych kiepskich. Bądź wiecznie uśmiechnięta :) Znajdź pod choinką jakiś sympatyczny prezent :) [/FONT][FONT=Georgia] :loveu::loveu: BUZIAKI :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]http://img178.imageshack.us/img178/9598/57484902nb9.jpg [/FONT] [FONT=Arial]buziaczki :calus: Córeńko :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko Wszystkow idziam i przeczytalam A stroiczek bombowy [FONT=Arial]witanko Izuś:multi: cieszkam że się stroiczek podoba [/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Witanko Ozzulki :buzi: :buzi: Życzymy Wesołych Świąt http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9144661&postcount=9657 Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [FONT=Arial] No i wiedziałam ze nie może być tak ładnie jak się zapowiadało :shake:...najpierw spierdasił się mój laptop:angryy: ....oddalam :-(...po Nowym Roku kupię dopiero nowego :roll: No a druga gorsza sprawa:shake:....Moja Mam...pozwoliła sobie na zapalenie płuc :shake::shake:i pokrzyżowaly się NAM WSZYSTKIE plany :placz::placz::placz:...związane ze świętami i planowanym spotkankiem z DZIEWCZYNAMI :placz::placz::placz:...zaraz w czwartek po świętach muszę z nią jechać do lekarza bi już dziś chcieli zabrać mamcię do szpitala :cool3:ale nie daliśmy ...mam nadzieję że się wywinie od tego ...ale niestety wsio mi się poplątało ....:shake::shake::shake: Tak więc ....Joluś , Inuś , Aguś , Madziu ....zobaczymy się chyba w innym terminie ...i przykro mi bardzo z tego powodu ..... A miało być tak pięknie...:shake:[/FONT] Quote
emdziolek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Alu nie smutaj:calus::glaszcze: Życze Twojej mamusi powrotu do zdrówka:lol: Quote
Wilejkaros Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Alutka, bardzo mi przykro z powodu Mamy. 3mam kciuki, żeby się nie dała choróbsku. A co do laptopka, to na pewno ta Vista zawiniła. Hehehehe. Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] No i wiedziałam ze nie może być tak ładnie jak się zapowiadało :shake:...najpierw spierdasił się mój laptop:angryy: ....oddalam :-(...po Nowym Roku kupię dopiero nowego :roll: No a druga gorsza sprawa:shake:....Moja Mam...pozwoliła sobie na zapalenie płuc :shake::shake:i pokrzyżowaly się NAM WSZYSTKIE plany :placz::placz::placz:...związane ze świętami i planowanym spotkankiem z DZIEWCZYNAMI :placz::placz::placz:...zaraz w czwartek po świętach muszę z nią jechać do lekarza bi już dziś chcieli zabrać mamcię do szpitala :cool3:ale nie daliśmy ...mam nadzieję że się wywinie od tego ...ale niestety wsio mi się poplątało ....:shake::shake::shake: Tak więc ....Joluś , Inuś , Aguś ....zobaczymy się chyba w innym terminie ...i przykro mi bardzo z tego powodu ..... A miało być tak pięknie...:shake:[/FONT] [FONT=Georgia]zdrówka życzę dla mamuni mojej mamuni...czyli mojej babuni...niech szybko sobie pójdzie to zapalenie płuc i da święty spokój [/FONT] Quote
Tina.Sara Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 pffff, zapalenie płuc :shake: ja trafiłam do szpitala.... ale mam nadzieję, że Twoja mama się nie da :p zdrówka dla niej :buzi: Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Witanko Ozzulki :buzi: :buzi: Życzymy Wesołych Świąt http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9144661&postcount=9657 [FONT=Arial]dziękuję Goniu :loveu::loveu:[/FONT] Quote
sota36 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Pani Mamciu od Ali - oj nieladnie,nieladnie, tak myc okna, by doprowadzic sie do zapalenia pluc! Szkoda zdrowka! Ale zyczymy z Ina szybkiego powrotu do werwy, radosci i prosze... nie myc okien ani balkonu w taki ziab... Alus - co sie odwlecze to nie uciecze!!!! teraz Matula niech zdrowieje!!!! Quote
Recommended Posts