00000 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Super zdjęcie Alicja :angel: :angel: :angel: :angel: Normalnie chyba bym się odważyła i nawet głasnęła tego potffora.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie nie nie nie dam nadmuffać bo mnie Ozzulec panknie 8) :lol: panknie, nie panknie, ale co bedzie jak odleci niesiony wiatrem? :o Trza go obciążyć... :diabloti: kamcorem jakimś... 8) Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 [quote name='Pagaj']Super zdjęcie Alicja :angel: :angel: :angel: :angel: Normalnie chyba bym się odważyła i nawet głasnęła tego potffora.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:no widzisz ile cię ominęło , że nie dane nam było dojechać na Zlot 8) brzusio 8) i już współczesne ,, Odważna Ala'' Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Lucy* napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie nie nie nie dam nadmuffać bo mnie Ozzulec panknie 8) :lol: panknie, nie panknie, ale co bedzie jak odleci niesiony wiatrem? :o Trza go obciążyć... :diabloti: kamcorem jakimś... 8) sznureczek trzeba obwiązać na dłoni 8) Alicja, naprawdę to jest myśl! :angel: Tylko uważaj, jak bedzie ...ekh.. .. załatwiał swe potrzeby 8) :lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Maga100 napisał(a):Lucy* napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie nie nie nie dam nadmuffać bo mnie Ozzulec panknie 8) :lol: panknie, nie panknie, ale co bedzie jak odleci niesiony wiatrem? :o Trza go obciążyć... :diabloti: kamcorem jakimś... 8) sznureczek trzeba obwiązać na dłoni 8) Alicja, naprawdę to jest myśl! :angel: Tylko uważaj, jak bedzie ...ekh.. .. załatwiał swe potrzeby 8) :lol:umknę pod daszek 8) Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Gabryjella napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Lucy* napisał(a):Maga100 napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']nie nie nie nie dam nadmuffać bo mnie Ozzulec panknie 8) :lol: panknie, nie panknie, ale co bedzie jak odleci niesiony wiatrem? :o Trza go obciążyć... :diabloti: kamcorem jakimś... 8) sznureczek trzeba obwiązać na dłoni 8) Alicja, naprawdę to jest myśl! :angel: Tylko uważaj, jak bedzie ...ekh.. .. załatwiał swe potrzeby 8) :lol:umknę pod daszek 8) Proponuje w sztormiaku chodzić 8)mam parasol plażowy 8) :wink: Quote
Ka-ka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 jaki brzusio słodziachny :D:D:D Ala, więęęęęcej.....bo ja jutro znikam gdzies na tydzień, to siem napatrzeć muszam 8) Quote
Ka-ka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 :o mów, co chcesz....ale on mi nieustannie imponue swoimi gabarytami, zwłaszcza jego filigranowa łepetynka :lol: P>S> to Twoje nogi???? jak Ty to robisz???tez takie smukłe nóżątka chcem mieć :evilbat: Quote
00000 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Pagaj napisał(a):Super zdjęcie Alicja :angel: :angel: :angel: :angel: Normalnie chyba bym się odważyła i nawet głasnęła tego potffora.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:no widzisz ile cię ominęło , że nie dane nam było dojechać na Zlot 8) A faktycznie... meldujecie się na przyszłorocznym zlociku :evilbat: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='Ka-ka']:o mów, co chcesz....ale on mi nieustannie imponue swoimi gabarytami, zwłaszcza jego filigranowa łepetynka :lol: P>S> to Twoje nogi???? jak Ty to robisz???tez takie smukłe nóżątka chcem mieć :evilbat: :( nie , to nogi Ali Tuffikowej.Moje są smukłe :wink: , ale w poprzek 8) Pagaj , meldujemy ,ale już nie chce zapeszać bo w tym roku już było wszystko zapięte na ,, ostatni guzik'', nawet domek udało się w końcu załatwić :-? i padło :( Więc trzymać kciuki należy już zawczasu :wink: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 dwaj przyjaciele z boiska :wink: też z piłką /te diaboliczne oczy :roll: / pjose nie budzić , spam :wink: Quote
Siostra Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Jaki jestem duży i ładny. Ma pani ze mnie pociechę, oj ma... :D Quote
00000 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Pagaj , meldujemy ,ale już nie chce zapeszać bo w tym roku już było wszystko zapięte na ,, ostatni guzik'', nawet domek udało się w końcu załatwić :-? i padło :( Więc trzymać kciuki należy już zawczasu :wink: Trzymamy!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 ale nudy..... narkoman 8) idę :wink: Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']narkoman 8) Przezył to spotkanie z butem? :lol: Quote
Weron_ciau Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] narkoman 8) idę :wink: narkoman boski :angel: Mam pytanko do ostatniego zdjecia czy OzzY nie ma czasami kolczatki? :> Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Nie Ozzy nie ma kolczatki tylko łańcuszek tzw ROLEX :wink: Spotkanie z kapciem przeżył 8) , ale kapeć ma się gorzej bo ma obgryzioną podeszwę :wink: :lol: Quote
agabass Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 powodzi sie Ozziemu powodzi Rolexy sie nosi :lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 agabass napisał(a):powodzi sie Ozziemu powodzi Rolexy sie nosi :lol: :lol: :lol: prawdziwy Astman musi mieć kieta na klacie / no i na karku/ :wink: :lol: :lol: Quote
agabass Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):powodzi sie Ozziemu powodzi Rolexy sie nosi :lol: :lol: :lol: prawdziwy Astman musi mieć kieta na klacie / no i na karku/ :wink: :lol: :lol: prawieże mafiozo amstafozo :lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='agabass'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='agabass']powodzi sie Ozziemu powodzi Rolexy sie nosi :lol: :lol: :lol: prawdziwy Astman musi mieć kieta na klacie / no i na karku/ :wink: :lol: :lol: prawieże mafiozo amstafozo :lol: :wink: Cappo di tuti cappi 8) a tu widać Rolexa :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts