Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Aluś...kiedy ten Twój Ozzy tak wypotężniał? :o Kawał pięknego psiska :angel: Planujecie wystawy? :)
może kiedyś w przyszłości :wink:

Posted

Ostatnie jakie mam fotki Harleya , potem były robione i po jego odejściu okazało się że film w aparacie się nie przesuwał i żadna fotka nie wyszła/ pomimo że na wyświetlaczu było OK/ :(

Posted

[quote name='mmbbaj']Alicja! No boksio po prostu rozwala! Sam miodek! Rozczulający...jakie piękne oczy... :calus:
Kuba też fajny chłopak! :Dboksio to był miód na zbolałe serce , pies o ogromnym serduchu co nawet muchy nie skrzywdził i żal ogromny że dane mu było żyć tak krótko :(

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Jaki Harley był śliczny :o :o :o Szkoda,że więcej jego fotek nie masz...
mam całe mnóstwo papierowych :-? ale nie mam skanera :( ani aparata,
Kilka fotek jest na Tęczowym Moście

Posted

hmmm to po Mychę to by trzeba do USA albo do Opola pojechać / nasza teraz mieszka w Opolu u mojej siostrzenicy :wink: /

dla poprawienia nastroju ,, Śmieszny Ozzy'' 8)

:wink:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']

no nie mogę, sama słodycz, wielka słodka głowa, na małych słodkich łapach :lol: :lol: :lol: mi to się kojarzy z takim foliowym balonikiem :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']hmmm to po Mychę to by trzeba do USA albo do Opola pojechać / nasza teraz mieszka w Opolu u mojej siostrzenicy :wink: /

takie foty zakazane

ja nie moge ja musze kiedys go wysciskac bo padne

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']hmmm to po Mychę to by trzeba do USA albo do Opola pojechać / nasza teraz mieszka w Opolu u mojej siostrzenicy :wink: /

No proszę sobie z Ozzulca jaj nie robić :bad-word: i zaraz mi go rozciągnąć... albo nadmuchać... ?? :hmmmm:

Posted

Gabryjella napisał(a):

Tylko trzeba uważać bo jak amstaff odda uścick to można paść i nie wstać :wink: :lol: :lol: :lol:

no tak, ten 3 tonowy ścisk :roll: :lol:

Posted

[quote name='Lucy*'][quote name='Alicjarydzewska']hmmm to po Mychę to by trzeba do USA albo do Opola pojechać / nasza teraz mieszka w Opolu u mojej siostrzenicy :wink: /

No proszę sobie z Ozzulca jaj nie robić :bad-word: i zaraz mi go rozciągnąć... albo nadmuchać... ?? :hmmmm:nie nie nie nie dam nadmuffać bo mnie Ozzulec panknie 8) :lol:

Posted

[quote name='Gabryjella'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']hmmm to po Mychę to by trzeba do USA albo do Opola pojechać / nasza teraz mieszka w Opolu u mojej siostrzenicy :wink: /

takie foty zakazane

ja nie moge ja musze kiedys go wysciskac bo padne

Tylko trzeba uważać bo jak amstaff odda uścick to można paść i nie wstać :wink: :lol: :lol: :lol:

hahahhahahahahah zarabiste oplulam monitor