Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
Pika Ty o jednym ... diabełka w innym sensie :lol:

Bo mnie się słowo „zakapior” podoba :lol:
A tak w ogóle to czym się rózni diabełek od zakapiora? :roll:

Posted

Ania-k napisał(a):
PIKA napisał(a):
A tak w ogóle to czym się rózni diabełek od zakapiora? :roll:

diabełek po mojemu ma rogi a zakapior czerwony nos :lol:

ale obaj mają kopiowane uszy :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...

:wink:

[quote name='asher']Alu, ile ten byczek waży? Tyw ogóle pewna jesteś, że masz ASTa, a nie jakiegoś mutanta gigantusa? :o Ozzy jest ogromny!!! :o :D

[quote name='Alicjarydzewska']asher Ozzy waży ok 34 kg :lol:
jest duży...

Alicja... :hmmmm: ja dzisiaj, będąc z Bajanem na spacerze wstąpiłam do przychodni i zważyłam go... :o Bajan waży 39kg z małym kawałeczkiem! Ja nie wierzę, że Ozzy waży mniej :shake: :roll: :wink:

Posted

[quote name='Patka']No dobra premiera Ozzego z "małymi" uszami :wink: za bardzo zdolna nie jeste, ostrzegam, ale sie starałam :)

No normalnie zakapior :o :lol:

Posted

[quote name='Patka']No dobra premiera Ozzego z "małymi" uszami :wink: za bardzo zdolna nie jeste, ostrzegam, ale sie starałam :)

Ojjjjjjjjjjjjjj :roflt: :roflt: :roflt: on ma teraz minę pt. "Patka co zrobiłaś z moimi uszami? głupio się trochę czuję, ale niech wam będzie! bawcie się dobrze" I wcale nie jest zakapiorny! :lol: :lol: :lol:

Posted

o ja nie mogę , ale śmieszny i wcale nie zakapiorowaty :lol: :lol: :lol:

Patka ale ty zdolna bestyjka jestes :wink: 8)

Posted

E tam chwila bardziej sie zastanawiałam jakie mu dobrac do tej wielkiej głowy, zdecydowałam sie na najmodniejsze: średniej długości, lekko zaokrąglone :wink: Może przy innej fotkce wyglądałby inaczej Ala jak chcesz to ...

Posted

Hahahahahahaha :cunao:
Nie no, zakapiorowato to on nie wygląda :cunao:
haha, Patka, masz talent :klacz: :lol:

Posted

Patka napisał(a):
Prawe mi sie nie podba ale nie bardzo było z czego pobrać ... a jak sie rodzinie podba Nowy Ozzy Alu :wink:
8) podziwiają twoje umiejętności ale Ozzulec z kłapouchami się im bardziej podoba / mnie też 8) :wink: /