Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 mniam ale dobre drzewko 8) hooopa :wink: mam 8) Quote
agabass Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 brawo widać że Ozz trenuje przed jakimś ważnym meczem Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 agabass napisał(a):brawo widać że Ozz trenuje przed jakimś ważnym meczemmoże go kupią do jakieś dobrej drużyny i będzie kasiora na własny aparat :wink: Quote
dbsst Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Gabryjella'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']narkoman 8) Przezył to spotkanie z butem? :lol: Nie podejrzewałam Ozzyego o takie słabości :roll: :wink: no nie moge jaka inhalacja hahahhaha Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Gabryjella'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']narkoman 8) Przezył to spotkanie z butem? :lol: Nie podejrzewałam Ozzyego o takie słabości :roll: :wink: no nie moge jaka inhalacja hahahhahano patrz a mówią że Bronchicum na kaszel najlepszy 8) :wink: Quote
Gosiek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Alicja - czemu nie dajesz Ozzyemu jeść??!!!!! Biedna psina musi obgryzać drzewa i podeszwy butów zeby cos zjeść :cry: :cry: zdjęcie z butem extra - a Ozzy ma na nim niesamowite spojrzenie 8) Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Gosiek napisał(a):Alicja - czemu nie dajesz Ozzyemu jeść??!!!!! Biedna psina musi obgryzać drzewa i podeszwy butów zeby cos zjeść :cry: :cry: zdjęcie z butem extra - a Ozzy ma na nim niesamowite spojrzenie 8)Gosiu aż mi wstyd :oops: :wink: on ma już opuchliznę głodową 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ojej :( to aż do tego stopnia go głodzisz że mu brzunio puchnie? a czemu nie ogladasz Gladiatora? hę? 8) Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Gosiek napisał(a):ojej :( to aż do tego stopnia go głodzisz że mu brzunio puchnie? a czemu nie ogladasz Gladiatora? hę? 8)już widziałam :wink: a mam zaległości w czytaniu na Dogo i zmniejszam zapasik foteczek :wink: 8) Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 A co ma Ozzy za zielona kropke na lapie na tym zdjeciu z butem? :lol: Quote
Gosiek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 hahaha bo buszował w zielonym pokoiku - i wydałaś psiaka przed Alą 8) ja też juz widziałam i wreszcie mam chwilę na kompa :wink: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 KaRa_TC napisał(a):A co ma Ozzy za zielona kropke na lapie na tym zdjeciu z butem? :lol:turlał się zawzięcie w trawie :lol: :lol: latem bywał żółty z pyłku kwietąów a najgorzej było jak się wyturlał w mleczach :evil: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Gosiek napisał(a):hahaha bo buszował w zielonym pokoiku - i wydałaś psiaka przed Alą 8) ja też juz widziałam i wreszcie mam chwilę na kompa :wink:a ja mam dziś luzik na kompa bo Kuba został na noc u babci więc hulaj duszo.... :lol: :lol: :lol: komp mój i tylko mój :wink: Quote
Gosiek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 widzisz -a ja mam tak dobrego TZta że zrobił sieć w domku i każde z nas ma swojego kompa :multi: więc siedzę właściwie ile chcę... tyle ze czasu brak. W domu też jest co robić :-? ale ostatnio znów zaczęłam focić więc i obróbka zdjęć zajmuje mi trochę czasu :wink: Ozzy śpi juz słodko czy jeszcze nie? Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Gosiek napisał(a):widzisz -a ja mam tak dobrego TZta że zrobił sieć w domku i każde z nas ma swojego kompa :multi: więc siedzę właściwie ile chcę... tyle ze czasu brak. W domu też jest co robić :-? ale ostatnio znów zaczęłam focić więc i obróbka zdjęć zajmuje mi trochę czasu :wink: Ozzy śpi juz słodko czy jeszcze nie?no to masz luzik z kompem :-? Oj ja po przyjściu z pracy to mam zawsze dylemat od czego zacząć jak komp wolny , sprawdzić co na dogo czy brać się za roboty domowe 8) A Ozzulec wyłożył się w moim wyrku i chrapie 8) :lol: Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A co ma Ozzy za zielona kropke na lapie na tym zdjeciu z butem? :lol:turlał się zawzięcie w trawie :lol: :lol: latem bywał żółty z pyłku kwietąów a najgorzej było jak się wyturlał w mleczach :evil: Ja myślalam,że teraz w modzie modny jest brązowy, a nie zielony ale widocznie się myle bo Ozzy lepiej wie co jest trendy :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 oj tak - najgorsze wybrać komp czy prace domowe - zazwyczaj staram się śmigać z domowymi obowiązkami i zaglądam w międzyczasie na dogo :lol: :lol: czasem sie coś przypali ale cóż... tak to bywa :lol: :lol: No nic - zmykam juz na dzisiaj - poczytam sobie wreszcie jakąś książkę 8) No i mój pieseczek też już w wyrku słodko śpi więc na 100% zaraz wpakuje się pod kołderkę do mnie 8) Dobrej nocki Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='Gosiek']oj tak - najgorsze wybrać komp czy prace domowe - zazwyczaj staram się śmigać z domowymi obowiązkami i zaglądam w międzyczasie na dogo :lol: :lol: czasem sie coś przypali ale cóż... tak to bywa :lol: :lol: No nic - zmykam juz na dzisiaj - poczytam sobie wreszcie jakąś książkę 8) No i mój pieseczek też już w wyrku słodko śpi więc na 100% zaraz wpakuje się pod kołderkę do mnie 8) Dobrej nockiDobrej nocki i ucałuj Axelka :wink: Quote
Gosiek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 dziękuję - i wzajemnie.. hihi tylko Ty ucałuj Ozzulca :wink: w jego słodki pyszczek Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Gosiek napisał(a):dziękuję - i wzajemnie.. hihi tylko Ty ucałuj Ozzulca :wink: w jego słodki pyszczek 8) dzięki , on mnie też wycałuje jak się będę wpychać na swoje miejsce w łóżeczku 8) :lol: Quote
Hanna R. Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ala ! Ty wiesz, ile ja musiałam nadrobić :o :o :o Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Na łonie natury 8) odpoczynek pilnuję 8) Haniu , bo strasznie długo cię nie było :-? 8) Quote
Recommended Posts