dbsst Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 ja nie moge jakie tepo pisania normalnie zdjecia Cie ratuja moja droga ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Ala, co sie tak obijasz? Gdzie sa nowe fotki? :lol: Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] dziewczyny ja też twierdzę że to uzależnienie i ciężko uleczalne / chyba żeby się trafił super terapeuta :wink: / próbowałam kilka razy zmniejszyć częstotliwość wejść na dogo , ale mi to nie wychodzi :oops: :-? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 mmbbaj napisał(a): Nam też udało się pożyczyć aparat i pofociliśmy Bajanka :D Pokazały się pewne widoki na zakup aparatu, ale nie chcę zapeszać... Małgosiu ? Założyłaś galerie Bajanowi ? Ja ślepa jakaś i nie widzę ??? Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 No i Haniu to prawda :oops: i prosze się nie smiać :wink: Mmbbaj , czekamy na otwarcie uroczyste Bajankowej galerii/ o rany to już całkim od kompa nie odejdę 8) :lol: / Daguś , fotki są ale te z zapasów 8) :wink: ćwiczę 8) postawa :wink: pędzę :lol: siad 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 ale ładnie się wystawia. To na jakiej wystawie się pokażecie? Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Daga&Oskar napisał(a):ale ładnie się wystawia. To na jakiej wystawie się pokażecie? 8) jeszcze nie wiemy Ozzy się wystawia jak mu się chce :-? i boję się że w momencie kiedy w obcym terenie zobaczy dużo obcych psów zrobi klapę 8) :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):ale ładnie się wystawia. To na jakiej wystawie się pokażecie? 8) jeszcze nie wiemy Ozzy się wystawia jak mu się chce :-? i boję się że w momencie kiedy w obcym terenie zobaczy dużo obcych psów zrobi klapę 8) :wink: jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała :P To przyjeżdżaj do nas na obce tereny, będzie Oskar, Agat i zobaczymy czy wtedy bedzie sie chciał ładnie wystawiac :wink: Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):ale ładnie się wystawia. To na jakiej wystawie się pokażecie? 8) jeszcze nie wiemy Ozzy się wystawia jak mu się chce :-? i boję się że w momencie kiedy w obcym terenie zobaczy dużo obcych psów zrobi klapę 8) :wink: jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała :P To przyjeżdżaj do nas na obce tereny, będzie Oskar, Agat i zobaczymy czy wtedy bedzie sie chciał ładnie wystawiac :wink:Gutek nie lubi Ozzyego :( Quote
Maga100 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 a dlaczego wy w końcu nie spróbowaliście wtedy w Rybniku, co była wystawa? Quote
Patka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Alu wiemże masz pewne obawy, ale jak nie spróbójesz to sie nie dowiesz, a myśle ze Ozzy spisze sie jak należy moze to pani będzie panikowała ;) Warto Ozzy ma wspaniały temperament a to podstawa!!! wizulanie wiele ASTów mogło by mu zazdroscić ... :D Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):ale ładnie się wystawia. To na jakiej wystawie się pokażecie? 8) jeszcze nie wiemy Ozzy się wystawia jak mu się chce :-? i boję się że w momencie kiedy w obcym terenie zobaczy dużo obcych psów zrobi klapę 8) :wink: jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała :P To przyjeżdżaj do nas na obce tereny, będzie Oskar, Agat i zobaczymy czy wtedy bedzie sie chciał ładnie wystawiac :wink:Gutek nie lubi Ozzyego :( ale jest jeszcze szansa, ze Oskarek go polubi :lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Maga100 napisał(a):a dlaczego wy w końcu nie spróbowaliście wtedy w Rybniku, co była wystawa?Nie złożyliśmy zgłoszenia z tego względu że musieliśmy czekać na ostateczne wyniki badań u weta :-? , a faktycznie było fajnie na wystawie bo 1szy raz było bardzo mało ASTów i bardzo fajna pani sędzina 8) Maga , Patka , Daga napewno spróbujemy 8) :wink: Quote
daga10011 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 no,no..pieknie sie Ozzy wystawia :P ..moje nie umieja tego-ucze tylko Eniche-zmadrzalam :roll: ...Akle tak naprawde Ozzy jest tak pieknym psem ze bez i tej umiejetnosci powinien wygrywac :D ..najwazniejsze nie denerwowac sie na ringu-bo pies to wyczuje i wtedy lipa :roll: Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 :o No i proszę, Ozzinek będzie robił kariere wystawową :o Tylko żeby mu sie chciało 8) Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] :o No i proszę, Ozzinek będzie robił kariere wystawową :o Tylko żeby mu sie chciało 8)otóż to Haniu , otóż to 8) Trzeba będzie spróbować :wink: ale najpierw ja na sesje terapeutyczne sie udam :wink: bo mnie trema zje :lol: Quote
Patka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Matka dużym dzieciom i trema e tam nie wierzę :wink: Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Patka napisał(a):Matka dużym dzieciom i trema e tam nie wierzę :wink:Patka trema rosnie z wiekiem 8) :lol: Quote
Maga100 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Trzeba będzie spróbować :wink: ale najpierw ja na sesje terapeutyczne sie udam :wink: bo mnie trema zje :lol: Alicja, golnij sobie setkę przed ringiem i na pewno nie będziesz sie stresować :lol: co najwyżej zaczniesz śpiewać, ale za to chyba Ozziemu nie odejmą punktów 8) :lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Tak wy się smiejcie :lol: Wiecie jaką mam tremę jak w przedszkolu robię jakąś uroczystość otwartą lub zajęcia :oops: , najgorszy jest początek a potem to już leci 8) , ale zacząć trzeba :lol: Quote
Maga100 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Alicja, setka dobra na wszystko :lol: :lol: poćwicz w przedszkolu, a na ringu pójdzie gładko :wink: tylko nie za częśto, bo przyszły aparat przepijesz :wink: Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Patka napisał(a):Z wystawami będzie podobnie :wink: :roll: kurcze to miało być pocieszenie :wink: :lol: :lol: :lol: Maga z 100 zrezygnuję bo mogę się sędziów nie doliczyć :wink: a i fakt aparatu szkoda stracić / zanim sie go dostanie :wink: / Quote
Recommended Posts