clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! życie na dogo umarło :placz::placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! życie na dogo umarło :placz::placz::placz::placz:[/FONT] :hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]HELLołłłłłłłłłłłłłłłłłł.....tu jesteśmy :hand:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial]życie na dogo umarło :placz::placz::placz::placz:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]HELLołłłłłłłłłłłłłłłłłł.....tu jesteśmy :hand:[/FONT] :hand::hand::hand: haloooooooooooooooooooooooooooooo Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]HELLołłłłłłłłłłłłłłłłłł.....tu jesteśmy :hand:[/FONT] [quote name='dealer']:hand::hand::hand: haloooooooooooooooooooooooooooooo [FONT=Arial]:hand::hand::hand: o jak fajnie że chociaż WY jesteście... MOJE KOCHANIEŃKIE! :loveu::loveu::loveu: bo juz myslałam że i Wy sie oddaliłyście od kompka :cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:hand::hand::hand: o jak fajnie że chociaż WY jesteście... MOJE KOCHANIEŃKIE! :loveu::loveu::loveu: bo juz myslałam że i Wy sie oddaliłyście od kompka :cool1:[/FONT] ja sie na chwilkie oddalilam bo mi krzeselko odjechalo:cool1: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']:hand::hand::hand: haloooooooooooooooooooooooooooooo:multi::multi::multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:hand::hand::hand: o jak fajnie że chociaż WY jesteście... MOJE KOCHANIEŃKIE! :loveu::loveu::loveu: bo juz myslałam że i Wy sie oddaliłyście od kompka :cool1:[/FONT]:multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]jesteśmy Kochanieńka ....forewer cuzamen do Qpy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! życie na dogo umarło :placz::placz::placz::placz:[/FONT] jak zawsze kiedy ja mam chwilke :placz: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']ja sie na chwilkie oddalilam bo mi krzeselko odjechalo:cool1: [FONT=Arial]eee... no to nie rób takich rzeczy.... zablokuj kółeczka.. bo takie odjazdy to niedora rzecz... znikasz sprzed kompka [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]jesteśmy Kochanieńka ....forewer cuzamen do Qpy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]3/3 :grins: [/FONT] [quote name='malawaszka']jak zawsze kiedy ja mam chwilke :placz: [FONT=Arial]oooooo!!! i Weszka jest!!!!!!! :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='malawaszka']jak zawsze kiedy ja mam chwilke :placz:[FONT=Arial]:angryy:no i kiedy nete mi nie odłączają .....[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]eee... no to nie rób takich rzeczy.... zablokuj kółeczka.. bo takie odjazdy to niedora rzecz... znikasz sprzed kompka [/FONT] boje sie ruszyc...ON lezy na MOIM lozku (tzn bylo moje)....i TAK sie patrzy ....:placz: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']boje sie ruszyc...ON lezy na MOIM lozku (tzn bylo moje)....i TAK sie patrzy ....:placz:[FONT=Arial]:shake::shake::shake:to siem nie ruszaj .....trwaj w bezruchu.........:cool3:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake::shake::shake:to siem nie ruszaj .....trwaj w bezruchu.........:cool3:[/FONT] oznajmiam ze JESZCZE zyje......:cool1: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']oznajmiam ze JESZCZE zyje......:cool1:[FONT=Arial] melduj na bieżąco ;) podpisuj listę obecności :razz: a najlepiej oć do nas ...będziesz bezpieczna :grins: :diabloti: [/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]melduj na bieżąco ;)[/FONT] [FONT=Arial]podpisuj listę obecności :razz:[/FONT] [FONT=Arial]a najlepiej oć do nas ...będziesz bezpieczna :grins: :diabloti:[/FONT] ja nie wiem czy ON nie pojdzie za mna......:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']ja nie wiem czy ON nie pojdzie za mna......:diabloti:[FONT=Arial]:shake:nie ...nie pozwól bo my się będziemy go bojać jak ......105:diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:nie ...nie pozwól bo my się będziemy go bojać jak ......105:diabloti:[/FONT] eeee..nie chcesz pieseczka ?? malusi taki,malo wymagajacy,farba: brazowa, rok produkcji: 2005 maly przebieg....:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']eeee..nie chcesz pieseczka ?? malusi taki,malo wymagajacy,farba: brazowa, rok produkcji: 2005 maly przebieg....:diabloti: [FONT=Arial]:hmmmm: rocznik 2005 , mały przebieg powiadasz ...a lakier metalik :razz:......dobra biere ale dawaj na próbną ...:grins:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: rocznik 2005 , mały przebieg powiadasz ...a lakier metalik :razz:......dobra biere ale dawaj na próbną ...:grins:[/FONT] laker sie nieco blyszczy....wiec chiba metalik....wysylam pieseczka juz natentychmiast:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']laker sie nieco blyszczy....wiec chiba metalik....wysylam pieseczka juz natentychmiast:diabloti: [FONT=Arial]kurierem w małej pazcce co by za drogo nie wyszło ;)[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]kurierem w małej pazcce co by za drogo nie wyszło ;)[/FONT] of kors:loveu: Quote
LAZY Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dla oszczędności zero dziurek w paczce! A przepraszam...innych z malym przebiegiem nie masz?:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='LAZY']Dla oszczędności zero dziurek w paczce! A przepraszam...innych z malym przebiegiem nie masz?:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]mam kotecka .....chcesz ;) Witaj Paulinko :multi: [/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 LAZY napisał(a):Dla oszczędności zero dziurek w paczce! A przepraszam...innych z malym przebiegiem nie masz?:evil_lol: nie mam...ale moge tego na pol podzielic....:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']nie mam...ale moge tego na pol podzielic....:diabloti:[FONT=Arial]:cool1:..biorę całość [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]:pPRZERYWNIKI :p [/FONT] Quote
Recommended Posts