Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
życie na dogo umarło :placz::placz::placz::placz:
[/FONT]
:hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]HELLołłłłłłłłłłłłłłłłłł.....tu jesteśmy :hand:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=Arial]życie na dogo umarło :placz::placz::placz::placz:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]HELLołłłłłłłłłłłłłłłłłł.....tu jesteśmy :hand:[/FONT]

:hand::hand::hand: haloooooooooooooooooooooooooooooo

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]HELLołłłłłłłłłłłłłłłłłł.....tu jesteśmy :hand:[/FONT]

[quote name='dealer']:hand::hand::hand: haloooooooooooooooooooooooooooooo

[FONT=Arial]:hand::hand::hand: o jak fajnie że chociaż WY jesteście... MOJE KOCHANIEŃKIE! :loveu::loveu::loveu: bo juz myslałam że i Wy sie oddaliłyście od kompka :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:hand::hand::hand: o jak fajnie że chociaż WY jesteście... MOJE KOCHANIEŃKIE! :loveu::loveu::loveu: bo juz myslałam że i Wy sie oddaliłyście od kompka :cool1:[/FONT]

ja sie na chwilkie oddalilam bo mi krzeselko odjechalo:cool1:

Posted

[quote name='dealer']:hand::hand::hand: haloooooooooooooooooooooooooooooo:multi::multi::multi:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:hand::hand::hand: o jak fajnie że chociaż WY jesteście... MOJE KOCHANIEŃKIE! :loveu::loveu::loveu: bo juz myslałam że i Wy sie oddaliłyście od kompka :cool1:[/FONT]:multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]jesteśmy Kochanieńka ....forewer cuzamen do Qpy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']ja sie na chwilkie oddalilam bo mi krzeselko odjechalo:cool1:
[FONT=Arial]eee... no to nie rób takich rzeczy.... zablokuj kółeczka.. bo takie odjazdy to niedora rzecz... znikasz sprzed kompka [/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:

:multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]jesteśmy Kochanieńka ....forewer cuzamen do Qpy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]3/3 :grins: [/FONT]

[quote name='malawaszka']jak zawsze kiedy ja mam chwilke :placz:
[FONT=Arial]oooooo!!! i Weszka jest!!!!!!! :multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]eee... no to nie rób takich rzeczy.... zablokuj kółeczka.. bo takie odjazdy to niedora rzecz... znikasz sprzed kompka [/FONT]

boje sie ruszyc...ON lezy na MOIM lozku (tzn bylo moje)....i TAK sie patrzy ....:placz:

Posted

[quote name='dealer']boje sie ruszyc...ON lezy na MOIM lozku (tzn bylo moje)....i TAK sie patrzy ....:placz:[FONT=Arial]:shake::shake::shake:to siem nie ruszaj .....trwaj w bezruchu.........:cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake::shake::shake:to siem nie ruszaj .....trwaj w bezruchu.........:cool3:[/FONT]

oznajmiam ze JESZCZE zyje......:cool1:

Posted

[quote name='dealer']oznajmiam ze JESZCZE zyje......:cool1:[FONT=Arial]
melduj na bieżąco ;)
podpisuj listę obecności :razz:
a najlepiej oć do nas ...będziesz bezpieczna :grins: :diabloti:

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]melduj na bieżąco ;)[/FONT]
[FONT=Arial]podpisuj listę obecności :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]a najlepiej oć do nas ...będziesz bezpieczna :grins: :diabloti:[/FONT]

ja nie wiem czy ON nie pojdzie za mna......:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ja nie wiem czy ON nie pojdzie za mna......:diabloti:[FONT=Arial]:shake:nie ...nie pozwól bo my się będziemy go bojać jak ......105:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:nie ...nie pozwól bo my się będziemy go bojać jak ......105:diabloti:[/FONT]
eeee..nie chcesz pieseczka ?? malusi taki,malo wymagajacy,farba: brazowa, rok produkcji: 2005 maly przebieg....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']eeee..nie chcesz pieseczka ?? malusi taki,malo wymagajacy,farba: brazowa, rok produkcji: 2005 maly przebieg....:diabloti:

[FONT=Arial]:hmmmm: rocznik 2005 , mały przebieg powiadasz ...a lakier metalik :razz:......dobra biere ale dawaj na próbną ...:grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: rocznik 2005 , mały przebieg powiadasz ...a lakier metalik :razz:......dobra biere ale dawaj na próbną ...:grins:[/FONT]

laker sie nieco blyszczy....wiec chiba metalik....wysylam pieseczka juz natentychmiast:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']laker sie nieco blyszczy....wiec chiba metalik....wysylam pieseczka juz natentychmiast:diabloti:
[FONT=Arial]kurierem w małej pazcce co by za drogo nie wyszło ;)[/FONT]

Posted

[quote name='LAZY']Dla oszczędności zero dziurek w paczce!

A przepraszam...innych z malym przebiegiem nie masz?:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]mam kotecka .....chcesz ;)
Witaj Paulinko :multi:
[/FONT]

Posted

LAZY napisał(a):
Dla oszczędności zero dziurek w paczce!

A przepraszam...innych z malym przebiegiem nie masz?:evil_lol:

nie mam...ale moge tego na pol podzielic....:diabloti: