Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Witanko :multi: Ile Ozzulków bezludziowych :loveu:

http://images29.fotosik.pl/61/4ddf1c2de23bd9b0.jpg w Ozzim drzemie wilk :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ostatnio mam tylko Bezludziowe

Witanko:multi::multi::multi:

[quote name='madzia i medor']Ale ćliczne chwaściki :loveu::loveu::diabloti:
Papapapapa rararapapaaa;)no możesz sobie wziąć chwaścika jak sces....pa pa pa parapa pa pa pa ra :eviltong:

[quote name='Vectra']a co tu tak pusto ????????????????????????????????? nic do nadrabiania ?;)....widać nasz czas się już skończył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='sota36']Zeby nie bylo - jezdem!!!witajta Gutkowe :multi::multi::multi:

Doberek z samego raneczka.......znaczy się wstałam wcześniej ....ale kompek jeszcze spał :p

Posted

osz qrde............................. wszyscy na urlopie?????
jakoś pusto tu takoś... ja se już tradycyjnie klikłam 2 strony wstecz żeby nadrobić...a tu doopa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']osz qrde............................. wszyscy na urlopie?????
jakoś pusto tu takoś... ja se już tradycyjnie klikłam 2 strony wstecz żeby nadrobić...a tu doopa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:multi::multi::multi:no witanko mła koffana ....mało nas już tu zostało ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
;)....widać nasz czas się już skończył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Doberek z samego raneczka.......znaczy się wstałam wcześniej ....ale kompek jeszcze spał :p

czyżby wszyscy nagle wydorośleli :crazyeye: :evil_lol: ;)

u mnie kompek wcale nie spał , za to mnie znowu obudzono brutalnie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']czyżby wszyscy nagle wydorośleli :crazyeye: :evil_lol: ;)

u mnie kompek wcale nie spał , za to mnie znowu obudzono brutalnie :diabloti::oops:moj ostatnio mało sypia....Qba siedzi do 3:cool3: ....ja rano juz klik i włączone:roll:

[quote name='evaxon']weekendowe poranne witanko:multi:witanko ....kawe podać...;)

Posted

[quote name='evaxon']kaaaweee kaaaweee kaaaweeeeeezaraz podam.....

[quote name='Vectra']o kaweeeeee tak przez duże T , ide robić :)...czyli z mleczkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Mleko musi być bo jest zdrowe, kawa podobno szkodliwa więc dla równowagi :diabloti:a można pić osobno mleczko a osobno kaff ...bo razem mi nie za bardzo podchodzi...:diabloti:...chyba ze mrożona .....:cool1:ze śmietanką ....jako danie główne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a można pić osobno mleczko a osobno kaff ...bo razem mi nie za bardzo podchodzi...:diabloti:...chyba ze mrożona .....:cool1:ze śmietanką ....jako danie główne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o napiła bym się takiej dobrej knajpowej kawki z ekspresa ze śmietanką i pianką i jeszcze mam smaka na lody z bitą śmietaną z owocami ..... ahhhhh :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']o napiła bym się takiej dobrej knajpowej kawki z ekspresa ze śmietanką i pianką i jeszcze mam smaka na lody z bitą śmietaną z owocami ..... ahhhhh :loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz ci los ...ale zachciewajki ;)
to ty zjedz lody a ja owocki

Posted

[quote name='clockwork']mało nas, mało nas.....

ale jak za to milutko :multi::multi::multi:
:multi::multi::multi:no milutko .....:loveu:

a widzisz ...zapomnłam Ci pogratulować 5 kończyny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz ci los ...ale zachciewajki ;)
to ty zjedz lody a ja owocki

ja zawsze mam zachciewajki :oops: :diabloti:
a z bitą śmietaną co zrobimy :razz: będziemy się rzucać :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ja zawsze mam zachciewajki :oops: :diabloti:
a z bitą śmietaną co zrobimy :razz: będziemy się rzucać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ha ha ....całkiem fajna zabawa się zapowiada:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:no milutko .....:loveu:

a widzisz ...zapomnłam Ci pogratulować 5 kończyny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ups... niczym mutant 5 łapek....:cool1: