Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majoka napisał(a):
Jak zwykle nie jestem w temacie, ale chociaż się przywitam:evil_lol:
:multi:witam wczasowiczów;)

bonita napisał(a):
Witaj sis :)
Ja też nie w temacie:shake:,
ale jestem:loveu::evil_lol:
no sis ...jak to TY nie wiesz o co chodzi z tym śpiewankiem:razz:..Witanko:multi:

dealer napisał(a):
niby nic zwyczajne....dobry wieczor:diabloti: :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jest w orkiestrach ........witaj Nasza 1/3:loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
positiv- wsjo gut
a tera wypadam ja- z kompa:placz:
o to spoxik jak GUT;)......:razz:no weź ...posiedźcie razem ...też da się kawe na klawiaturce wypić;)

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Aluś :loveu:

Wpadłam zobaczyć, co w Rybniku słychać:multi: dlaczego Ozzi traci równowagę? ;) :evil_lol: :loveu:
:multi::multi::multi:witaj Aga ...w Rybniku spokój:razz:...Ozzy brał wirażżżżżż:lol::lol::lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Witajcie z wieczora, zaglądam kontrolnie:p... gdzieś tam po drodze widziałam kolejny przerywnik:loveu::p:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przerywników Ci u nas dostatek:p

Posted

paula_z napisał(a):
Dzień dobry wieczór :multi: Niedawno wróciłam :roll:

http://images26.fotosik.pl/24/d0b6a2e8287fd8ec.jpg mmmmmmięsiniaczek :loveu:

:multi::multi::multi:witatanko:loveu:
madzia i medor napisał(a):
Głupio, nie głupio, ale przyjemnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale znam tez inne fajne piosenki;)

Zwarte jajca:loveu:
http://images30.fotosik.pl/25/a95bda6ac4aab407.jpg
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że ktoś spojrzy :eviltong:

Posted

Jednak poprawna nie jestes :diabloti:
Widziałam dzisiaj u nas na łąkach ASTmanke :) Ale była z panami w dresach i bez włosów...Panowie znaczy byli łysi bo psina całkiem całkiem :evil_lol: Ze względu na brak smyczy ASTki musiałam towarzystwo ominąć szerokim łukiem bo byłam z obiema dziewczynami :cool1: A faceci krzyczeli z daleka zebym przeszła bo ich suka moich nie zagryzie....Nawet przez myśl im nie przeszło że moja suka mogłaby zagryźć ich suke...:evil_lol: Bo przeciez niufy to takie spokojne cielęta ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Jednak poprawna nie jestes :diabloti:
Widziałam dzisiaj u nas na łąkach ASTmanke :) Ale była z panami w dresach i bez włosów...Panowie znaczy byli łysi bo psina całkiem całkiem :evil_lol: Ze względu na brak smyczy ASTki musiałam towarzystwo ominąć szerokim łukiem bo byłam z obiema dziewczynami :cool1: A faceci krzyczeli z daleka zebym przeszła bo ich suka moich nie zagryzie....Nawet przez myśl im nie przeszło że moja suka mogłaby zagryźć ich suke...:evil_lol: Bo przeciez niufy to takie spokojne cielęta ;)
:placz::placz::placz:no na łyso mogę się ogolić a niech tam ...ale dresu nie założę:diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz::placz::placz:no na łyso mogę się ogolić a niech tam ...ale dresu nie założę:diabloti:

No wiesz :obrazic: Zawiodłam się na Tobie :obrazic:
A ja mam taki śliczny bawełniany dresik - błękitny :eviltong: I w nim byłam na łąkach :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja mam taki śliczny bawełniany dresik - błękitny :eviltong: I w nim byłam na łąkach :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale pewno bez 4 pasków:eviltong:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale pewno bez 4 pasków:eviltong:

A widziałaś kiedyś elegancki dresik z jakimikolwiek paskami? :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

To dlatego panowie chcieli się z Tobą zaprzyjaźnić:razz: