agbar Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 niby nic zwyczajne....dobry wieczor:diabloti: :loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 majoka napisał(a):Jak zwykle nie jestem w temacie, ale chociaż się przywitam:evil_lol::multi:witam wczasowiczów;) bonita napisał(a):Witaj sis :) Ja też nie w temacie:shake:, ale jestem:loveu::evil_lol:no sis ...jak to TY nie wiesz o co chodzi z tym śpiewankiem:razz:..Witanko:multi: dealer napisał(a):niby nic zwyczajne....dobry wieczor:diabloti: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jest w orkiestrach ........witaj Nasza 1/3:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 na momentos sobie zaglądam :cool1: w ramach inspekcji Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):na momentos sobie zaglądam :cool1: w ramach inspekcji:razz:i jak ...i jak ....wypadła inspekcja:cool1: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:i jak ...i jak ....wypadła inspekcja:cool1: positiv- wsjo gut a tera wypadam ja- z kompa:placz: Quote
aga1215 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witaj Aluś :loveu: "Alicjarydzewska" napisał(a): Wpadłam zobaczyć, co w Rybniku słychać:multi: dlaczego Ozzi traci równowagę? ;) :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):positiv- wsjo gut a tera wypadam ja- z kompa:placz: o to spoxik jak GUT;)......:razz:no weź ...posiedźcie razem ...też da się kawe na klawiaturce wypić;) Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj Aluś :loveu: Wpadłam zobaczyć, co w Rybniku słychać:multi: dlaczego Ozzi traci równowagę? ;) :evil_lol: :loveu::multi::multi::multi:witaj Aga ...w Rybniku spokój:razz:...Ozzy brał wirażżżżżż:lol::lol::lol: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witajcie z wieczora, zaglądam kontrolnie:p... gdzieś tam po drodze widziałam kolejny przerywnik:loveu::p:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Imbir1 napisał(a):Witajcie z wieczora, zaglądam kontrolnie:p... gdzieś tam po drodze widziałam kolejny przerywnik:loveu::p:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przerywników Ci u nas dostatek:p Quote
Paula Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzień dobry wieczór :multi: Niedawno wróciłam :roll: http://images26.fotosik.pl/24/d0b6a2e8287fd8ec.jpg mmmmmmięsiniaczek :loveu: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):oj oj ...cos czuję że mus nam zmienić repertuar;)....bo głupio tak po schodach skikać i nucić pa pa pa parapa pa pa pa ra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Głupio, nie głupio, ale przyjemnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zwarte jajca:loveu: http://images30.fotosik.pl/25/a95bda6ac4aab407.jpg Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 paula_z napisał(a):Dzień dobry wieczór :multi: Niedawno wróciłam :roll: http://images26.fotosik.pl/24/d0b6a2e8287fd8ec.jpg mmmmmmięsiniaczek :loveu: :multi::multi::multi:witatanko:loveu: madzia i medor napisał(a):Głupio, nie głupio, ale przyjemnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale znam tez inne fajne piosenki;) Zwarte jajca:loveu: http://images30.fotosik.pl/25/a95bda6ac4aab407.jpg:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że ktoś spojrzy :eviltong: Quote
agbar Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dobry na wieczor moja kofffana:loveu: widzialam kjojika:evil_lol: http://images23.fotosik.pl/25/1b3299a0e2bbd3b9.jpg Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 dealer napisał(a):dobry na wieczor moja kofffana:loveu: widzialam kjojika:evil_lol: http://images23.fotosik.pl/25/1b3299a0e2bbd3b9.jpg:loveu::loveu::loveu:bry wieczoreczek Hugo-Kochaś napisał(a):Poszłaś juz spać?????:placz: :placz::crazyeye:ja spać ...ady siedzem tu... Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jednak poprawna nie jestes :diabloti: Widziałam dzisiaj u nas na łąkach ASTmanke :) Ale była z panami w dresach i bez włosów...Panowie znaczy byli łysi bo psina całkiem całkiem :evil_lol: Ze względu na brak smyczy ASTki musiałam towarzystwo ominąć szerokim łukiem bo byłam z obiema dziewczynami :cool1: A faceci krzyczeli z daleka zebym przeszła bo ich suka moich nie zagryzie....Nawet przez myśl im nie przeszło że moja suka mogłaby zagryźć ich suke...:evil_lol: Bo przeciez niufy to takie spokojne cielęta ;) Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Pysia napisał(a):Jednak poprawna nie jestes :diabloti: Widziałam dzisiaj u nas na łąkach ASTmanke :) Ale była z panami w dresach i bez włosów...Panowie znaczy byli łysi bo psina całkiem całkiem :evil_lol: Ze względu na brak smyczy ASTki musiałam towarzystwo ominąć szerokim łukiem bo byłam z obiema dziewczynami :cool1: A faceci krzyczeli z daleka zebym przeszła bo ich suka moich nie zagryzie....Nawet przez myśl im nie przeszło że moja suka mogłaby zagryźć ich suke...:evil_lol: Bo przeciez niufy to takie spokojne cielęta ;):placz::placz::placz:no na łyso mogę się ogolić a niech tam ...ale dresu nie założę:diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 :loveu:Ozzulek mówi dobranoc i wróci rano....;) Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:no na łyso mogę się ogolić a niech tam ...ale dresu nie założę:diabloti: No wiesz :obrazic: Zawiodłam się na Tobie :obrazic: A ja mam taki śliczny bawełniany dresik - błękitny :eviltong: I w nim byłam na łąkach :eviltong: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Pysia napisał(a):No wiesz :obrazic: Zawiodłam się na Tobie :obrazic: A ja mam taki śliczny bawełniany dresik - błękitny :eviltong: I w nim byłam na łąkach :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale pewno bez 4 pasków:eviltong: Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale pewno bez 4 pasków:eviltong: A widziałaś kiedyś elegancki dresik z jakimikolwiek paskami? :evil_lol: Quote
LAZY Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pysia napisał(a):No wiesz :obrazic: Zawiodłam się na Tobie :obrazic: A ja mam taki śliczny bawełniany dresik - błękitny :eviltong: I w nim byłam na łąkach :eviltong: To dlatego panowie chcieli się z Tobą zaprzyjaźnić:razz: Quote
Recommended Posts