Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Vectra napisał(a):biedny mały kurczak :-( już nie będzie dreptał po podwóreczku :-( :diabloti: cześć mamusiu :loveu:cześć córcia....bo my ałym kurczaczkom robimy tak ciach ciach po kiczorach:diabloti: clockwork napisał(a):miałam edytować... bo miałam to Ali na gie napisać a nie TU... ale co tam... niech post zostanie- patrzta jak sie szlachta bawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaaaaaaa a ja mam mielone ....palone nocą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):Ty go nie żałuj, bo już zaczyna mi deptac po żołądku i idzie w strone światła :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prędzej czy później i tak wylezie , ma dwie drogi ucieczki :diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):Ty go nie żałuj, bo już zaczyna mi deptac po żołądku i idzie w strone światła :diabloti: Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prędzej czy później i tak wylezie , ma dwie drogi ucieczki :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe którą stronę wybierze:razz: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):taaaaaaaaa a ja mam mielone ....palone nocą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spaliłaś??? :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prędzej czy później i tak wylezie , ma dwie drogi ucieczki :diabloti: i obie niezbyt przyjemne... w momencie kiedy gnat mi stanie w poprzek :roll::roll: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):spaliłaś??? :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: i obie niezbyt przyjemne... w momencie kiedy gnat mi stanie w poprzek :roll::roll::oops:...no troszeczkę ...ale w granicach przyzwoitości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mówiłam ...gnata nie łykaj:razz: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 łał!!! fotki :cool3::cool3: a ja już trzeci dzień zapominam przerobić :placz::placz: jakoś gdzieś mi czas ucieka Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nadrobiłam i cóż z tego, kiedy zapomniałam co miałam napisać:niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudeńko, Pudzianek piękniusi - jego budowa jest zajebista:loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/24/125d9adfd4e96655.jpg Qrwa, zaraz sobie przypomnę, co miałam mądrego rzec, muszę się tylko skupić ... Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):łał!!! fotki :cool3::cool3: a ja już trzeci dzień zapominam przerobić :placz::placz: jakoś gdzieś mi czas ucieka ;)nowe jeszcze ciepłe ...od wczoraj w plecaku trzymane;) madzia i medor napisał(a):Nadrobiłam i cóż z tego, kiedy zapomniałam co miałam napisać:niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudeńko, Pudzianek piękniusi - jego budowa jest zajebista:loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/24/125d9adfd4e96655.jpg Qrwa, zaraz sobie przypomnę, co miałam mądrego rzec, muszę się tylko skupić ...Madziu :loveu:...............no moze już spokojnie ...po pracy jestes ;).... Quote
jo-jo Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): http://images27.fotosik.pl/25/fa0f220f4c4e313c.jpg Zmęczyłem, się czy przewróciłem? :lol: Witaj Alu :multi: Quote
LAZY Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 O matko ale piękne zdjęcia w biegu! Cudny jest Ozzulec jak nie wiem co, bowski!:multi: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 jo-jo napisał(a):Zmęczyłem, się czy przewróciłem? :lol: Witaj Alu :multi:ściemniałem .....co by laska troche sama polatała Witaj Klaudia:multi: Quote
Agga Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no raczej nie ma takiej opcji - skazana dożywotnio na tych ze zrytymi beretami clockwork i będziesz sobie śpiewać: Ale w koło jest wesoło oooo....:diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 LAZY napisał(a):O matko ale piękne zdjęcia w biegu! Cudny jest Ozzulec jak nie wiem co, bowski!:multi::multi:heyka Paulinko ...młoda żonko... foty ....no piękne to one ni sa ale musiałam pokazać ze Ozzy też potrafi poszaleć:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Agga napisał(a):clockwork i będziesz sobie śpiewać: Ale w koło jest wesoło oooo....:diabloti:;)Agguś to ty nie wiesz że my sobie często razem śpiewamy tylko inna pioseneczke:evil_lol::eviltong: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)Agguś to ty nie wiesz że my sobie często razem śpiewamy tylko inna pioseneczke:evil_lol::eviltong: papapa paraparararara... papapa... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):papapa paraparararara... papapa... :eviltong::eviltong::eviltong:niby nic ...........zwyczajne pa pa pa:eviltong: Quote
Agga Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 To ja zaśpiewam sobie: CO ja tutaj robię :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)nowe jeszcze ciepłe ...od wczoraj w plecaku trzymane;) Madziu :loveu:...............no moze już spokojnie ...po pracy jestes ;).... Spokojnie, spokojnie i dalej gówno pamiętam;):evil_lol::evil_lol::shake: clockwork napisał(a):papapa paraparararara... papapa... :eviltong::eviltong::eviltong: Alicjarydzewska napisał(a):niby nic ...........zwyczajne pa pa pa:eviltong: :mdleje::mdleje::mdleje:Jest w orkiestrach dętych jakaś siła... wychodzę:diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Agga napisał(a):To ja zaśpiewam sobie: CO ja tutaj robię :evil_lol: :diabloti:...uuuuuuuu uuuuuuuuuuu madzia i medor napisał(a):Spokojnie, spokojnie i dalej gówno pamiętam;):evil_lol::evil_lol::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jak ...gówno z pamięcią :razz: :mdleje::mdleje::mdleje:Jest w orkiestrach dętych jakaś siła... wychodzę:diabloti: nie wychodź ........A to było TAK:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:...uuuuuuuu uuuuuuuuuuu nie wychodź ........A to było TAK:eviltong: Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic zwyczajne papapa .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idem, idem, bo znowu mi sie w muskownice wkręci:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic zwyczajne papapa .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idem, idem, bo znowu mi sie w muskownice wkręci:evil_lol::evil_lol:oj oj ...cos czuję że mus nam zmienić repertuar;)....bo głupio tak po schodach skikać i nucić pa pa pa parapa pa pa pa ra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mar....ka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jak zwykle nie jestem w temacie, ale chociaż się przywitam:evil_lol: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witaj sis :) Ja też nie w temacie:shake:, ale jestem:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts