Alicja Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Alu:modla::modla::modla:później nadrobię:modla:Madziu ....a dasz radę nadrobic ....masz wybaczone ...naj zadbać o nereczki... evaxon napisał(a):haha czasami sie zastanawiam czy klockowa nie podszywa sie pod ciebie:evil_lol::lol:nie mła koffana to nie w NASZYM stylu ...Klocusiowa to Arialowa prosta niebiewska czcionka .....moja jest Arialowa pochyła czerwona ... samograj napisał(a):Witaj babciu kochana!!! Qrcze przegapiłam coś? Jakie mieszkanko....jakie oblewanie???witaj Aniu ...Domeczek oblewałyśmy dla małej niespełna 6 tygodniowej sunieczki Pysia napisał(a):Alu R. i Klockowa - witajcie :multi: Kuna jakie drzwi? Ja już całkiem wypadłam z rytmu dogo :cool1:Pysiu ...drzwi...taki do których robi się PUK PUK bonita napisał(a):Witajcie dzewczyny :) Siedzę sobie, piję pifo i będę czytała o co tu chodzi:evil_lol:witaj Kasiu ....otóż to ...widzę własciwe podejście ...tylko z piwelkiem doznasz jasności ....tego na trzeźwo się nie da beria napisał(a):Ja też niekumata :placz: Czyj domek oblewacie :cool3: Interesują mnie wszelkie parapetówki, bo ja też chyba będę miała niedługo :multi:Małgosiu .....już napisałam ...to nie parapetówka ...to domeczek dla Bajeczki z tymczasu... Jestem wrócona z wyprawy do Jastrzębia :p Quote
beria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Małgosiu .....już napisałam ...to nie parapetówka ...to domeczek dla Bajeczki z tymczasu... Taki domek, to ważniejsze niż parapetówka :multi: Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :multi: Witaj wrócona urlopująca się w Zdroju :grins: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 beria napisał(a):Taki domek, to ważniejsze niż parapetówka :multi: oj taki domeczek wart był poświęcenia ;)...i oblewania:p paula_z napisał(a)::multi: Witaj wrócona urlopująca się w Zdroju :grins:witaj...ano byłam se w Zdroju ...zawiózł mnie mój pan Cezary i nocką ciamną po mła przyjechał...bo ktoś musiał z Ozzym zostać:cool1: Witanko z samego ranka... spacerek zaliczony śniadanko zjedzone ...o dziwo kawa 1 się kończy pranie wyprane suszy sie na balkonie ... obiad ...prawie gotowy tylko trochę odgruzować i można sie lenić :grins: Quote
Gosia>>> Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):obiad ...prawie gotowy o tej godzinie?:crazyeye: :crazyeye: Alu przyjedź do mnie, prooooszę:eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :grins:nie spie nie spie ja juz nie spie :grins: witanko:loveu: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 evaxon napisał(a)::grins:nie spie nie spie ja juz nie spie :grins: witanko:loveu: i czego sie szczerzysz...szczerzuja:eviltong: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):i czego sie szczerzysz...szczerzuja:eviltong: walne ci wiesz:obrazic: :diabloti: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 evaxon napisał(a):walne ci wiesz:obrazic: :diabloti: ty jestes normalnie.....walnieta:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):ty jestes normalnie.....walnieta:diabloti: no bo walenie mi walneły :shake: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 evaxon napisał(a):no bo walenie mi walneły :shake: albo walenie ci odwalilo:razz: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):albo walenie ci odwalilo:razz: :crazyeye:myslisz ze to odwalenie spowodowane jest waleniem :crazyeye::shake: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye:myslisz ze to odwalenie spowodowane jest waleniem :crazyeye::shake: gdyby rozlozyc to na czynniki pierwsze, z pewnoscia okazaloby sie iz powstaly tu jakies zwiazki przyczynowo skutkowe, aczkolwiek polemizowalabym w tym jednym przypadku....wysoce prawdobodobnym okazuje sie bowiem iz cala ta sytuacja jest niezwykle korzystnie ulokowana w miejscu i czasie co do ktorego nie ma najmniejszych watpliwosci...dzien po glosnym i medialnym piatku trzynastego objawia sie nam sie z cala moca i sila to jedno....Ewa jest walnieta,Ewie wali slonce, Ewa zostala opanowana przez walenie.....obawiam sie ze nie mozna jej pomoc....i tym niestety jakze smutnym akcentem koncze i pozdrawiam sluchaczy radia Dogo:diabloti: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 evaxon napisał(a):haha czasami sie zastanawiam czy klockowa nie podszywa sie pod ciebie:evil_lol::lol: niee- jam jest niebieska :eviltong: samograj napisał(a):Witaj babciu kochana!!! Qrcze przegapiłam coś? Jakie mieszkanko....jakie oblewanie??? beria napisał(a):Ja też niekumata :placz: Czyj domek oblewacie :cool3: Interesują mnie wszelkie parapetówki, bo ja też chyba będę miała niedługo :multi: ten łon : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75091 Alicjarydzewska napisał(a): Witanko z samego ranka... spacerek zaliczony śniadanko zjedzone ...o dziwo kawa 1 się kończy pranie wyprane suszy sie na balkonie ... obiad ...prawie gotowy tylko trochę odgruzować i można sie lenić :grins: :eek2:oszalałaś!!!! :mdleje: chcesz mi dać do zrozumienia że powinnam wziąć sie za robote :siara::siara: HELLooooooooo OZULIŃSCY!!!! Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):gdyby rozlozyc to na czynniki pierwsze, z pewnoscia okazaloby sie iz powstaly tu jakies zwiazki przyczynowo skutkowe, aczkolwiek polemizowalabym w tym jednym przypadku....wysoce prawdobodobnym okazuje sie bowiem iz cala ta sytuacja jest niezwykle korzystnie ulokowana w miejscu i czasie co do ktorego nie ma najmniejszych watpliwosci...dzien po glosnym i medialnym piatku trzynastego objawia sie nam sie z cala moca i sila to jedno....Ewa jest walnieta,Ewie wali slonce, Ewa zostala opanowana przez walenie.....obawiam sie ze nie mozna jej pomoc....i tym niestety jakze smutnym akcentem koncze i pozdrawiam sluchaczy radia Dogo:diabloti: a tej faktycznie odbiło... :mdleje: a mówiłam... teściowa na 102 : 100 metrów od domu, 2 pod ziemią :evil_lol::evil_lol: boshe.... tera to już po NASZEJ dilerce :mdleje: :placz: Quote
Kate I Luka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):gdyby rozlozyc to na czynniki pierwsze, z pewnoscia okazaloby sie iz powstaly tu jakies zwiazki przyczynowo skutkowe, aczkolwiek polemizowalabym w tym jednym przypadku....wysoce prawdobodobnym okazuje sie bowiem iz cala ta sytuacja jest niezwykle korzystnie ulokowana w miejscu i czasie co do ktorego nie ma najmniejszych watpliwosci...dzien po glosnym i medialnym piatku trzynastego objawia sie nam sie z cala moca i sila to jedno....Ewa jest walnieta,Ewie wali slonce, Ewa zostala opanowana przez walenie.....obawiam sie ze nie mozna jej pomoc....i tym niestety jakze smutnym akcentem koncze i pozdrawiam sluchaczy radia Dogo:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: aleś poszalała Dilerkowa :cool3: Witaj Alu, pracusiu sobotni :) A ja raptem... wstałam, odpaliłam kompa, ubrałam się... i siedzę :p Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):gdyby rozlozyc to na czynniki pierwsze, z pewnoscia okazaloby sie iz powstaly tu jakies zwiazki przyczynowo skutkowe, aczkolwiek polemizowalabym w tym jednym przypadku....wysoce prawdobodobnym okazuje sie bowiem iz cala ta sytuacja jest niezwykle korzystnie ulokowana w miejscu i czasie co do ktorego nie ma najmniejszych watpliwosci...dzien po glosnym i medialnym piatku trzynastego objawia sie nam sie z cala moca i sila to jedno....Ewa jest walnieta,Ewie wali slonce, Ewa zostala opanowana przez walenie.....obawiam sie ze nie mozna jej pomoc....i tym niestety jakze smutnym akcentem koncze i pozdrawiam sluchaczy radia Dogo:diabloti: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Gosia>>>;6347311 napisał(a):o tej godzinie?:crazyeye: Alu przyjedź do mnie, prooooszę:eviltong: koffana wczoraj po powrocie ze Zdroju poszykowałam... :grins: dealer napisał(a):melduje sie z rana :loveu:yupiiiiiiiiiiii:loveu: evaxon napisał(a):nie spie nie spie ja juz nie spie :grins: witanko:loveu:witaneczkoooooooooooooo dealer napisał(a):i czego sie szczerzysz...szczerzuja:eviltong:no nareszcie gada jak gadała evaxon napisał(a):walne ci wiesz:obrazic: :diabloti:jak miłooooo dealer napisał(a):ty jestes normalnie.....walnieta:diabloti::hmmmm: normalna czy walnieta evaxon napisał(a):no bo walenie mi walneły :shake:buhaha dealer napisał(a):albo walenie ci odwalilo:razz:chiba polece..... evaxon napisał(a):myslisz ze to odwalenie spowodowane jest waleniem :crazyeye::shake:o masz ...słuchaj sie starzsych...ha ha ha dealer napisał(a):gdyby rozlozyc to na czynniki pierwsze, z pewnoscia okazaloby sie iz powstaly tu jakies zwiazki przyczynowo skutkowe, aczkolwiek polemizowalabym w tym jednym przypadku....wysoce prawdobodobnym okazuje sie bowiem iz cala ta sytuacja jest niezwykle korzystnie ulokowana w miejscu i czasie co do ktorego nie ma najmniejszych watpliwosci...dzien po glosnym i medialnym piatku trzynastego objawia sie nam sie z cala moca i sila to jedno....Ewa jest walnieta,Ewie wali slonce, Ewa zostala opanowana przez walenie.....obawiam sie ze nie mozna jej pomoc....i tym niestety jakze smutnym akcentem koncze i pozdrawiam sluchaczy radia Dogo:diabloti:ha ha ha ....KCM:loveu: clockwork napisał(a):niee- jam jest niebieska :eviltong: tak tak i czcionka wyprostowana:p ten łon : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75091 :eek2:oszalałaś!!!! :mdleje: chcesz mi dać do zrozumienia że powinnam wziąć sie za robote :siara: HELLooooooooo OZULIŃSCY!!!! HELLooooooooooooooooooooooooooooKlocuszkowie.... ty sprzątałaś wczoraj....a ja podziwiałam ...dziś odmiana:eviltong: podobno NAS czeka Remanent;) clockwork napisał(a):a tej faktycznie odbiło... :mdleje: a mówiłam... teściowa na 102 : 100 metrów od domu, 2 pod ziemią :evil_lol: boshe.... tera to już po NASZEJ dilerce :mdleje: :placz:nie bojaj na terapii ja naprostujemy;) Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Kate I Luka napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: aleś poszalała Dilerkowa :cool3: Witaj Alu, pracusiu sobotni :) A ja raptem... wstałam, odpaliłam kompa, ubrałam się... i siedzę :pwitaj Kasieńko ... ja pracuś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....szkoda ze mój TZ tego nie czyta ...aż szkoda :razz: evaxon napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje:Ewuńka kolanka obtłukasz...ffsawaj:eviltong: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):gdyby rozlozyc to na czynniki pierwsze, z pewnoscia okazaloby sie iz powstaly tu jakies zwiazki przyczynowo skutkowe, aczkolwiek polemizowalabym w tym jednym przypadku....wysoce prawdobodobnym okazuje sie bowiem iz cala ta sytuacja jest niezwykle korzystnie ulokowana w miejscu i czasie co do ktorego nie ma najmniejszych watpliwosci...dzien po glosnym i medialnym piatku trzynastego objawia sie nam sie z cala moca i sila to jedno....Ewa jest walnieta,Ewie wali slonce, Ewa zostala opanowana przez walenie.....obawiam sie ze nie mozna jej pomoc....i tym niestety jakze smutnym akcentem koncze i pozdrawiam sluchaczy radia Dogo:diabloti: Ewentualnie można by polemizować nad tą walniętością Ewy bo sądzac z doświadczenia to takie walnięte osoby są niewalnięte tylko sfrustrowane :diabloti: A wszystkim psychologom i psychiatrom świata wiadomo że wszelakiego rodzaju frustracja prowadzi do opłakanych działań czyli do...agresji :roll: W przypadku sfrustrowanej młodej kobiety wystarczy dostarczyć jej uciech cielesnych bo przeciez każda frustracja tak naprawdę na podłoże sexualne:diabloti: Nie dostarczenie takowych po kilku latach grozi narośnięciem walniętości :shake: A co za tym idzie wybuchem kolejnej wojny i to nie zimnej :-o A jako że Ewa należy do osób z pokolenia które w przyszłości będzie rządzić światem to ja proponuję składke na jakiegoś doświadczonego mena który będzie umiał w pełni zadowolić młodą i jurną kobiete :evil_lol: Witaj Alu :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pysia napisał(a):Ewentualnie można by polemizować nad tą walniętością Ewy bo sądzac z doświadczenia to takie walnięte osoby są niewalnięte tylko sfrustrowane :diabloti: A wszystkim psychologom i psychiatrom świata wiadomo że wszelakiego rodzaju frustracja prowadzi do opłakanych działań czyli do...agresji :roll: W przypadku sfrustrowanej młodej kobiety wystarczy dostarczyć jej uciech cielesnych bo przeciez każda frustracja tak naprawdę na podłoże sexualne:diabloti: Nie dostarczenie takowych po kilku latach grozi narośnięciem walniętości :shake: A co za tym idzie wybuchem kolejnej wojny i to nie zimnej :-o A jako że Ewa należy do osób z pokolenia które w przyszłości będzie rządzić światem to ja proponuję składke na jakiegoś doświadczonego mena który będzie umiał w pełni zadowolić młodą i jurną kobiete :evil_lol: Witaj Alu :evil_lol: o masz... następna!!!!!! :mdleje: wypisuje sie z tego domu wariatów- jestem zbyt spokojna, ułożona i poważna żeby czytać Wasze- nie ukrywam- chore wypociny :scared: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):o masz... następna!!!!!! :mdleje: wypisuje sie z tego domu wariatów- jestem zbyt spokojna, ułożona i poważna żeby czytać Wasze- nie ukrywam- chore wypociny :scared: Twa normalność świadczy o Twej nienormalności bo czymże jest wyznacznik tego? Tłumem :diabloti: A tutejszy tłum jaki jest - każdy wie i tego nikomu tłumaczyć nie muszę :evil_lol: Czyli w/g rzesz ludzi występujących w tym właśnie społeczeństwie i na tym forum to my normalne jesteśmy a Ty - nie :diabloti: Więc albo się zmienisz i dostosujesz albo zostaniesz wyklęta :cooldevi: :grins: :grins: :grins: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pysia napisał(a):Twa normalność świadczy o Twej nienormalności bo czymże jest wyznacznik tego? Tłumem :diabloti: A tutejszy tłum jaki jest - każdy wie i tego nikomu tłumaczyć nie muszę :evil_lol: Czyli w/g rzesz ludzi występujących w tym właśnie społeczeństwie i na tym forum to my normalne jesteśmy a Ty - nie :diabloti: Więc albo się zmienisz i dostosujesz albo zostaniesz wyklęta :cooldevi: :grins: :grins: :grins: wnoszę o wyklęcie Wy wiedźmy pieruńskie.... a niech Was :eviltong: Quote
Medorowa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witaj:loveu::loveu::loveu: Znowu nie mam czasu nadrobić:mdleje: Ale nadrobię wszystko, słwo:diabloti:;) Quote
Recommended Posts