Alicja Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):o kochaniutka... chyba nie chcesz powiedzie że U NAS musisz TO robic:cool1::pno u nas NIE ...bo my jesteśmy poprawne w każdym calu;) Quote
agbar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Helol babunia:loveu: nadrobilam ino troszkie bo za duzo nagadane...:cool1: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 dealer napisał(a):Helol babunia:loveu: nadrobilam ino troszkie bo za duzo nagadane...:cool1::loveu::loveu::loveu:helloł ....KCM ...Nasza ty 1/3:loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 :razz:uciekam .....mam kompka na spółkę :placz::placz::placz: dogobranoc Mła Koffane:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witajcie gaduły kochane :loveu: Humora mi poprawiłyście na nockę :p Alicjarydzewska napisał(a):;)przerywnik..................................... http://images28.fotosik.pl/23/542be386fe565170.jpg :loveu: Fajny ten mały przerywnik ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): taaa widzisz jak ci roboty ujęłam :loveu: nooo :loveu: :loveu: :diabloti: clockwork napisał(a):o kochaniutka... chyba nie chcesz powiedzie że U NAS musisz TO robic:cool1: u WAS też byłam i fakt idealnie :diabloti: widziałam to to małe :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Helloł Alu:multi::multi::multi::multi: przerywnik bowski:loveu::loveu::loveu::loveu: szkoda tylko, ze taki krótki - a raczej mały ten przerywnik:p:evil_lol: Quote
AlKil Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 cze Alu!:lol: trochę się nabiegałam, żeby ujrzeć ten przerywnik...:roll: Wszędzie się pałęta mały...:evil_lol: Muszę nadmienić, że u nas na razie nie pada, ale na pewno zacznie, bo mam zamiar robić pranie...:placz: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 :multi::multi::multi:witam was ogólnie wróce to poodpisuję ...Narka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Vectra napisał(a): u WAS też byłam i fakt idealnie :diabloti: widziałam to to małe :loveu: :loveu: :loveu: HA!!! wiadomo... IDEALNIE w każdym calu.... sama się sobie dziwie że tak sie dostosować potrafie... żadnych uchybień :shake::shake: wszystko wedle przepisów.... ja sie chyba starzeje :placz::placz: cześć ALU!! odbębnij co masz do odbębnienia i wracaj wyluzowana :loveu::loveu: i zapraszam dziś do mnie- Pawcio jedzie na próbe do CZECH i mam wolą chate- wraca jutro :multi::multi: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):HA!!! wiadomo... IDEALNIE w każdym calu.... sama się sobie dziwie że tak sie dostosować potrafie... żadnych uchybień :shake::shake: wszystko wedle przepisów.... ja sie chyba starzeje :placz::placz: cześć ALU!! odbębnij co masz do odbębnienia i wracaj wyluzowana :loveu::loveu: i zapraszam dziś do mnie- Pawcio jedzie na próbe do CZECH i mam wolą chate- wraca jutro :multi::multi: :multi::multi::multi:wróciłam ....humorek całkiem całkiem ...wyluzowałam sie w drodze do domu stojąc w korkach:evil_lol: Propozycja brzmi kusząco:eviltong: Pysia napisał(a):Witaj Alicjo poprawna w każdym calu :diabloti:witaj bardziej poprawna Pysiu:evil_lol: evaxon napisał(a):witaj Aluu:multi:;)witaj Ewuniu:multi: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 AlKil napisał(a):cze Alu!:lol: trochę się nabiegałam, żeby ujrzeć ten przerywnik...:roll: Wszędzie się pałęta mały...:evil_lol: Muszę nadmienić, że u nas na razie nie pada, ale na pewno zacznie, bo mam zamiar robić pranie...:placz:;)o witaj ....mały przerywnik znaczy się widziałaś:evil_lol: Imbir1 napisał(a):Helloł Alu:multi::multi: przerywnik bowski:loveu::loveu: szkoda tylko, ze taki krótki - a raczej mały ten przerywnik:p:evil_lol:helloł Imbirkowe:evil_lol: Vectra napisał(a):nooo :loveu: :diabloti: u WAS też byłam i fakt idealnie :diabloti: widziałam to to małe :loveu: :loveu: bo MY jesteśmy IDEALNE:loveu: paula_z napisał(a):Witajcie gaduły kochane :loveu: Humora mi poprawiłyście na nockę :p :loveu: Fajny ten mały przerywnik ;) :evil_lol::loveu:i taka nasza rola poprawiać samopoczucie i humorka;) Patka napisał(a):udanej nocy Słodka Alu R :razz::loveu:Patuś ....dziekuję ;)i Witajcie;) Quote
Hanna R. Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzień dobry Alicjo ! Pysia twierdzi, że życie jest piękne ! Zgadzasz sie z nią ??? :razz: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:wróciłam ....humorek całkiem całkiem ...wyluzowałam sie w drodze do domu stojąc w korkach:evil_lol: Propozycja brzmi kusząco:eviltong: super!!! korki działają cuda!!! :multi::multi::multi: no to cho- bo jak nie to kategorycznie nakaże Pawciowi wrócić dziś :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dzień dobry Alicjo ! Pysia twierdzi, że życie jest piękne ! Zgadzasz sie z nią ??? :razz:tak mła koffana Hanno:loveu::loveu::loveu:...choć czasem bywają przerywniki:razz: clockwork napisał(a):super!!! korki działają cuda!!! :multi::multi::multi: no to cho- bo jak nie to kategorycznie nakaże Pawciowi wrócić dziś :evil_lol::evil_lol:pan kierowca był fajny ...puścił radio i palił se papierocha ...nawdychawszy poczułam się jak w Cezarego samochodzie /w Naszym się nie pali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/.... no masz ...muszę rozważyć poważnie owa propozycję;) Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 qrde!!!! spadła mi kość na klawiature.:angryy::angryy::angryy:... żrem napędy z kurczaka se... Quote
Hanna R. Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: palił se papierocha ...nawdychawszy poczułam się jak w Cezarego samochodzie /w Naszym się nie pali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/.... Dlaczego denerwujesz tak permanentnie Cezarego ? Przez Ciebie moje dziecię nadszarpuje sobie zdrowie ! Pali - bo ciągle wyprowadzasz go z równowagi ! Zrób rachunek sumienia wreszcie .... :cool1: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):qrde!!!! spadła mi kość na klawiature.:angryy::angryy::angryy:... żrem napędy z kurczaka se... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...weź no tylko ostrożnie....kości zostaw dla piesa:razz:...Smacznego:p Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dlaczego denerwujesz tak permanentnie Cezarego ? Przez Ciebie moje dziecię nadszarpuje sobie zdrowie ! Pali - bo ciągle wyprowadzasz go z równowagi ! Zrób rachunek sumienia wreszcie .... :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kofffana rachunki robie:diabloti: ...sumienia nie mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):qrde!!!! spadła mi kość na klawiature.:angryy::angryy::angryy:... żrem napędy z kurczaka se... biedny mały kurczak :-( już nie będzie dreptał po podwóreczku :-( :diabloti: cześć mamusiu :loveu: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):qrde!!!! spadła mi kość na klawiature.:angryy::angryy::angryy:... żrem napędy z kurczaka se... Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...weź no tylko ostrożnie....kości zostaw dla piesa:razz:...Smacznego:p miałam edytować... bo miałam to Ali na gie napisać a nie TU... ale co tam... niech post zostanie- patrzta jak sie szlachta bawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Vectra napisał(a):biedny mały kurczak :-( już nie będzie dreptał po podwóreczku :-( Ty go nie żałuj, bo już zaczyna mi deptac po żołądku i idzie w strone światła :diabloti: Quote
Recommended Posts