Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Hahah Pysiu zdjęcie pierwsza klasa. Na bank masz miejsce na okładce:eviltong:
Och :oops: Będę sławna :multi:
Kto chce autograf? :diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Łoł Alicjo, mój leśny ruszył i widzę foty!!:crazyeye:
Mnie się tam najbardziej podoba zdjęcie Pysi...Playboy, CKM, Cats i te inne to sie będą chyba biły....:pnio Pysia jak gwiazda:loveu:

[quote name='clockwork']cza byłło mnie za włosy do tego czornego zakludzic :loveu::loveu::loveu::placz::placz::placz:łapałam aleś mnię się wyślizgła....ale że ty nie słyszałas naszego okrzyku podziwu to dziw:crazyeye::crazyeye::crazyeye:..następnym razem będę stanowcza:evil_lol:

[quote name='evaxon']no juz nie bede:p

a tak wogole to Pysia znowu specjalnie dla nas w różu:loveu: :loveu: :loveu:bo Pysia nas koffa

[quote name='Pysia']Widzisz jaka jesteś mądra? Poznałaś się na mnie :loveu: :diabloti: :evil_lol:

Pysia dla Was wszystko :diabloti:
tak tak tak
[quote name='malawaszka']a przy białych bullterierach się nie przekręciłaś??? :diabloti: bo mnie przy ich pudrowaniu tak samo się kicha jak przy yorkach i innych takich :shake:nie stalim przy białych ...Dusia jest pręgowana ze znaczeniami

[quote name='malawaszka']Alu czy wiesz, że od września będziecie mieć złote reńskie i dukaty rybnickie??? :razz::razz:o qr............

[quote name='Pysia']Och :oops: Będę sławna :multi:
Kto chce autograf? :diabloti:dawa mnie...moge się przydać...

[quote name='Agga']Jeszcze się nie ukazała na okładce a już szaleje.

Alu ja sie znowu nieśmiało zapytam kiedy będziesz w Opolu?
Aggus przy układach obecnie panujących to nie planuję w najbliższym ćwierćwieczu...

[quote name='paula_z']Cześć Alu :multi:

Ale przystojniak :loveu:
http://images26.fotosik.pl/14/28e6d053f03976be.jpgcześć Paula...
Już uciokam od kompeczka ...
DOBRANOC

Posted

anetta napisał(a):
o jej 8) Ta buleczka odreagowywuje(co za trudne slowo :evil_lol:) emocje na panu 8)

:grin:

Przyjszłam jeszcze powiedzieć dobranoc :hand:

Posted

[quote name='madzia i medor']:siara::siara::diabloti:

:glaszcze::glaszcze: Czy chcesz Może o tym porozmawiać:diabloti:
tak... muszę z kimś o tym pogadać... siedziałam za ... niewinność :cool1:

[quote name='malawaszka']a przy białych bullterierach się nie przekręciłaś??? :diabloti: bo mnie przy ich pudrowaniu tak samo się kicha jak przy yorkach i innych takich :shake:
dostałam pylicy... wyjde z tego- jakoś na bulkach mi to nie przeszkadzało- cały zabieg trwał 5 minut, na jorczkach jednego psa przygotowywali od piątku :roll:

Posted

[quote name='bonita']Dobrej nocki Alu
Ale przecież jeszcze młodziutka godzina:cool3: :evil_lol::diabloti:moje dziecko mi zablokło dostępa na nockę...

[quote name='madzia i medor']Dobranoc Alu:loveu::loveu:dobranoc i doberek:loveu:

[quote name='paula_z']:grin:

Przyjszłam jeszcze powiedzieć dobranoc :hand:salut:hand:

[quote name='Imbir1']Dzień dobry Alu i Ozzulku:multi:
boszsz jak u nas leje, musze siedzieć w pracy a głowa mnie boli i chce mi się spać:shake:dobereczek Imbirkowe ...a ja siedze w domciu , chlapię kawkę ...deszcz lał wczoraj ale dziś chyba też nie odpuści

[quote name='Patka']u na leje od 13 godzinek z hakiem Rudolfina ledwo zniosła ten upokarzający spacer :evil_lol:;)biedna Rudolfinka ...biedna Patka ....oj spacer w deszczu ...to nie dla mła

Posted

[quote name='clockwork']tak... muszę z kimś o tym pogadać... siedziałam za ... niewinność :cool1:.....no tak ...za niewinność naj...boli;)

dostałam pylicy... wyjde z tego- jakoś na bulkach mi to nie przeszkadzało- cały zabieg trwał 5 minut, na jorczkach jednego psa przygotowywali od piątku :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']osz w morde!!! niewychowana ze mnie

CZEść ALUś!!!
wiesz- znalazłam kupca na mojego NYSANA :p
jaka śliczna i różowa:loveu::loveu::loveu:...
CZeść Madzialeno!!!...słyszałam że znalazłaś kupca na Blue Birda:razz:

Posted

e tam mnie było bardzo miło aż do momentu kiedy wracałam i osiągnęłam trzecie piętro i widziałam ze muszę dojść jeszcze jedno :evil_lol: chyba troszku mniej pada ...

Posted

[quote name='Patka']e tam mnie było bardzo miło aż do momentu kiedy wracałam i osiągnęłam trzecie piętro i widziałam ze muszę dojść jeszcze jedno :evil_lol: chyba troszku mniej pada ...:razz:oj znam ten ból...swego czasu miałam podobnie ...choć 4 piętro pozostało;)....a u nas suchutko ...narazie:cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Och :oops: Będę sławna :multi:
Kto chce autograf? :diabloti:

to moze ja poprosze, bo potem zrobi sie taaaaakkkkkkaaaa kolejka ze sie nie dopcham.....to teraz skorzystam......:diabloti:

czesc Alicjo ....:loveu:
foty przepiekne a ze ja juz wielkorotnie wspominalam ze nie umiem cytowac totez w formie opisu sie wyłuszczam...:loveu: ,
bardzo fajniste te foteczki.....:diabloti:
no i Pysie wezma na do CKM albo Palyboya i tyle jej bedzie na forum....:loveu:

jak zdroweczko??

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to moze ja poprosze, bo potem zrobi sie taaaaakkkkkkaaaa kolejka ze sie nie dopcham.....to teraz skorzystam......:diabloti:

czesc Alicjo ....:loveu:
foty przepiekne a ze ja juz wielkorotnie wspominalam ze nie umiem cytowac totez w formie opisu sie wyłuszczam...:loveu: ,
bardzo fajniste te foteczki.....:diabloti:
no i Pysie wezma na do CKM albo Palyboya i tyle jej bedzie na forum....:loveu:

jak zdroweczko??:multi::multi::multi:witanko...
Pysia nam ciepłe posadki załatwi w zarządach:eviltong:
Zdróweczko w jak naj naj naj porządeczku:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jaka śliczna i różowa:loveu::loveu::loveu:...
CZeść Madzialeno!!!...słyszałam że znalazłaś kupca na Blue Birda:razz:

powaga?? już słyszałaś?? TAK- mam kupca na bluebirda... zara powinni dzwonić do mojego adwokata na jakich warunkach go wezmą ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko...
Pysia nam ciepłe posadki załatwi w zarządach:eviltong:
Zdróweczko w jak naj naj naj porządeczku:p

przeczytałam: Pysia nam ciepłe POśLADKI załatwi w zarządach:eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja zaś tylko o przyjemnościach :shake::shake::oops:

Posted

[quote name='clockwork']powaga?? już słyszałaś?? TAK- mam kupca na bluebirda... zara powinni dzwonić do mojego adwokata na jakich warunkach go wezmą ;)...ma się wtyki w Kancelarii Adwokackiej:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja zaś tylko o przyjemnościach :shake::shake::oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no trza się zagrzewać do boju :razz:...jak ma być ciepło i przyjemnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

hahaha ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Alu - czy jużwięcej foteczek z wystawki niet???? :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Alu - czy jużwięcej foteczek z wystawki niet???? :placz::pKlocusiowa zrzucila z aparata...napewno będzie wstawiać jak Pawciowi sprzęt wysterylizuje:razz::diabloti:....do tattoo:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']tak... muszę z kimś o tym pogadać... siedziałam za ... niewinność :cool1:

Cholernie mi przykro:cool1::cool1::diabloti: Trza się udać do parapsycholożki:grins: